- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- bambano: Bambanő háza tája
- GoodSpeed: AMD Ryzen 7 7700X vs AMD Ryzen 9 9900X Cinebench R23 & R24 Benchmarkokban mérve
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Argos: Adjátok vissza a netet! - szeretnék elaludni!
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- sh4d0w: Árnyékos sarok
Új hozzászólás Aktív témák
-
tari
csendes tag
Szia !
Köszi a választ, de ehhez hasonlóan cselekdtem és próbáltam ezt a két drivert. Ugyanígy csak a drivert tettem fel és a kicsomagolt ati vagy omega driverben kerestem az illesztő programot. Ezek után művelte a vid kártya azt a dolgot amit leírtam. Te ugyanazt a dolgot csináltad ,mint én, csak pepitában.
üdv
tari -
tari
csendes tag
Sziasztok!
Vettem a keresztfiamnak egy 2600 xt agp videókártyát. Sajnos szerintem valami gond van vele. Hiába instalálltam hozzá a saját driverét a 7.11 -es catalyst nem engedi a színmélységet 4 bitnél és a febontást 640*480-nál feljebb tolni. Természetesen driver cleaner pro-val az előző driver mindíg le volt gyalulva. Na már most megpróbátam a 7.10 -es omega drivert is . Installálás után és újraindítás után újra fel kellett ismertetni a videókártyát , mert installkor nem ismerte fel az omega(természetesen agp re lett installva). Miután felismertettem az omega driverrel , fekete képernyő és winfos (xp)újraindul ,ezután a vinfos már be sem jött. What is f...k ? Nem hiszem el , hogy egy videókártyát a saját gyári meg a legújabb catalysttal sem lehet felrakni. Volt már egy pár vidkártyám ,de még ilyennel nem találkoztam. Esetleg valaki tud valamit mondani ?
Szerintem kuka!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Hétvégi akció!!!Hibátlan,garanciás Gainward GeForce RTX 4070 Ghost OC 12GB/ beszámolok
- GIGABYTE RTX 4070 12GB GDDR6X WINDFORCE OC Eladó!
- 3x ASUS Turbo RTX 2080 Ti (11 GB) / Frissen pasztázva / Igény esetén + EKWB vízesblokk.
- GARIS - GIGABYTE Radeon RX 6800 GAMING OC 16GB
- GARIS - MSI GeForce RTX 3080 VENTUS 10 GB
- Bomba ár! Dell Latitude E6520 - i5-2GEN I 6GB I 320GB I HDMI I 15,6" HD+ I W10 I Gari!
- Samsung Galaxy A55 5G / 8RAM 256GB / Gyárifüggetlen / 12 Hó Garanciával
- Samsung Galaxy A53 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy Z Fold 4 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! I7 6700K / RTX 2060 6GB / 32GB DDR4 / 500 SSD
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest