Hirdetés
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- LordAthis: Mission: Imposible? - Együtt 1333 és 1600 MHz, ECC/Non-ECC
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- D@reeo: Pi-hole és a Telekom Sagemcom F@st 5670 DNS beállítása
- WireGuard VPN a mindennapokra
Új hozzászólás Aktív témák
-
J.J. András
őstag
nos, ezzel tisztaban voltam, es vagyok, mert egy AGPs karirol alltam at a PCI-Expressre..., no de uyge ahogy olvasgatok utana, mert ezt nem tudtam eddig, hogy en DrirectX 10-et nem is tudok hasznalni, mivel XPm van...
az XPm eredeti, tehat nem fogok venni 25ezer Ft-ert egy szaros Vistat, ami raadasul szerintem sokkal gepigenyesebb....
nos, ugy gondoltam, hogy annak ellenere hogy PCI-E*4 (4 lane), ettöl meg kisebb savszelesseg mellett is jobban mennek a gamek , amiket neha hetvegenkent tolok...
de loszart..., es azt meg nem tudtam, hogy a deli hidba van integralva, es nem az Eszakiba..., igy meg kakibb a helyzet, es azert kerül biztos allandoan a memoriaja vegtelen ciklusba...
no, de sem DirectX 10, sem normalis alaplap, mert ami meg szimpi lenne, az a P35-ös Inteles chipkeszlet, de azon meg 1 db PATA csatolo van, nekem meg 2 vinyom es 2 Optikai meghajtom is PATAs...

meg olvastam az ABIT P35-ös topikban, hogy van az a buzizos dupla-reset a BIOSnak...
az meg azert nem tetszik
a 680i meg iszonyat draga
szoval adtam a nagy VGA-cseremmel a szarnak egy jo nagy pofont

es a vegen meg meg sem veszik ezt a VGAt, ram rohad örökre
na, köszi, ha esetleg valamit hallasz (mert mondjuk visszatettem az 1.60-rol az 1.50-rea BIOSt, es igy az AVIVO TV200 eszközt nem latja 10-es hibakoddal) akkor dobhatsz privatot, mert mar midnent kiprobalok... , csak menjen karacsonyig fagyas es szaggatas nelkül....
üdv, es tisztelet !

Új hozzászólás Aktív témák
- Szemüveges topik
- Star Wars: The Old Republic - MMORPG
- Vezetékes FEJhallgatók
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- AliExpress tapasztalatok
- MILC felhasználók szakmai topikja
- Kerékpárosok, bringások ide!
- További aktív témák...
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 12400F 16/32/64GB RAM RTX 3060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Microsoft Surface Go 2 m3-8100Y 8GB 128GB 1 év garancia
- BESZÁMÍTÁS! ASRock B450M R5 2600X 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1050Ti 4GB AIGO B352A Chieftec 400W
- Microsoft Surface Pro 8 i7-1185G7 16GB 512GB 1 év garancia
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! R5 5500 / RX 5700XT 8GB / 32GB DDR4 / 500GB SSD
Állásajánlatok
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi