Hirdetés
- Asszociációs játék. :)
- "A homoszexualitás természetellenes" 😠
- Fűzzük össze a szavakat :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Ingyen kellene, de tegnapra
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- PLEX: multimédia az egész lakásban
- A fénynél gyorsabban
- Építkezünk 6. rész (2024)
- A gyerekem "tartalmat gyárt". Mit tegyek?
-
LOGOUT.hu
Tisztelt topiclakók! Tudomásunkra jutott, hogy néhány fórumozó anyagi érdek(eltség)ei szerint tesz hozzászólásokat a topicban. Nyomatékosan kérem őket, hogy e tevékenységüket azonnal és végérvényesen hagyják abba, mert ahogy eddig, úgy ez után is független, érdekektől nem vezérelt és szakszerű hozzászólásokat szeretnénk látni a topicban, hiszen ez szolgálja a közösséget.
Új hozzászólás Aktív témák
-
senior tag
Sehogy. Mindent úgy hagytam ahogy régen volt. Nincs kedvem 700 filmet átnevezgetni. Márcsak azésrt sem mert nem nagyon jön be nekem ez a Jukeboxos marhaság. Lassú, angolul van , stb... Ez csak amolyan parasztvakítás számomra, úgy hogy nem is fogom használni. Sokkal több infot ad számomra ha a rendes fájllistát nézem mert nekem úgy vannak elnevezve a filmek hogy pl.: filmcím-évszám-szereplők-felbontás.mkv
Mini Gaggia (Aplimont) pid box-szal vagy nélküle eladó
-
dh66e
veterán
válasz mandju #32419 üzenetére
Van itt olcsóbban is , ha azonnal elviszed akkor meg lehet még egy ezrest is enged az eladó.[link]
Kb egy kategória a kettő wd-nek a custom fw-jei nagyon jók voltak,de még idén is jött ki gyári fw hozzá( egy 2009-es belépő hálózati lejátszónál ez megsüvegelendő),szóval a linkelt oldalon lépj vissza a főmenübe és olvasgass az ac-ról is mert arról nincsenek infóim mit tud napi használatban. -
Balerik
aktív tag
válasz mandju #48347 üzenetére
Mint fentebb volt írva ez a lejátszás csak számitógépen (HTPC) keresztül megy a MPC-HC/BE + madVR + új Lavfilters együtt (@c4 -nek ebben teljesen igaza volt "amit nem is vitattam"), mert a dedikált médialejátszók ezt nem támogatják. Az átalakításhoz, csak a MakeMKV program kell, a fentiekre odafigyelve.
[ Szerkesztve ]
Elmúlik.
-
robi-k
őstag
válasz mandju #56854 üzenetére
Jobb lesz, már az új beta 50-0817-es FW-ben is több újítás és javítás van, idézem:
The new, HDMI Input configuration setting in the 0817B Public Beta firmware provides a workaround for devices that simply can't handshake properly when fed the full list of what the HDMI Input can accept for audio and video formats.
The new HDMI specs (as, for example, in the HDMI Input of the OPPO) are supposed to be backwards compatible with older HDMI hardware (as possibly found in Source devices feeding that Input). But that assumes the older HDMI hardware was programmed correctly to begin with! Many are not. HDMI.ORG loves making blithe assumptions like this....
So this has nothing to do with the bandwidth of the signal. For example, the Color Depth choice. But rather whether the Source device can negotiate the HDMI handshake AT ALL.
As was the case in the past, many of the offenders here will be Cable TV and Satellite TV boxes.
Keep in mind the Source device also has to do Repeater Processing when negotiating the handshake *THROUGH* the OPPO. So a Source, such as a Cable TV box, that might work when directly connected to a new, UHD TV, may still fail when trying to establish the handshake through the OPPO -- basically because the Source doesn't handle the newfangled options properly when combined with Repeater Processing.
--Bob -
powerup2
addikt
válasz mandju #62341 üzenetére
Köszönöm meglesem az A8-as verzió mennyire jó ebből ?
TV: 77" LG C1 Erősítő: Arcam AVR10 Hangfalak: Revel Performa3 F208 , Revel Performa3 C208, Focal Aria 900SR , Focal Aria 906 , Sub: 2x Rel HT1510 Predator Lejátszó: Zidoo Z9X PRO, Panasonic DP-UB9000 Kábelek: Kácsa Norstone Oehlbach NF 214 Isotek Tápszűrő és elosztó: Isotek EVO3 Aquaris
-
$atirka
senior tag
válasz mandju #63748 üzenetére
Akkor jól láttam a 1080P-t a fotón, mindenesetre megtévesztő a neve, vagy az a hirdetés.
Az a Beelink még elmegy kategória?
Ezt érdemes androidon hagyni, vagy coreelec?
(ezt inkább megkérdezem az eladótól )[ Szerkesztve ]
"Nyugalom, a hosszú élet ritka!" - Besenyő Pista bácsi - :-D
-
blakey
titán
válasz mandju #66784 üzenetére
vim3l htpc-hez folynak fejlesztések, csak a háttérben? - igen, többek között miatta lesz "CE kernel", amarosan elérhető lesz csak még van néhány javítani való.
Egy két ember ajánlására beleugrottam, de eddig elég sok gyerekbetegséggel küszködik... sajnos. pedig nagy terveim voltak vele... - napokon belül lesz javítás, a fejlesztők jókat írnak róla, türelem kérdése, sok hibával kell megküzdeni S905D3 esetén, VIM3 jobb csak ugye drágább is.ELADÓ: iPhone 12 Mini gyári, bontatlan, fekete szilikon tok *** " Aki udja, csinálja, aki nem, az tanítja" - G. B. Shaw *** "Ne kérdezz többet, mint amennyi a hasznodra válik." - Dante *** "Csak akkor tehetsz meg mindent, ha már semmid sincs." - Harcosok klubja ***
-
blakey
titán
válasz mandju #66788 üzenetére
VIM3L frissebb verzió, nemrég kezdtek megérkezni a felhasználókhoz de a fejlesztés még tart, sajnos sok olyan dolog van amire nem lehetett számítani de állítólag már nagyon jó lesz a VIM3L is.
VIM3 Pro-t használok, ott kb. semmi hiba nincs a legújabb CE 9.2.1-el.ELADÓ: iPhone 12 Mini gyári, bontatlan, fekete szilikon tok *** " Aki udja, csinálja, aki nem, az tanítja" - G. B. Shaw *** "Ne kérdezz többet, mint amennyi a hasznodra válik." - Dante *** "Csak akkor tehetsz meg mindent, ha már semmid sincs." - Harcosok klubja ***
-
SunMount3r
nagyúr
válasz mandju #66788 üzenetére
hdr-sdr konverzió (projektoron még nem igen láttam nekem megfelelő HDR megjelenítést...)-> Erre pedig az Amlogic-os cuccok nem épp a legmegfelelőbbek. Híresen gyenge a HDR->SDR konverziójuk CE alatt is. Persze kb. semelyik jelenlegi lejátszó nem csinálja tökéletesen (nem is lehet), de lehet vannak némileg jobbak is. Én a Q10 Pro-m konverzióján is látom néha a minőségrontó hatást. Talán HTPC és MadVR esetén már tűrhető eredményt lehet kapni és amíg nem váltok át arra, le is mondtam a HDR->SDR konverzióról (és még utána se biztos). A legokosabb a natív SDR változatnál maradni, ha nincs normális HDR megjelenítő hozzá.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Szakmai topikban tilos hozzászólások formájában hirdetni valamint hirdetéseket linkelni!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest