- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- bitpork: Meglátjuk mit hoz a jövő
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- Gurulunk, WAZE?!
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- Luck Dragon: MárkaLánc
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
-
Fórumok
LOGOUT - lépj ki, lépj be!
LOGOUT reakciók Monologoszféra FototrendGAMEPOD - játék fórumok
PC játékok Konzol játékok MobiljátékokPROHARDVER! - hardver fórumok
Notebookok TV & Audió Digitális fényképezés Alaplapok, chipsetek, memóriák Processzorok, tuning Hűtés, házak, tápok, modding Videokártyák Monitorok Adattárolás Multimédia, életmód, 3D nyomtatás Nyomtatók, szkennerek Tabletek, E-bookok PC, mini PC, barebone, szerver Beviteli eszközök Egyéb hardverek PROHARDVER! BlogokMobilarena - mobil fórumok
Okostelefonok Mobiltelefonok Okosórák Autó+mobil Üzlet és Szolgáltatások Mobilalkalmazások Tartozékok, egyebek Mobilarena blogokIT café - infotech fórumok
Infotech Hálózat, szolgáltatók OS, alkalmazások SzoftverfejlesztésFÁRADT GŐZ - közösségi tér szinte bármiről
Tudomány, oktatás Sport, életmód, utazás, egészség Kultúra, művészet, média Gazdaság, jog Technika, hobbi, otthon Társadalom, közélet Egyéb Lokál PROHARDVER! interaktív
Új hozzászólás Aktív témák
-
beteg
őstag
-
beteg
őstag
-
beteg
őstag
-
beteg
őstag
lol
szerintem TTomax nem annyira láma, hogy azt higgye, csak a P5Q-E tud CF-et, több lap a világon sem

nem tudom, de nekem nyilván való volt, hogy ő a 2x16-ot kérdezi
na mindegy, legyünk okosak és játszuk az eszünket -
beteg
őstag
-
beteg
őstag
-
beteg
őstag
-
beteg
őstag
Neked már 0804 van??
én még most tettem fel a 0801-et
de azzal sem történt semmi válozás a ram terén 
-
beteg
őstag
-
beteg
őstag
-
beteg
őstag
-
beteg
őstag
-
beteg
őstag
-
beteg
őstag
-
beteg
őstag
-
beteg
őstag
felszerelem ma a vizet a lapra is

-
beteg
őstag
-
beteg
őstag
-
beteg
őstag
-
beteg
őstag
-
beteg
őstag
?
nem értem a kérdést.
eddig arról beszéltünk, hogy még bugos a memkezelése.
én azért hajtom ennyin, mert itt még stabil. 1500-1600 fölött teljesen szétesik a gép.viszont jó jel, hogy ugyan azt a winrar eredményt,memolvasási-írási eredményt jóval alacsonyabb frekin is kihozza a memcsiből. nem tudom miért, pedig már órákat nézegettem a korábbi lapjaimról készült memset képeket, subtimingeket, ne tölem kérdezd

-
beteg
őstag
"OCTeamHungary - Asus P5Q3-Deluxe (Intel P45) @ 625FSB : http://www.xtremesystems.org/forums/showthread.php?t=190801"
-
beteg
őstag
-
beteg
őstag
-
beteg
őstag
-
beteg
őstag
-
beteg
őstag
na, hát az is valami, hogy eljutottam odáig, lefut egy 3D06 10x420-on. és nem is akárhogy, veri a p5k prémcsit! (legalább megvan a helye a holnapi 280-asnak)
proci megy benne szépen, fsb is szószó, már csak a memcsivel kéne valamit csinálni. -
beteg
őstag
vegyes
másnál hasít, nálam most kezd el járni
de az új 0704-es bios sokkal jobb, mint a korábbiak.
ha nem lennék egyre biztosabb benne, hogy az én példányom "hibás", mondanám, hogy a memkezelése mérföldekre van a p35-től, amíg azzal csak az egekbe lehet húzni a memcsit, de a 975höz képest az eredmények elmaradtak, addig ebben a lapban már 30-40%-al "lassabb" rammal is odaver!
de inkább nem modok semmit, amíg tuti nem lesz, hogy az én lapom el van átkozva
-
beteg
őstag
-
beteg
őstag
-
beteg
őstag
-
beteg
őstag
-
beteg
őstag
-
beteg
őstag
-
beteg
őstag
-
beteg
őstag
-
beteg
őstag
új biossal, e8400-el minden alapon, (memcsi alap alatt, mert hogy 1800as és most csak 1333cl8 on megy)
2 perc prime STABILLLLL
hihetetlen, de örülök
-
beteg
őstag
köszönöm a tippet!
-
beteg
őstag
az, hogy ..
ha minden auto-n van, indul (mondjuk nem prime stabil, de legalább megy), viszont ha bármit fixre rakok a biosban, vagy el sem indul többet, vagy elindul, de a bios recovery -vel, mondván, hogy szükség van rá
ja, ha all auto, de a ramnak beállítom a titokzatos *1800* -ot, akkor elindul, windows is bootol, de már a winrar is elszáll, vagyis tudna ez menni, csak nem akar
este kipróbálom a 0704-est, kiváncsi vagyok mit szól hozzá -
beteg
őstag
-
beteg
őstag
-
beteg
őstag
-
beteg
őstag
-
beteg
őstag
-
beteg
őstag
-
beteg
őstag
szenvedek.
lesz valaha valami értelmes ebből a lapból? vagy vegyek gigát? vajon annak is brutál jó memkezelése van?
vissza tettem a p5k3-at. 8x450/1800cl8 ennél csak 2700 winrar és nincs benne semmi izgalmas
csak megy és megy és megy..
és most valyon csak az én lapom ennyira instabil, vagy mindenkié??

-
beteg
őstag
én azért még nem vagyok meggyőződve róla, hogy használhatatlan a lap. szerintem az is közrejátszik, hogy valamit nem jól állítok be. persze akkor is nagyon kényes a lap és túl sokszor összeomlik a bios, rapszódikusan reagál ugyan azokra a beállításokra, de szerintem kis türelemmel még be lehet állítani valami egész jó értékr addig is, amíg nem jön egy stabilabb bios hozzá!
ma is adok neki 12 órát az életemből
-
beteg
őstag
-
beteg
őstag
ilyet sem láttam még
450es fsb próbálkozástól úgy behalt, hogy feljött a BIOS Recovery Mode, mert megsérült a bios 
-
beteg
őstag
-
beteg
őstag
este megint behalt, biost kellet volna resetelni, de már nem volt kedvem. erre reggel megcsinálta maga!
de ilyet is rég láttam és mit mondjak, nem tudok neki örülni 
mod: na jó, azért az baromira tetszik, hogy 8x333=2666/fsb1333/1333cl8 on a winrar 2200

-
beteg
őstag
rendszeresen megszivat azzal, hogy a procit visszaállítja 9x es szorzóra
bolond ez a lap -
beteg
őstag

én már 500 nál járok, csak a ramcsi nem szereti a 2000cl8 at
gyanítom amúgy, az volt a baj, hogy a bios frissítés után az o.c. profie -ból hoztam elő a beállításokat. na megint úgy behalt, hogy még a bios reset is egy negyed órás játék volt. aztán szépen ment, amíg nem profile load...
újabb reset és most szépen megyeget -
beteg
őstag
-
beteg
őstag
-
beteg
őstag
-
beteg
őstag
-
beteg
őstag
-
beteg
őstag
-
beteg
őstag
Over-től kaptam új biost
megszünt a vinyó baj és szépen feljön az "F1"
visznont eltünt a proci beállításainál a lépésenkénti vid érték megadása, már csak default és 1,6 van -
beteg
őstag
-
beteg
őstag
került egy normális ddr3-as ramcsi a lapomba. mindjárt jobban látszik a különbség:
[8*490, rampage, 960cl4]
[8*440, p5q3, 1760cl8]
és akkor még nincs is meghúzva.
viszont kezdem szétverni, mert ha túl feszelem és nem indul, másodszorra sem indul, ahogy más lapok, alap beállitáson! órákat kell vele szenvedni, hogy menjen. -
beteg
őstag
mivel még mindig nem lehet kapni a P5Q Deluxe-ot, a türelmetlenségem miatt egy P5Q3 Deluxe Wifi AP lett belőle

ami nem tetszik:
4 wd vinyót tettem rá, ami valamiért nem tetszik neki, a biosnál iszonyat sokat gondolkozik rajtuk. A gyári 5 másodperces linux elég LOL. és nem is 5 sec, legalább 10
ami tetszik:
ahhoz képest, hogy még nem kapott szűz windows-t és mivel ép nem volt itthon ddr3-as ram, vennem kellett hirtelen 2x1 giga olcsó PQI-t, ami 1333CL8
nagyon reményteli!!
[alap]
(a memkezelése
) -
beteg
őstag
köszönöm!
nem veszek
-
beteg
őstag
-
beteg
őstag
-
beteg
őstag
-
beteg
őstag
-
beteg
őstag
-
beteg
őstag
-
beteg
őstag
-
beteg
őstag
-
beteg
őstag
Új hozzászólás Aktív témák
-
Fórumok
LOGOUT - lépj ki, lépj be!
LOGOUT reakciók Monologoszféra FototrendGAMEPOD - játék fórumok
PC játékok Konzol játékok MobiljátékokPROHARDVER! - hardver fórumok
Notebookok TV & Audió Digitális fényképezés Alaplapok, chipsetek, memóriák Processzorok, tuning Hűtés, házak, tápok, modding Videokártyák Monitorok Adattárolás Multimédia, életmód, 3D nyomtatás Nyomtatók, szkennerek Tabletek, E-bookok PC, mini PC, barebone, szerver Beviteli eszközök Egyéb hardverek PROHARDVER! BlogokMobilarena - mobil fórumok
Okostelefonok Mobiltelefonok Okosórák Autó+mobil Üzlet és Szolgáltatások Mobilalkalmazások Tartozékok, egyebek Mobilarena blogokIT café - infotech fórumok
Infotech Hálózat, szolgáltatók OS, alkalmazások SzoftverfejlesztésFÁRADT GŐZ - közösségi tér szinte bármiről
Tudomány, oktatás Sport, életmód, utazás, egészség Kultúra, művészet, média Gazdaság, jog Technika, hobbi, otthon Társadalom, közélet Egyéb Lokál PROHARDVER! interaktív
- Anglia - élmények, tapasztalatok
- Samsung Galaxy A37 – régi ismerős új formában
- Május végén jön a Horizon Hunters Gathering második zárt tesztje
- Videós, mozgóképes topik
- EU: senki ne használjon Huawei és ZTE hálózati berendezéseket!
- Azonnali fotós kérdések órája
- Vezetékes FEJhallgatók
- Internet Rádió építése (hardver), és programozása
- Hobby elektronika
- Windows 11
- További aktív témák...
- 4K Gamer PC //Számítógép // Ryzen 7 9850X3D // 5070Ti // Számla + Több év garancia //
- Asus Chromebook C423NA, 8GB RAM, N4200 Pentium, 180 Kihajtható
- Eladó Redmi Note 12 4/128GB fekete / 12 hónap jótállás
- Bomba ár! Dynabook Portege X30-L - i5-1135G7 I 8-16GB I 256SSD I 13,3" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- Telefon felvásárlás!! Honor 200 Lite, Honor 200, Honor 200 Pro, Honor 200 Smart
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

de azzal sem történt semmi válozás a ram terén

Rampage ban legalábbis ment. de lehet, hoyg ma már nagyon fáradt vagyok