Hirdetés

2024. június 27., csütörtök

Gyorskeresés

Útvonal

Fórumok  »  Notebookok  »  Asus G551 notebook

Hozzászólások

(#2286) Patrick76496 válasza TommyX_ (#2281) üzenetére


Patrick76496
őstag

Akkor oké, köszi a választ. Csak biztos akartam lenni, mert eddig újraindulásnál nem hallottam ilyet. Most selejteztem le egy nagyon régi vinyót, ami ilyen kattanó-nyekkenő hangokat adott ki (a berregés csak a felvételen van). Részben megoldott egy boot problémát, pedig nem is azon volt a rendszer. Mondjuk más az, hogy egyszer kattan vagy periodikusan kattog ha rájön néha.

(#2282) Malacka: Nekem egész jól sikerült a klónozás, újratelepítésre jelenleg nem volt időm (elég volt egy másik géppel foglalkozni). Mondjuk rengeteg ideig szenvedtem vele, amíg rájöttem, hogy kell kiterjeszteni az alapból 150 gigás partíciót a 240-es SSD-re. :N Az indítást, meg az alkalmazások indulását észrevehetően meggyorsította, egyedül a játékoknál nem érzek nagy különbséget.
Hogy őszinte legyek, ott még 5-10 FPS csökkenés is van. Annyi baj van még, hogy rendszerindulás/ébredés után 1-1,5 percig nincs hang, utána jó lesz.

(#2284) gyugyo79: Need For Speed Pro Street-re. Főként csak ezért a játékért raktam fel, mert Win 10-en ez a bug kísért (és még nagyon sok más embert is). Mondjuk így fele annyit FPS-em van, mint az újabb oprendszeren, de hát áldozatokat kell hozni...

Plusz kísérleti jelleggel. Meg kell hogy mondjam, egész jól működik. Eddig nem találkoztam olyan elemmel, amit nem sikerült volna működésre bírni (mondjuk az USB Controllerrel rengeteget szenvedtem, mert egyik port sem működött). Akár még daily oprendszernek is lehetne használni, bár mivel picivel butább, mint a W10 ezért a fő OS-em az marad.

Szóval sajnos nem jó a virtuális gép, mindenképpen kell az erőforrás. Mindenesetre köszi a tippet. Plusz nem tudom ez mennyire támogatja a felbontásokat, de a Debian 8.1-et sehogy sem tudtam 1024x768 felbontásnál nagyobbra állítani. :(((

"I have a few jokes about unemployed people but none of them seem to work.."

Útvonal

Fórumok  »  Notebookok  »  Asus G551 notebook
Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.