Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
S e t h
nagyúr
válasz Anubris #1193 üzenetére
Én eléggé nyakatekert módon csináltam, mivel sniperkedős stílusban szinte mindenkit leszedtem és megtaláltam elég korán a tier csúcsán ülő mercenaryt, aki egy lovon üldögélt egy városban. Sokkal erősebb volt mint én, nem kis kergetőzés volt, de lenyomtam. Utána az az érdekes helyzet állt elő, hogy a mögötte lévő mercenaryk léptek előre egyet, ezért volt, hogy egy 49-es szintűt kellett levadásznom, legutóbb egy 48-as szintű volt a top1.
Tegnap jutottam el odáig, hogy meglett a top2-es mercenary, aki történetesen a 44-es szintű Ashen Wake volt, aki a Hades Bowot hordozta, ami történetesen a játék egyik legjobb íja, persze én még nem tudom használni, mert közelében nem vagyok a 44-es szintnek.Egyébként igen, találkoztam már az arénában mercenaryval, és még a végére sem értem ott sem az összes tiernek, de valószínűbbnek tartom, hogy itt esik majd elém a "főnök" a kalandozásaim során vhol.
Már nem tudom mennyi mercenaryt nyomtam le, elképesztően sokat és közülük szoktak nyomokat dobálni és úgy derül ki mindig egy másik személye, reménykedem hátha meglesz így hamarosan .Eszembe jutott a neve aki volt a top, Exekias the legend.
A tegnapihoz meg még ráfűzve, revideálom a korábbi álláspontomat, a messenger boardon lévő küldetések a legjobb xp lelőhelyek, iszonyat gyorsan lehet velük felhúzni a karaktert, a küldetésekkel jóval lassabb.
Fel kellett húznom a karakteremet, mert ki akarom próbálni a hunter, vagy Artemis settet, azt hiszem ez a neve és a Daughter of artemis küldetés végén kapom meg a legendás állatok lenyomása után, szóval ma sűrű anyázás várható, mert megcsinálom az összeset.
This signature is completely useless! Don't waste any time by reading it!
Új hozzászólás Aktív témák
- Nothing Phone (2a) Plus - semmi lényegi plusz
- Helyenként instabil lehet az Arrow Lake, de ez eleinte normális
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Huawei P50 Pro - emlékkép
- TCL LCD és LED TV-k
- Xbox Series X|S
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Eredeti játékok OFF topik
- Formula-1
- Trollok komolyan
- További aktív témák...
- Panasonic Toughbook CF-54-3 i5 2,6 GHz 8 GB RAM 256GB SSD
- Getac UX10 G2 i5-10210U 8GB RAM 256GB SSD Win 10 Pro
- Hoppá! Dell Precision 7550 Tervező Vágó Laptop -70% 15,6" i7-10875H 32/512 Quadro RTX 3000 6GB FHD
- Honor Magic6 Lite 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Dell 7390 13,3" FULL HD/i5-8250U/DDR4 8Gb/256GB M2 SSD/HDMI/4G/CAM/BT/Wifi/Új AKKU 1 Év Gari!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest