Hirdetés
-
LOGOUT.hu
Jó napom,rossz napom,gagyi a játék,hibás MM posztokat az OFF-ba kéretik posztolni,próbáljuk meg itt a játékkal / játékmenettel szorosabban összefüggő dolgokat megbeszélni!
Új hozzászólás Aktív témák
-
nemeth989
senior tag
válasz Angel1981 #5913 üzenetére
Észrevettem tegnap én is, csak lestem 2 energia ital meg tűzoltó, de csak a skin bugol be, ugyan úgy javító meg medic pack volt ott. Kicsit betojtam mikor használni akartam őket, hogy nem tudom, de szerencsére erről nem volt szó, csak az ikonja volt más.
RideMyStyle "LoveMyWilier"
-
myckey
veterán
válasz Angel1981 #5935 üzenetére
első körben felraktam rá a rate of fire képességet. faszán lement a töltés több mint egy másodperccel, örültem mint majom a farkának
utána megbokrosodott, és azóta is maradt minden a régiben
gondoltam egy laza újraképzés megoldhatja, mer olvastam hogy a géppityusoknál jó a rate of fire. így dobtam rá a reload -10% skillt.
most szembesültem vele, hogy ez is kuka. és még újra is húztam a skilleket
én 5 különböző PK-t használok.
bízunk már vagy 2 hónapja.
értem én, hogy így meg úgy, de ilyen alapvető dolgokat ne vegyenek már könnyedén, orbitális hibák[ Szerkesztve ]
"Biztos mint a halál! Sóhaj, Szobaasszony, Fárosz.. 2, 9, 11. " Ha a kacsa nem tud úszni, nem a víz a hülye "
-
myckey
veterán
válasz Angel1981 #6005 üzenetére
elvileg prémet is kellene kapni, míg tart az event?
összesen 4 napra valót?valóban, én is így értelmeztem
de akkor mi a fenéért nem adja meg a napot?mert a boost csomag az ott figyel, de prémium az nuku
[ Szerkesztve ]
"Biztos mint a halál! Sóhaj, Szobaasszony, Fárosz.. 2, 9, 11. " Ha a kacsa nem tud úszni, nem a víz a hülye "
-
-
scyllarus
veterán
válasz Angel1981 #6209 üzenetére
Emlékeztet az egyetlen vidám pillanatomra a másik játékból a B1-gyel Ketten maradtunk a végére én meg egy másik B1. Ugye annak is durva páncélja van a szintjén (bár nagy weakspotokkal) és rém gyenge és pontatlan ágyúja. 40x lőttünk egymásra, mire kiszedtem, ő kb 15-20% HP-ról indult, én közel fullról és nem sebzett egyszer sem. Komolyan attól féltem, hogy elfogy a lőszerünk és rammolgatva kell döntésre vinnünk a dolgot
"Nem biztos, hogy mindig tisztán látjuk, de Istennek terve van velünk. - Igen, tudom. De miért hiszi mindenki, hogy ez a terv jó?" Lucifer - A Priest Walks Into a Bar
-
myckey
veterán
válasz Angel1981 #6553 üzenetére
nem fut böngésző!
rádijó nélkül én nem bírom ki
Zsóti
minke prémium?
skillből kihozom a fatal error hibákat is ....én gondolatban, gép nélkül is irányítom a játékban maradt tankotHelyzetjelentés!
Zárja be a programokat, és indítsa újra a Winfost...
a gépben kevés a memóriaKevés a kurvaanyádazakevés[ Szerkesztve ]
-
zozyk
addikt
válasz Angel1981 #6665 üzenetére
Akinek van már 10-20 ezer csatája a WoT-ban, 3-4 db T-10es vassal, annak esetében teljesen érthető, hogy nem jön át ide, hiszen itt nulláról kéne kezdenie mindent
15k csata/8 db T10 után jöttem át...
szerk után
*(legalább is nem azonnal, vagy nem "főállásban")
főállásban...[ Szerkesztve ]
-
myckey
veterán
hát izé....
volt már asszem 20k csatám, vagy 30-40 gépem a garázsban ( tr8 prém gépek, tr 10 több is ésatöbbi ) egészen tűrhető statom.de úgy leadtam az accomat, mint a huzat.
jóformán már nem élveztem a gamet, csak Light gépekkel randomban és klán csatákban ( az is külföldi )abszolút nem tudtam vele kikapcsolódni....
itt elvagyok, mint hal a vízben.
ja, szintén fő állásban
[ Szerkesztve ]
-
belaazallat
addikt
"Akinek van már 10-20 ezer csatája a WoT-ban, 3-4 db T-10es vassal, annak esetében teljesen érthető, hogy nem jön át ide"
Dehogynem! Én teljesen ott hagytam a Wot-ot. 19000 csata felett, több 10-es a garázsban. (belaazallat)
Meguntam teljesen, zárt béta óta játszottam pedig.
Szimpatikusabb az AW gépigénye, optimalizálása. Játékmenet. PVE,
"Ha valami el tud romlani, az el is romlik. Ha nem tud elromlani, akkor oda kell adni Bélának, és el fog... ;]" by peterkeT \__/ Online FPS nick: Celpont \__/ Minden út járható. ... Harckocsival! Hummer rulez!
-
PR0JECTNR56
addikt
Én 11k után jöttem át és még annak ellenére is, hogy a 2.vh-s gépek közelebb állnak hozzám, a WoT (ahogyan írtad is) frusztráló játékmechanikai fogásai miatt az AW minden gond nélkül átvette a helyét.
A szimpla szórakoztatóértéke nagyobb, pont ez az oka annak is, hogy a 10+ éves rFactor 1 még mindig a kedvenc autós játékom, pedig idén is jelentek meg kihívói bőven (Assetto Corsa, Project CARS, rFactor 2), amelyek mindegyikét végigpróbálva jutottam arra, hogy mindennemű nosztalgikus bájt félretéve is az rF a legsokoldalúbb alkotás ebben a kategóriában.
De az AW-ra visszatérve, a normalizált RNG és matchmaking, az artyk helyretétele, a korrekt játékbeli jelzőrendszer, a legénységi rendszer, PvE mód, jóval kevésbé pay to win és kiegyensúlyozottabb játékmenet érzése, az egységesebb (és nálam részleteiben szebb) grafikai fellépés (a WoT színeit viszont jobban tartom, tank modellekben viszont az AW könyörtelenül elhúz).
Az értelmes szintkiosztást is megemlíteném (értem ezalatt, hogy alacsony tierben is érdekes tankok vannak, amiket magamtól is előveszek és nem azért, mert a nagyok viszik a pénzt és nem olyan "DW2 grind" jellegű vért izzadós fejlesztések mint a WoT-ban, hogy az adott soron 10 tankból, 4 teljesen vállalhatatlan 3 szódával elmegy, 1 jó és a sor végén lévő 2 kiválóért kínlódsz).Továbbá részletkérdés, de jobb ügyfélszolgálatos tapasztalatok és nem ez a fehér-orosz balkán hozzáállás a fejlesztők részéről, mint ami a WoT-ban: "ha nem tetszik akkor kussolj" még a teljesen jogosan felmerülő komolyabb játékmechnikai gondok esetén is.
Nyilván itt a saját érdekük, hogy haladjanak rendesen és figyeljenek a visszajelzésekre, de úgy érzem, hogy már rengeteg olyan nagyon bosszantó hibát javítottak, ami a WoT-ban bármikor megtalálható és ez éppen elég volt ahhoz, hogy egyértelműen ez legyen számomra a tankos játék. -
PR0JECTNR56
addikt
válasz Angel1981 #6698 üzenetére
"...hiszen itt a nulláról kéne kezdenie mindent - leszámítva azokat, akiket nagyon frusztráltak a WoT hibái, de nominálisan ez nem sok ember."
Értelmeztem az egész irományod még mielőtt írtam volna, ezért is került bele az enyémbe az, hogy:
"Én 11k után jöttem át és még annak ellenére is, hogy a 2.vh-s gépek közelebb állnak hozzám, a WoT (ahogyan írtad is) frusztráló játékmechanikai fogásai miatt az AW minden gond nélkül átvette a helyét."
Tehát tisztában vagyok vele, hogy számszerűleg, ahhoz az elhanyagolható statisztikai kisebbséghez tartozom, akiknél a WoT-al kapcsolatos általános elégedetlenség teljes cserét eredményezett.
Egyébként sem belekötés akart lenni, mindössze egy összefoglaló iromány, arról, hogy én személy szerint mit tartottam jónak vagy fontosnak ezzel kapcsolatban a játék jelenlegi állapotában.
Végezetül osztom a véleményed, nyilván nem fog mindenki átjönni játszani a már elhangzott dolgok miatt, részemről is peace.[ Szerkesztve ]
-
myckey
veterán
válasz Angel1981 #6698 üzenetére
nem kötöttem én ebbe bele, fel ne akadj már ilyeneken..baszki azé fórum, hogy mindenki leírja hogyan látja a másik hozzászólását
egyébként meg kivétel erősíti...mi vagyunk a kivételek
-
bullseye
addikt
válasz Angel1981 #10669 üzenetére
Mindenki előre látta – őket kivéve. Én még előre poénkodtam is rajta. De asszem 100/szerver volt. Nem nagy különbség persze. Állítólag valahogy végül 600 ment el belőlük összesen, vicces lenne tudni, mennyi jutott belőle nepperekhez.
'Micsoda nyűg" by Rest (FA Brotherhood) │ Szarkazmus valószínűsége: 70%
-
-
bullseye
addikt
válasz Angel1981 #11178 üzenetére
Én is, ráadásul 4/5-re állt vissza, szóval óránként bemegyek easy-n Merkavával, 6 perc alatt hoz 100k körül, meg 150k a daily, és egy kis halom szemét a dobozokból (1-2 tűzoltó vagy ilyesmi szett, majd csak jó lesz.)
Ez is eg ymódszer, hogy javítsák az elszúrt grindet.
-
-
Vitiris
aktív tag
válasz Angel1981 #11229 üzenetére
Hát igen! Sajnos én is ezt látom! A leges-leges legnagyobb gond a support, és sajnos ez áll a fejlesztők és a felhasználók között. A stílusuk olyan mintha oroszok lennének, mert nem fogják fel hogy ők értünk vannak és nem fordítva. Ez nem amerikai mentalitás. Az összeset ki kéne vágniuk a francba. Amit a forumokon is megengednek maguknak, és amilyen cenzura megy hihetetlen. :S
Én még reménykedek, kitartok. Mert az a hal ami mindig utoljára marad az a remény![ Szerkesztve ]
-
aginor
veterán
válasz Angel1981 #11229 üzenetére
MMO soha nincs kész, és nem is lehet tökéletesre megcsinálni. Én speciel örülök neki, hogy ilyen gyorsan reagálnak a felmerülő problémákra. Azt mondom, legyen kétnaponta tapasz, ha attól jobb lesz a játék.
Szerintem nagyobb baj, hogy nem jön tartalom a játékba. Ugyan a konkurencia sem jobb ebben most, de ott legalább volt egy olyan időszak, amikor pár havonta teljes ágak kerültek be. Számomra ott is az a korszak volt a csúcs.
Itt viszont nincs ami motiváljon a komolyabb játékra. Minden ágon ami érdekelt elértem a nyolcas szintet, két kilences a garázsban, egy további token feloldva, de mivel nem tetszik magas szinten játék, nem bírok csak 1-2 csatát menni velük Pvp-ben, amikor belépek és ráveszem magam. Ugyan ott van a Pve, de az nagyon monoton és már kiégtem benne, nem találom izgalmasnak, hogy ugyanazon a három pályán játsszak órákon keresztül, az ugyanonnan támadó ellenfelekre..Azért vagyunk a világon,hogy valahol vegyünk egy ATI Radeon-t :))) by: LADA VFTS http://www.flickr.com/photos/40852488@N03/
-
bullseye
addikt
válasz Angel1981 #11346 üzenetére
-15%-nál is 24k lenne.2 tank, 3 hónap prémium és egy T9 ára. (És ez a hihetetlen emelés is csak annak köszönhető, hogy az első 5 percben kiderült, az orosz szerveren alapból ennyi jár a Warlordhoz.)
[ Szerkesztve ]
-
bullseye
addikt
válasz Angel1981 #11359 üzenetére
Az lehet, de nem hiszem hogy ez a két tank annyival jobb, mint sima prémium T7, meg T8 amikor majd lesz. + ha visszanézed a régi CE-k mennyivel jobb ajánlatok voltak (és alapból megfizethetőbbek) + akkor még valahogy jobban bíztam a cégben/játékban.
60k 3 órára mondjuk még ma is durva szerintem, ha nem ad valami egészen extrát – ami ráadásul kitart 3 órán át...
[ Szerkesztve ]
-
bullseye
addikt
válasz Angel1981 #12860 üzenetére
Igazán meglepett én sem vagyok, csak kicsit szomorú. Bár mostanában már alig játszom, szóval a fade-out sem lenne akkor csapás, a beletett pénzt sem bánom annyira (kivéve az utsó 5500 aranyat...). De kár lenne érte. Talán csoda történik, és összerakják élvezhetőre valahogy.
-
scyllarus
veterán
válasz Angel1981 #12943 üzenetére
Ne is menj. Én most az elmúlt két hétben masszívan toltam, inkább nem részletezném, mi van ott. Maradjunk annyiban, ott is rossz irányba változtak a dolgok. Csak ott az irdatlan méretű játékosállomány miatt kevésbé érzik meg.
Minden szempontból felüdülés volt az első itteni csatám utána.
Sajnos sok mindenben igazad van, én még reménykedem, hogy megmenekülünk.[ Szerkesztve ]
"Nem biztos, hogy mindig tisztán látjuk, de Istennek terve van velünk. - Igen, tudom. De miért hiszi mindenki, hogy ez a terv jó?" Lucifer - A Priest Walks Into a Bar
Új hozzászólás Aktív témák
- Hoppá! Dell Precision 7550 Tervező Vágó Laptop -70% 15,6" i7-10875H 32/512 Quadro RTX 3000 6GB FHD
- Honor Magic6 Lite 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Dell 7390 13,3" FULL HD/i5-8250U/DDR4 8Gb/256GB M2 SSD/HDMI/4G/CAM/BT/Wifi/Új AKKU 1 Év Gari!
- Aszta! Dell Precision 7550 Tervező Vágó Laptop -70% 15,6" i9-10885H 64/512 Quadro RTX 5000 16GB! FHD
- Thrustmaster racing clamp kézifék tartó
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest