Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
Alexios
veterán
válasz Darko_addict #700 üzenetére
Nem, a szint miatt nem ha upgradeled, ugyan olyan. Különbség akkor van ha más "kategóriában" van, azaz legendary, epic, stb
-
Alexios
veterán
válasz Darko_addict #702 üzenetére
Igen, de legendary a legmagasabb szint
-
Alexios
veterán
válasz Darko_addict #716 üzenetére
Teljesen mindegy kiket olsz, vagy kinek az oldalán harcolsz conquest battle esetén, a háború megy tovább és nem változtat semmin a sztori szempontból
-
Anonymus23
veterán
válasz Darko_addict #722 üzenetére
Szerintem nem éri meg sűrűn fejleszteni, mivel ahogy néztem ugyan annyiba kerül egy 1 szintel alacsonyabb cuccos fejlesztése, mint egy 15 szinttel alacsonyabbé. Az árban a Legendás és az epic cuccok között van (a sima kéket nem éri meg használni sem).
Én most 60-as szinten vagyok, összeraktam egyelőre két cuccost, az egyik egy full Assassinra, ezzel gyakorlatilag minden ellen ki tudok nyírni (persze van ahol kell a power assassin, de van bőven mindig adrenalin.A másik meg egy Warrior szett, amiben vannak azért Hunterre is adó másodlagos perkek, ezzel szépen lehet aprítani az ellent.
Én jellemzően Assassinként megyek, az esetek 90%-ban ez tökéletesen működik (nekem jobban bejön ez a mód), adott esetben elfutok, de még így is előfordul, hogy egy jó perkekkel rendelkező Mercenary-t véletlenül egy döféssel hazaküldök, pedig csak meg akartam gyengíteni, mert jól jöttek volna a perkjei a hajóhoz.
Szóval kb 8-10 szintenként fejlesztettem a játékban, jelenleg lvl58-asok a cuccok, de szerintem ezzel már végigviszem 70-ig, és ott maxolom ki amit van még értelme. Az biztos, hogy amikor már a szinted és a gear szintje között 8-10 a szint van, akkor ez már felfogható nehezítésnek is
;) - The Power of the Light Side
-
Televan74
nagyúr
válasz Darko_addict #735 üzenetére
Ez jobban illik rá! Μαλάκα - Seggfej! És érdekes a játékban,nem mindegy milyen hangsúllyal mondja a főhős!
Amikor nincs remény! Jusson eszedbe nincs isten, csak én!
-
unreg1
tag
válasz Darko_addict #889 üzenetére
Attikán 2 tábla van.
Melyik tagot nem találod?
-
rottenbull
senior tag
válasz Darko_addict #891 üzenetére
Ha jol emlekszek, egy rabszolga kuldeteset kellett felvennem, hogy ratalaljak.
-
unreg1
tag
válasz Darko_addict #891 üzenetére
-
gejala
őstag
válasz Darko_addict #1023 üzenetére
Ejha, Medusa közelharcban nem semmi türelemjáték lehetett.
Én beálltam oszlop mögé és ghost arrow-al szétlőttem a fejét. A lespawnolt kicsik meg töltötték az adrenalint.VTom:
"De ennél is ugyanúgy ki kellett kapcsolnom az MFAA-t driverben, mert totál homályos volt tőle a kép"MFAA-t ne használj driverből semmilyen játékra alapból, mert az egy MSAA hack. Csak MSAA-val együtt működik, ha az nincs a játékban, akkor mindenféle anomáliákat okoz.
[ Szerkesztve ]
-
gejala
őstag
válasz Darko_addict #1025 üzenetére
Engravingeket akárhányszor felteheted. Nyersanyagba is csak egyszer kerül egyvalamin, utána a csere csak minimális drachmát kér.
-
nak0n
aktív tag
válasz Darko_addict #1032 üzenetére
Bármikor tud váltani nyilat.
Ha meg esetleg xboxon játszik valaki, akkor dpad balra a nyílváltás -
gejala
őstag
válasz Darko_addict #1048 üzenetére
Mindennek meg lehet változtatni a kinézetét bármi olyanra, ami már egyszer volt nálad. Használhatod a legjobb geared, miközben úgy nézel ki, ahogy akarsz.
-
s4hu|SyD^
addikt
válasz Darko_addict #1071 üzenetére
Öld meg mind vagy 2-3-at legalább. Aztán szaladj bújj el majd a másik 2-nek is menj neki. Én így csinálom. Szeretem a zsoldosokat ölni.
Múltkor küldetéshez kellett harcolnom 3 muksi ellen. Emellé még 10 Spártai, 2-3 civil meg 2-3 Mercenary csatlakozott. El voltam pár percig ott.
[ Szerkesztve ]
"Tedd, amit tudsz, azzal, amid van, ott, ahol vagy!"
-
s4hu|SyD^
addikt
válasz Darko_addict #1093 üzenetére
Én találtam hozzá savegame átalakítót(google a barátom), de nem próbáltam, inkább megvettem, dobtam a 20 órámat és a 20-as karakteremet. Megérte.
"Tedd, amit tudsz, azzal, amid van, ott, ahol vagy!"
-
Darko_addict
őstag
válasz Darko_addict #1097 üzenetére
NVM, CPU limites vagyok, jobban megnéztem a mutatókat...
Don't give up your dreams. Keep sleeping.
Új hozzászólás Aktív témák
- Sütés, főzés és konyhai praktikák
- Nők, nőügyek (18+)
- iPhone topik
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- Renault, Dacia topik
- AliExpress tapasztalatok
- AMD Navi Radeon™ RX 6xxx sorozat
- Astra kalandok @Első rész
- Fűzzük össze a szavakat :)
- További aktív témák...
- Panasonic Toughbook CF-54-3 i5 2,6 GHz 8 GB RAM 256GB SSD
- Getac UX10 G2 i5-10210U 8GB RAM 256GB SSD Win 10 Pro
- Hoppá! Dell Precision 7550 Tervező Vágó Laptop -70% 15,6" i7-10875H 32/512 Quadro RTX 3000 6GB FHD
- Honor Magic6 Lite 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Dell 7390 13,3" FULL HD/i5-8250U/DDR4 8Gb/256GB M2 SSD/HDMI/4G/CAM/BT/Wifi/Új AKKU 1 Év Gari!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest