Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
Gyusz
őstag
Új videó a láthatáron [link]!
-
Gyusz
őstag
Minden igazán ígéretes játéknak döglődik a topikja? Na, mindegy, nézzétek az újabb képeket [link]!
[Szerkesztve] -
Gyusz
őstag
-
Gyusz
őstag
Újabb videó jelent meg [link].
-
Gyusz
őstag
Mondtam én, hogy a szeptemberi megjelenésből nem lesz semmi. A legújabb infók szerint valamikor novemberben jön a játék [link].
-
Gyusz
őstag
Assassin's Creed E3 demonstráció [link].
-
Gyusz
őstag
Szerintem pedig bug-irtás és PC-re való optimalizálás miatt csúszik, valamint biztosan van némi üzleti megfontolás is a háttérben. A karácsonyi időszak pedig nem feltétlenül a legjobb időpont egy játék kiadására, az első három Splinter Cell is sikeres lett az év első vagy második harmadában kiadva. Ráadásul most rendkívül sok jó, vagy legalábbis az embereket érdeklő játék jelent/jelenik meg PC-re.
-
Gyusz
őstag
Fellelhetők a játék elejét bemutató videók, tényleg SPOILER hegyeket tartalmaznak, akit zavar, az véletlenül se nézze meg őket. Egyébként nagyon jónak tűnik a játék, kíváncsi leszek a konzolos értékelésekre.
-
Gyusz
őstag
Zenei ízelítő a játékból, Jesper Kyd nem hiába nagy kedvencem.
-
Gyusz
őstag
-
Gyusz
őstag
Az Ubisoft azt ígéri, hogy DX10-es módban ugyanúgy fog kinézni a játék, mint DX9-ben, csak gyorsabb lesz link. Hiszem ha látom, illetve ha olvasok róla
-
Gyusz
őstag
Írhatnátok még egy páran, hogy kinél hogy fut a játék. Olvastam én már, hogy jól optimalizált, elég gépigényes, és még ki tudja mennyi mindent.
-
Gyusz
őstag
válasz feka007 #1052 üzenetére
Most komolyan, változtatnának a játékmeneten? A Resident Evil 4 PC-s verziója is csúszott egy csomót, állítólag nem találták a megfelelő irányítási módot. Erre kaptunk a konzolosoktól alapból csúnyább grafikát és videókat (bár a későbbi patch sokat segített), meg billentyűzetes irányítást (na jó, gamepadot is lehet használni szerencsére). Szerintem örülnek, ha úgy képesek átültetni PC-re, hogy viszonylag hibamentes legyen és aránylag jól skálzható legyen grafikai szempontból.
-
-
Gyusz
őstag
válasz Amoroso #1271 üzenetére
Ehhez a játékhoz multi? Én nem igazán tudom elképzelni, de láttunk már példát arra, hogy látszólag nem erre termett játékhoz is faragtak egészen kellemes többjátékos módot (Splinter Cell). Szerintem szimplán idő és erőforráshiány az ok, no meg készül a játék második része is, miért pont ilyesmire fecsérelnék az idejüket.
-
Gyusz
őstag
válasz Amoroso #1273 üzenetére
Én sem játszottam még vele, pedig ideje lenne a 9600GT-m megint megizzasztani. A tavalyi játékkínálat engem érdeklő, jelentős részét még gyengébb géppel végigjátszottam, a maradékot pedig a gépfejlesztés után hamar letudtam (6-8 órás játékok átka...). Az idei játékkínálat eddig nem igazán fogott meg, nálam az év Assassin's Creed / Rainbow Six Vegas 2-vel kezdődik, ha nem lesz további dátumtologatás.
-
Gyusz
őstag
Három és fél óra folyamatos játék után, (egyébként a játékkal már több órát eltöltve) sikerült végre egyszer lefagyasztani. Most épp több célpontot kéne hidegre tenni, de annyira elgémberedtek az ujjaim az egész napos nyüstölés után, hogy állandóan én haltam meg a leendő áldozatok helyett. Lehet, hogy le kéne cserélnem a Rumblepad 2-t egy ChillStream-re.
[ Szerkesztve ]
-
Gyusz
őstag
Én már jóval többször meghaltam: néha sikerült egy egész hadsereget magamra haragítani, aztán nem igazán tudtam megbírkózni velük. Továbbá ha kiesem a koncentrációból, vagy elzsibbad a kezem, akkor már a counterattack sem megy, akkor aztán elég néhány katona is a halálhoz.
Szerintem nem nagy beruházás egy jó gamepad és számos játék kényelmesebben játszható vele. Egyébként már rég vettem volna egy ChillStream-et, csak annyi gamepadot igénylő játék nincs, amiért érdemes lenne beruháznom rá (pedig próbálom meggyőzni magam, de egyelőre hajthatatlan vagyok ).
-
Gyusz
őstag
Végigjátszottam, nekem nem kellet csalódnom. Persze repetitívek a küldetések, kicsit béna a harcrendszer, 9 millió quit gombot kell a kilépéshez végignyomkodni, és a mentési rendszer is lehetne precízebb, de én élveztem a játék minden percét. Még mindig csodálkozom, hogy sikerült olyan városokat (mindegyiknek más egy kicsit a képi világa, ez is klassz) létrehozni, amelyeknek gyakrolatilag minden pontja megmászható. A zene valami fenomenális, Jesper Kyd ismét valami nagyot alkotott, Jeruzsálem a kedvencem ilyen szempontból. A történetből ugyan nem értettem mindent, de nekem megfelelt, jöhetne már a második rész, mert sok a megválaszolatlan kérdés. Tavaly nem igazán hozott ki játékokat az Ubisoft, de nem csodálom, hogy az Assassin's Creed így megdobta a pénzügyi mérlegüket.
-
Gyusz
őstag
válasz Johnny Cage #1843 üzenetére
Ugyanaz a csapat áll a Prince of Persia és az Assassin's Creed mögött is és nem csak névben. Ugyebár van az óriási Ubisoft Montreal, ahol dolgozik vagy 1600 ember, és ezen emberek közül nagyjából ugyanazok dolgoztak a két játékon. Történelmi szárazság alatt mit értesz? Azt aláírom, hogy kissé hosszúra nyúltak a videók, de nem fölöslegesen jártatták a szájukat, egyáltalán nem töltelék dolgokról zajlottak a beszélgetések. Prince of Persia története meg nem volt olyan bonyolult, bár a Sands of Time élcelődéseit Farah és a herceg között máig etalonnak tartom.
A nagy, teljesen bejárható városok pont a játék erősségei és nem gyengéi. Teljesen más hangulata van mindegyik városnak (mind vizuálisan, mind audióban), sőt még a negyedek is jól elkülöníthetők egyes városokon belül. Az meg hogy mindent meg lehet mászni: én hihetetlenül éveztem a view pointok becserkészését, a házak tetején való közelkedés meg szintén nagy élmény. A repetitív küldetések az igazán gyenge pontjai a játéknak, a harcrendszer meg szintén elég érdekes, de ha elég ügyes az ember, akkor nagyon szép mozdulatokat lehet előcsalni (ez olykor sikerült és csak tátottam a szám, egyébként nem voltam túl jó).
[ Szerkesztve ]
-
Gyusz
őstag
válasz Johnny Cage #1848 üzenetére
A fejlesztőcsapatos megjegyzést nem feltétlenül neked szántam, csak úgy megemlítettem.
A városok pedig építészeti stílusukban is különböznek, a színtónussal való játék csak egy plusz. Persze nem minden egyes utca és épület teljesen más, de elég jelentősek a különbségek. Én még mindig a gyilkosságok kivetelezésében, és az ahhoz vezető út egyhangúságában látom a hibát, a helyszínek szerintem teljesen rendben vannak és az sem zavart, hogy többször is megfordultam valahol. -
Gyusz
őstag
válasz Johnny Cage #1931 üzenetére
Még nem lovagoltál el oda, tehát először a Kingdom legyen a célpont, és onnan mehetsz Arsufba lovon.
-
Gyusz
őstag
A Crysis technológiailag egyértelműen fölényben van, de az Assassin's Creed szerintem stílusosabb. Talán a környezet miatt, talán az effektek miatt, de nekem az AC egy kicsit jobban tetszik, ennek ellenére a Crysisban is kerestem az állam nem egyszer. Kb. mint a CoD 4 esetében, az sem a legmodernebb grafikus motort használja, de amikor éjjellátóval a lézerirányzékok keresztezték egymást és mindenki elkezdett tüzelni, az nem volt semmi.
-
-
Gyusz
őstag
Nálam 9600GT+Vista minden csúszka maximumon (bár élsimítást nem emlékszem lehet-e állítani, vagy be volt-e kapcsolva) és csak a királyságban volt szemre kevesebb FPS, de még így sem volt zavaró.
Az a helyzet, hogy mire érdemben lesz több DX10-es, vagy DX10.1-es játék, addigra ezek a kártyák csúnyán lassúak lesznek akár ATI, akár nvidia. Elvégre a 8800 GTX még mindig bivalyerős kártya, 2006 novembere óta gyakorlatilag egyhelyben topogunk... Lehetne most mondani, hogy az nv hátráltatja a fejlődést, de a Vistával sincs még minden rendben (bár én is használom és különösebb gondom nincs vele, de lehetne jobb is), továbbá mindkét videokártya gyártónak vannak még drivergondjaik. A PC pedig már nem elsődleges játékplatform, így is szenvdenek PS3-ra való fejlesztéssel, akkor X360-ról való átírás után minek szenvedjenek még DX10-el is? Az AMD meg amilyen pocsék marketinget folytat, persze tudom a nagy Intel szorongatja, de akkor is. Szóval szerintem kissé felfújják a dolgokat, mindegyik cég profitot akar termelni, egyik sem jótékonysági intézmény.
-
Gyusz
őstag
válasz Klemens #2098 üzenetére
Supported OS: Windows® XP/Windows Vista® (only)
Processor: Dual core processor 2.6 GHz Intel® Pentium® D or AMD Athlon™ 64 X2 3800+ (Intel Core® 2 Duo 2.2 GHz or AMD Athlon 64 X2 4400+ or better recommended)
RAM: 1 GB Windows XP / 2 GB Windows Vista
Video Card: 256 MB DirectX® 10.0–compliant video card or DirectX 9.0–compliant card with Shader Model 3.0 or higher (see supported list)*
Sound Card: DirectX 9.0 or 10.0–compliant sound card (5.1 sound card recommended)
DirectX Version: DirectX 9.0 or 10.0 libraries (included on disc)
DVD-ROM: DVD-ROM dual-layer drive
Hard Drive Space: 8 GB
Peripherals Supported: Keyboard, mouse, optional controller (Xbox 360® Controller for Windows recommended)*Supported Video Cards at Time of Release:
ATI® RADEON® X1600*/1650*–1950/HD 2000/3000 series
NVIDIA GeForce® 6800*/7/8/9 series
*PCI Express only supportedHogy mennyire fog jól menni, azt nem tudom. Szerintem megfelelő kompromisszumokkal jól játszható lesz.
[ Szerkesztve ]
-
Gyusz
őstag
válasz Bundás22 #2174 üzenetére
Emberre válogatja, hogy kit mennyire zavar a nem túl nagy változatosság. Én például abszolút elmerültem a játékban, és nagyon élveztem a teljes szabadságot a városban. Szerettem a házak tetején közlekedni, a magaslati pontok megmászására sem untam rá, néha megmentettem embereket, vagy épp megláttam egy zászlót és azután eredtem, közben meg jöhetett a fő szál. Amíg tartott a végigjátszás, addig én nem untam rá.
Crysis szépnek szép, de nekem nem volt valami hú, de izgalmas. Egy bizonyos idő után meg már elegem volt, hogy minden pályán annyi ellenfél van, a különböző bázisokon mindig hullahegyek maradtak utánam. A nanoruha se dobta fel számomra igazán a játékot, de egyszer végigjátszani jó volt. Szóval kinek mi tetszik, én inkább Assassin's Creed párti vagyok, egyébként meg eleve hülyeség az összehasonlítás, mert teljesen más a két játék.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- AMD Navi Radeon™ RX 7xxx sorozat
- Elülsőtápos E-ATX toronyházakkal jelentkezett a Geometric Future
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- BestBuy topik
- Politika
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Apple Watch
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Elektromos cigaretta 🔞
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest