Hirdetés
- PLEX: multimédia az egész lakásban
- Ingyen kellene, de tegnapra
- "A homoszexualitás természetellenes" 😠
- Építkezünk 6. rész (2024)
- Arctic MX-4 vs. Arctic MX-6. Melyik a jobb?
- Digitális Állampolgárság Program
- Asszociációs játék. :)
- A gyerekem "tartalmat gyárt". Mit tegyek?
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- 🖥️⛅
Új hozzászólás Aktív témák
-
icon
senior tag
Szia,
ezek sok minden dolog miatt lehetnek.
- Nforce2 chipset vs. HD3650... generációs problémák, illetve az Ati-Nvidia cuccosok szeretnek egymással összeakadni
- VPU recovery-t csinál a géped többek között (C&C3-nál taglaltak alapján), ennek okai eddíg tisztázatlanok, más fórumokra támaszkodva írom ezt. (Volt hasonló gondom, és nem tudom, hogy az XP újrahúzása, a Catalyst 8.4-esnél újabb verzióinak mellőzése, vagy a túlmelegedés ellen tett lépések hoztak megoldást)
- hőfokokat én is hasonlóakat tapasztaltam, én beújítottam a hűtést (lásd feljebb), a Te esetedre nézve, fogalmam nincs hogy ha erre adnád a fejed, milyen hűtőt lehetne oda felrakni, az AGP-s kártyák egy kicsit másabb felépítésűek, mint a PCI-express-esek a HSI-chip végett.
Azt kell, hogy mondjam, hogy zsákutcába futottál ezzel a kártya vásárlásával, valószínű nem volt olcsó... lehet, hogy jobban jártál volna valamilyen PCI-express-es alaplappal, valami alap procival, ddr2 rammal, meg ezen videókari PCI-express-es verziójával.
http://phmegbizhatosag.atw.hu/phtabla.php?nev=icon
-
icon
senior tag
VPU recovery az elvileg azt csinálja, hogyha a videóchip valamitől leáll (túlmelegszik, hibás utasítást kap) akkor alaphelyzetbe teszi a kártyát.
Ezt bizonyos játékok nem szokták tolerálni, olyankor lefagyás, asztalra kidobás, rosszabb esetben kék halál szokott fogadni. Ha ki van kapcsolva, néha bejön, néha komplett rendszerfagyást szokott eredményezni, nálam bekapcsolva hagytam, mert ez tán a jobbik rossz...
Ha a legújabb drivert akarod feltenni, akkor előtte uninstallálni kell az előzőt, mert előfordulhatnak olyan hibaüzenetek, amit belinkeltél.
Elvileg az "Ati szoftver eltávolító"-val kell uninstallálni a "Programok telepítése és törlése" ablakban, utána minden Ati cuccost is, és utána telepítheted az újabb verziót.
-
belaazallat
addikt
Hali!
Az AGP-s kártyákhoz van külön ATi driver, azt kéne megpróbálni. Most nem tudom melyik a legfrissebb AGP-re. Meg kellene kérdezni a Catalyst-os topicban.
Üdv!"Ha valami el tud romlani, az el is romlik. Ha nem tud elromlani, akkor oda kell adni Bélának, és el fog... ;]" by peterkeT \__/ Online FPS nick: Celpont \__/ Minden út járható. ... Harckocsival! Hummer rulez!
-
belaazallat
addikt
Proci nincs húzva? Everest milyen hőfokokat ír alap/terhelt állapitban? Mikor volt pasztázva a proc/chipset?
A VGA környékén rendezzd el jobban a kábeleket, lehet nem áramlik ott eléggé a levegő.
"Ha valami el tud romlani, az el is romlik. Ha nem tud elromlani, akkor oda kell adni Bélának, és el fog... ;]" by peterkeT \__/ Online FPS nick: Celpont \__/ Minden út járható. ... Harckocsival! Hummer rulez!
-
icon
senior tag
Szia,
még anno a P4 3GHz gépemet 6600GT-vel megtámogatva ezzel a játékkal sem tudtam rávenni, hogy maximum beállítással menjen a C&C3 akadásmentesen...( nem írtad milyen procid van, de gondolom az nforce2 behatárolja, hgy mit tehettél a masinádba )
De fel fogom rakni ezt a játékot, megnézem, hogy nálam mit is alkot, mert nálam minden bizonnyal videókártya limites lesz a dolog, majd ha hazaérek melóból.
(E6550 Core2 Duo, EP35-DS3, 2x 1GB 1066 Kingmax ram, HD3650 512 videókártya)
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- KÉSZLETRŐL! - Új - 180 Fokos GPU PCIe Tápcsatlakozó Adapterek - NVIDIA AMD INTEL - A Több Olcsóbb!
- JÉG Kisbironak!ASUS TUF GAMING RTX 4090
- Sapphire nitro pulse rx 580 4gb /256 Bit BESZÁMÍTÁSSAL!
- NVIDIA RTX 3060 Ti Founders Edition 8GB használt videókártya eladó garanciával!
- Palit RTX 2060 Super 8GB GDDR6 használt videókártya eladó garanciával!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest