Hirdetés
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- petipetya: Nagy chili topic. :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- GoodSpeed: Kell-e manapság egérpad vagy sem?
- Meggyi001: Eldugott helyek Párizsban, amiket jó eséllyel még nem láttál... 2. rész.
- gerner1
- sziku69: Szólánc.
- bambano: Bambanő háza tája
Aktív témák
-
TTomax
félisten
válasz
bishopx2
üzenetére
Elmondom én neked.....
Elöször is rendet rakta a winben...lecseréltem a shell-t klasszikusra,letiltottam a hátteret.Aztán eszembe se jutott a vírusirtóval együtt futtatni a 3trémarkot,persze friss boot után még a lan kábelt is lehúztam hogy néhány processz ne induljon el... majd a taskmanagerben még azt is kilőttem amit csak lehetett....
Továbbá....Szerencsétlen Wolfdalemet addig húztam amíg a Corsair RAM-ok hajlandóak voltak vele 1:1-ben 4-4-4-12 menni,a siker érdekében rongyosra feszeltem az északi hidat
Aztán nézzük a VGA-t... Nos a Giga HD4850-re azonnal ráerőszakoltam egy MSI HD4850 OC BIOS-t amivel 705 tudtam menni fagyás nélkül,míg a memokat 1150-re lőttem be.Persze a CCC-t eszembe sem volt telepíteni mert az ugye 700-nál elfárad,ráadásul az is csak fut a háttérben ezzel is rontva az eredményt.
Persze teszt lefuttatásához porszívóvá alakítottam az régi Antec házam
Remélem sikerült segítenem
(#10443) slett27
Sajnos nem tudom mi lehet a gond,gondolom azért kellene a CCC hogy ne menjen mindig 3D fullon mint ha rivával húznád...Szerintem a a topicjában tudnak segíteni,egy BIOS csere is orvosolhatja a problémát és akkor nem kell CCC sem...(#10444) Tomate
Ott az igazság...tényleg a tápcsati....
Aktív témák
- Poco F7 – bajnokesélyes
- Rendkívül ütőképesnek tűnik az újragondolt Apple tv
- Kuponkunyeráló
- Microsoft Outlook topic
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Kompakt AIO-val használható rackmount ház jött a Chieftec fémjelzésével
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Linux kezdőknek
- Bekékült a Pixel 10a
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- További aktív témák...
- RTX 5070 Ti OC 16G/ új, bontatlan/ 3 év garancia/ beszámítás/ ingyen foxpost
- ASUS DUAL GeForce RTX 5060 Ti O16G
- GIGABYTE GeForce RTX 3080 Ti EAGLE 12GB - Garancia - Wellness done
- SAPPHIRE NITRO+ AMD Radeon RX 7900 XT Gaming OC Vapor-X 20G - Konzolvilág garancia 2027.05.07.
- Gigabyte AORUS GeForce RTX 5080 MASTER ICE 16GB GDDR7
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad X390: i5-G8 I 8GB I 256SSD I 13,3" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T14s G2 AL - i7-1185G7 I 16GB I 1TSSD I 14" FHD Touch I W11 I Cam I Gari!
- HIBÁTLAN iPhone 14 128GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3527, 94% Akkumulátor
- Azonnali készpénzes nVidia RTX 4000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen / csomagküldéssel
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 128GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3580, 95% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest