Hirdetés

Keresés

Aktív témák

• TTomax

félisten

válasz bishopx2 #10441 üzenetére

Elmondom én neked.....
    Elöször is rendet rakta a winben...lecseréltem a shell-t klasszikusra,letiltottam a hátteret.Aztán eszembe se jutott a vírusirtóval együtt futtatni a 3trémarkot,persze friss boot után még a lan kábelt is lehúztam hogy néhány processz ne induljon el... majd a taskmanagerben még azt is kilőttem amit csak lehetett....
    Továbbá....Szerencsétlen Wolfdalemet addig húztam amíg a Corsair RAM-ok hajlandóak voltak vele 1:1-ben 4-4-4-12 menni,a siker érdekében rongyosra feszeltem az északi hidat :)
    Aztán nézzük a VGA-t... Nos a Giga HD4850-re azonnal ráerőszakoltam egy MSI HD4850 OC BIOS-t amivel 705 tudtam menni fagyás nélkül,míg a memokat 1150-re lőttem be.Persze a CCC-t eszembe sem volt telepíteni mert az ugye 700-nál elfárad,ráadásul az is csak fut a háttérben ezzel is rontva az eredményt.
    Persze teszt lefuttatásához porszívóvá alakítottam az régi Antec házam :))
    Remélem sikerült segítenem :)

(#10443) slett27
    Sajnos nem tudom mi lehet a gond,gondolom azért kellene a CCC hogy ne menjen mindig 3D fullon mint ha rivával húznád...Szerintem a a topicjában tudnak segíteni,egy BIOS csere is orvosolhatja a problémát és akkor nem kell CCC sem...

(#10444) Tomate
    Ott az igazság...tényleg a tápcsati.... :C

Aktív témák