Hirdetés
- Ingyen kellene, de tegnapra
- Asszociációs játék. :)
- Untappd lista
- "A homoszexualitás természetellenes" 😠
- A gyerekem "tartalmat gyárt". Mit tegyek?
- Szólánc.
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Segway-Ninebot Kickscooter Max G30E II elektromos roller
Új hozzászólás Aktív témák
-
Winner_hun
titán
válasz Winner_hun #4799 üzenetére
No 3 órás csiszolás eredménye:
Nem nevezném túlságosan hangosnak, ezt majd akkor tudom megmondani ha olyan anyagot csiszolok ami felfekszik a gyalupadon. Amit most csiszolok az egybe van, van hogy beerősödik a hang, de az nem a gépből jön.
A porelszívása sokkal jobb mint a Makitáé, az valami szörnyű volt. Annál a tányértól körbe 2-3 centire elfújta a port a gép, a Hitachinál ilyen nincs, a tányér fölött is szívja be a port.
A porzsák nem a legszerencsésebben van kivitelezve, szerintem kicsit gyenge a gumis rész ami körbefogja a műanyag házat, az meg lett kötözve, így már nem fúj ki mellette.
Rezegni alig rezeg, 3 óra használat után is tudnám még használni. Igaz kb. fél órája fejeztem be a munkát és még mindig zsibog egy kicsit a kezem de egyelőre nem tudom optimálisan használni a gépet.► "Kicsit olyan webcaritas" ◄ ヅ
-
Winner_hun
titán
válasz CurrentValue #4816 üzenetére
A polcos kicsi és mély, teljes kihúzású fiókot tennék oda.
Színösszeállítást neked kell eldöntened.
► "Kicsit olyan webcaritas" ◄ ヅ
-
Winner_hun
titán
-
Winner_hun
titán
De lehet toldani, ha jól csinlája akkor még ha víz éri se fog szétázni és a szintkülönbség is nagyon minimális lesz, ha egyáltalán lesz.
Ilyen, igaz amikor kellett akkor nem így csináltuk, az átvezető rész kivésése helyett a kifúrást használtuk. Kicsit szebb kivitelezés.
-
Winner_hun
titán
nem lehet egyéni szinten megvalósítani
Ezt? Pedig simán Az első kimondottan egyszerű, a második már jóval munkásabb, de az is megoldható.
Hmm lehet az elsőt meg is csinálom, vagy legalább egy részletét. Csak kéne hozzá egy kis idő ami mostanság nagyon nincs.
-
Winner_hun
titán
válasz Winner_hun #5066 üzenetére
Ugyan annak a tulajnak lett csinálva akinek ezt a konyhát (is) csináltuk anno.
-
Winner_hun
titán
válasz Sanyabá #5071 üzenetére
Sajnos itt se volt minden teljesen jó, beraktuk a szekrényt, az ajtó eleje alul a fallal egy síkban volt felül pedig az egész ajtó kilógott.
Semmi gond, első görgők alá 7-8 mm-es laminált padló darab berakása után teljesen jó volt, csak akkor a felső résznél nem volt meg a kellő távolság. Jött az ötlet, hátsó lábak alól ki kell marni azt a 7-8 mm-t, így jó lett.► "Kicsit olyan webcaritas" ◄ ヅ
-
Winner_hun
titán
válasz luciferc #5124 üzenetére
Ajtó fölött nem árt a munkalap miatt néhány mm rés, 3 mm megteszi. Alul ha csak lábazat van és kerek számokkal akarsz dolgozni akkor 720 mm-es "doboz" jó lesz, igaz így vagy alul kilóg 1 mm-t az ajtó - ami nem látszik - vagy a felső hézag 3 helyett 2 mm lesz.
-
Winner_hun
titán
-
Winner_hun
titán
Ebben a videóban 1:26-nál megáll a fúrás, a videó alatt ott is van a magyarázat:
problem with these comparisons is that other brands like Makita and Hitachi use chips in the batteries that shut off power when the battery runs low on power to save the batteries being used on low power which shortens the life of your batteries. Where as dewalt doesn't have a feature like that, so it looks good for dewalt when you compare them like this, but if you're using them with work like i do, you're batteries will die sooner then the better brands.
Erről valakinek tapasztalat?
-
Winner_hun
titán
válasz Madmax81 #5479 üzenetére
A hideg tárolásról még nem hallottam, a többit nagyjából tudtam. Valamelyik linknél az volt hogy hűtőben tárolás csak segít.. eddig így tudtam hogy a hideg is árt az akkuknak, akkor lehet hogy az a sok mínusznál van csak. Ha hűtőben nem is, de hidegebb helyen fogom tárolni majd az akkukat.
-
Winner_hun
titán
Vadonat új. Ilyen. De az is lehet hogy nem merítettem le eléggé? A hangján meg a teljesítményén éreztem hogy gyengül de azért volt még benne erő, leállásig nem akartam hajtani. A videón jóval nagyobb terhelés kap, tán azért kapcsolt le előbb
Dolgoztam pár hete néhány napon keresztül egy metabo csavarbehajtóval, te is eszembejutottál, mint kedvenc márkás Kb. 3 éves gép, még jó hogy gyorstöltője volt, 9,6 voltos Ni-Cd akkuk, fél óra alatt kész volt a töltéssel, már cseréltem is. Párezer db csavart behajtottam vele, nap végére kellemesen elfáradt a csuklóm, terhelés nélkül rossz is volt, ha visszavettem a gépet akkor nem volt semmi gond
Ja igen, meg egy makita bontókalapáccsal is dolgoztam, na az se volt teljesen jó, egyik nap munka vége, másnap tenném bele a szerszámot és nem megy bele. Kiakadt a tokmányban valamelyik tartója, 10 perc alatt sikerült visszapöckölni a helyére. Nem tudom hogy ez konstrukciós hiba-e de egy másik gépen is előjött pár nappal később...
[ Szerkesztve ]
-
Winner_hun
titán
-
Winner_hun
titán
válasz Márton111 #5504 üzenetére
A lítium-ion nagyon tiszta technológia, így semmi szükség nincs az úgynevezett "formázásra", amit a korábban használatos nikkel-bázisú akkumulátoroknál végre kellett hajtanunk. Az első töltés semmiben nem különbözik az ötödiktől vagy akár az ötvenediktől. A forgalmazók azt tanácsolják, hogy első alkalommal töltsük az akkumulátort 8 órán át, de ez a tévhit még a nikkeles időkből maradt fenn....
-
Winner_hun
titán
válasz Madmax81 #5507 üzenetére
Ha az első töltést lemerítem akkor remélhetőleg mindenre fény derül.
Tetszik, fúrni lehet vele rendesen, az ütvefúrója is egész szépen eszi a téglát. A csavarbehajtó mód nekem kicsit lassú, rövid csavaroknál még elmegy, de hosszabb csavaroknál a fél életemet csavarozással tölthetem.. valószínűleg marad a fúró fokozaton a hosszabb csavarbehajtás. Már amikor szükség lesz rá.
A hidegről ezeket tapasztaltam is, de hát ez másik technológia, lehet van benne valami.
-
Winner_hun
titán
A motorfék amúgy hogy működik? Mert hogy akkor hatalmas szikrák vannak az látom. Valami ellenáram megy a motorhoz?
-
Winner_hun
titán
Ha megveszed a másik gépet is akkor azt is használni kéne mert a sok állás nem tesz jót az akkunak. Ha van 2 akkus gép akkor én mind a kettőt felváltva használnám. Annak hogy mind a 2 esetleg egyszerre álljon meg, igen kicsi az esélye. És még az akkuk is tovább bírják.
-
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest