- [K2]: A vagyonvédelmi rendszerszerelővé válás rögös útja
- Meggyi001: Anya, tudsz segíteni a matekban?....Nem érek rá kisfiam, majd segít a ChatGPT...
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Sirandrish: Dohányzás Vége(!?)
- lovag05: Híradó
- MasterDeeJay: Natív 3Dfx Glide Windows11 alatt Voodoo1 és Voodoo2-vel.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- MasterDeeJay: Kínai DDR5 ajánlható?- Puskill PSK-D5M6400BH-16G
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
Aktív témák
-
Csovi, nekem most ASUSom van es amennyiben PC szabvanyi notyt veszek a jovoben az csak ASUS lesz
, a geppel minden a legnagyobb rendben van szal a Markat csak ajanlani tudom.
Koszi a kimerito valasz!!! Halas vagyok erte, ugyh ha kell meselhetek az ASUS A3000Nemrol, hogyha kivancsi vagy az ASUS notikra.
Amugy, hogy ''muknek'' mod: mukodnek (kicsit gyorsan irtam) a dolgok az ilyen kulfoldi vasarlasoknal??? Adot hogy kell fizetni???? Illetve ha mondjuk futarszolgalattal hozatod be akkor miben kell fizetni?? Forintban is lehet avgy Euroban csak? Kb arra lennek kivancsi, hogy miben ter el egy ilyen vasarlas, egy magyarorszagitol
Gondolom vannak torvenyi kereteinah ezeket nem ismerem
pl.: Afa meg ilyesmi egyaltalan kell afat fizetni ilyenkor, mjuk gondolom vam az van ra vmennyi.
[Szerkesztve]
Aktív témák
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- FOTÓS beárazás
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- BestBuy topik
- Iszonyatos mennyiségű hulladékkal járhat a Windows 10 terméktámogatásának vége
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Külföldi SIM-ek itthon
- Lakáshitel, lakásvásárlás
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- Ingatlanos topic!
- További aktív témák...
- LG 45GS95QE - 45" Ívelt OLED / 2K WQHD / 240Hz 0.03ms / NVIDIA G-Sync / FreeSync Premium / HDMI 2.1
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450 R5 5500 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2060 Super 8GB SilentiumPC Signum SG1V TT 500W
- Xiaomi Redmi Note 13 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte A520 AORUS R5 5500 16GB DDR4 512GB SSD RX 6600 XT 8GB Rampage SHIVA TT 500W
- Bomba ár! Dell Precision M4800 i7-4800MQ I 16GB I 256SSD I 15,6" FHD I K1100M I Cam I W10 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest