Hirdetés
-
LOGOUT.hu
A topikba való írás előtt kötelezően elolvasandó:
Új hozzászólás Aktív témák
-
Đusty
addikt
(folytatás, csak bénáztam a beillesztésekkel és lejárt a szerkesztési időm)
esetleg [ilyet csak olyan kéken mint a mostani avatarom]Szóval valami repülőset szeretnék ahol előnyben az utasszállító jet-ek de ha a disney-es a legegyszerűbb annak is örülni fogok, lehet még jobban is néz ki itt.
Előre is köszönöm, és várom, hogy megbeszéljük.üdv. Rudi
[ Szerkesztve ]
-
Đusty
addikt
Nem tudtam, hogy az kizáró ok, emberfejből meg többezer, állatból is többszáz van, nem hinném, hogy csak e miatt ne lehetne még repülő ha teljesen máshogy néz ki mint az eddigiek.
Persze nyílván az lesz amit engednek, nem akarok okoskodni, majd csak lehet valamiből választani.
Szerintem a disney-s egyébként készen van 1 az egyben nem mutatna rosszul , rajzolt, van arca, középen van, nem hasonlít a többire stb. de majd a szerkesztő megmondja.[ Szerkesztve ]
-
Đusty
addikt
válasz GrooveHero #29819 üzenetére
Ajajj ezzel valóban bajban vagyok magas ez már nekem, magyarul el kellene csúnyítani?
Vagy [ez] ha az ablakai lennének a szemei és kapna alá egy szájat?[ Szerkesztve ]
-
Đusty
addikt
Rendben, értem akkor linkelek egy sorozatot, légy szíves megnézni, hogy valamelyik alkalmas-e!
[első]
[második]
[harmadik]
[negyedik]
[ötödik utasok nélkül nyílván]
[hatodik]
[hetedik]
[uccsó:-)]Ebben a sorrendben tehát a legkisebb sorszámú megfelelőből szeretném, gondolom a negyedik már tényleg tökéletes (ha mégsem azért van több) de ha az előtte lévőkből is megoldható akkor azokból szeretném, illetve ha a csak a 4. és 5. megfelelő akkor lehet inkább 5. nem tudom
köszönettel: Rudi
[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
Olvasd el az
● Igénylés szabályait, és az
● Arcképgyárosok kéréseit!
Arcképgyárosok kérései II
● Az arcképek gyártása nem szimplán egy forráskép leméretezéséből áll....
Figyelem, változás:
● 3 évente lehet arcképet cserélni!
● 1 arckép több verzióban
● Fotóból nem készítünk avatart!
● Arckép kereső
● Nevezd meg az elkészült arcképedet!
● Megköszönni, arcképekről csevegni az Arckép OFF topikban lehet.
Ha valaki idő közben nevet változtat azt feltétlen jelezze!
- 14 os FHD Slim RITKA 40 pines kijelző
- Eladó használt Canon Powershot G3 X kompakt ultrazoomos 1 colos érzékelőjű fényképező-videó gép.
- Új HP ENVY Gamer Tervező Vágó Laptop 16" -50% i7-12700H 14Mag 16GB 1TB RTX 3060 6GB QHD+ 120Hz!
- ÚJ GIGABYTE G5 Gamer Tervező Laptop -30% 15.6" i5-12500H 16GB/512GB SSD 144Hz FHD RTX 3050 4GB FHD
- AMD Gamer Config: Ryzen 9 7950X3D, 32 GB DDR5, 7900 XTX 24GB, 3TB SSD+ 2TB HDD
Állásajánlatok
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest