Hirdetés
- Asszociációs játék. :)
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Fűzzük össze a szavakat :)
- A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Ingyen kellene, de tegnapra
- "A homoszexualitás természetellenes" 😠
- PLEX: multimédia az egész lakásban
- A fénynél gyorsabban
Aktív témák
-
MarKoo
addikt
Ide próbálnék egy képet, bocsika.
[Szerkesztve]https://tabla.hu/ - Minden ami tábla.
-
Yaye
őstag
Nem vagyok ugyan Bash, de a meglévő avatarokból (újakból és régiekből) nagyjából látható az elv: valós tárgy legyen, aminek lehetőleg(!) legyen ''arca'', tehát elsősorban élőlény, de lehet éppen tárgy is. Az űrhajó ezért önmagában nem lenne gáz, csak épp stílusában nem illik a többi közé (nem rajzfilmszerű), másrészt színei, méretei és arányai miatt egy értelmezhetetlen fekete golyóstoll látszik csak belőle. Az avatarnak könnyen fölismerhetőnek kell lennie azok számára is akik nem tudják miből készült.
[amne]: Le kell szedni minden fényképszerű, túlzott plasztikusságot okozó árnyékot, hogy egyazon színből csak néhány, nem túl kontrasztos árnyalat maradjon. Esmeinnél kézzel újrarajzoltam a haját, a szakálla is új layeren vesztette el a túlzott részletességét, az arcának az árnyalatskáláját is külön csökkentettem le, hogy rajzfilmszerűen ''lapos'' legyen. És ami még fontos volt: a szemek. Hiába a fentiek, még mindig nagyon fényképszerű volt, mert az arc arányai valósak maradtak! Ezért a szemeket óvatosan körülvágva jócskán megnagyítottam, így lett sokkal rajzfilmszerűbb. -
Incognito
senior tag
Kvessön: Lehet az avatar anim gif?
-
mg105
senior tag
hi! akárhányszor elinditom a photoshop 8 CS -t, mindig ez a hibaüzenet fogad:
a kérdésem: mi a baja? hogyan tudom orvosolni?
köszi -
m-bazsi
tag
Első próbálkozásom a photoshopban:
Amne rajzfilmesített változata.
[Szerkesztve] -
Yaye
őstag
A moncsid nagyon hideg színűre van beállítva, 9300 °K-re, és ez a PS színhűségbuzeráló kis progijának (Adobe gamma loader) nem tetszik. Vagy állítsd be a monitorod on-screen menüjében a színt melegebbre (esetleg gyárira), vagy lődd ki a start menü indítópultjából az Adobe gamma loader exe-jét.
-
péhá addikt lettem. keresek akkor egy normálisabb arcépes avatart
[Szerkesztve]A bortól bolondokat gondol az ember, DE A PÁLINKÁTÓL MEG IS CSINÁLJA!!!
-
Wolverine
félisten
Normális esetben nem nagyon, bár állítólag a hideg színekre állított monitor (gyak. a 9300 fokos beállítás) rontja a szemet... A javasolt azt hiszem 6500 fok, ez egy kicsit pirosabb képet eredményez.
"I'm the best there is at what I do, but what I do best isn't very nice." (Wolverine) / "Hello, I'm the Doctor. Basically... run." (a 11. Doktor)
-
Bash
addikt
TommyGun!
Lehet róla szó. Keress egy jó képet.
Sanya!
Első hozzászólásból idézek: ''figyeljünk oda az arányokra''. Ez a hajó eléggé extrémen kilógna a sorból, kicsiben meg semmi nem látszana belőle.
Yaye-nak pedig köszönöm, hogy válaszolgat helyettem, azon kevesek egyike, aki érti a lényeget. És Bencom-nak is segített, én is próbáltam (#409), de kérdezni még azóta sem láttam.http://bashtravel.com/
-
Yaye
őstag
Talán szokatlan, de az a normális. A 9500 fok elég durván kékes, a 6500 nagyjából jó, és van a meleg 5ezer akárhányszáz, na az a piros
Egyébként a színhőmérséklet átlaghalandók számára csak esztétikai kérdés, aki nyomdai munkákat csinál annak élet-halál a moncsi színeinek helyes bekalibrálásához. A Photoshop az utóbbiaknak készült -
-
TommyGun
őstag
-
veterán
Petie csak vár és vár
ॐ "Goa is not a place, its a state of mind." - Goa Gil ॐ ° Honda - The Power of Dreams ° Eat, Sleep, JDM °
-
BLiNk3r
senior tag
nálam a 6500K olyan homályosnak tűnik a 9300 után, hogy nem valószínű, hogy átszokok
-
TommyGun
őstag
Nah mivel nagy szűrreál és fantasy rajongó vagyok (giger) remélem belefér mondjuk ez
Bocsesz kissé nagy de szeretném valaki segítségét kérni hogy kicsit formálja meg nekem
Természetesen ez kézzel rajzolt alkotás
[Szerkesztve]"Vannak, akik azt hiszik, a futball olyannyira fontos, hogy úgyszólván élet-halál kérdése. Mindig elszomorít, ha ilyen véleményt hallok. Biztosíthatok mindenkit: a futball sokkal, de sokkal fontosabb."
-
TommyGun
őstag
Nem komázod ? Szerintem az Alien sorozat látványvilága elég nagy sikert mondhat magáénak Mert azt mind Giger találta ki
Amúgymeg köszi a segítséget
Bővebben: link
[Szerkesztve]"Vannak, akik azt hiszik, a futball olyannyira fontos, hogy úgyszólván élet-halál kérdése. Mindig elszomorít, ha ilyen véleményt hallok. Biztosíthatok mindenkit: a futball sokkal, de sokkal fontosabb."
-
veterán
Bash légyszives mondjál már vmit enyimről...vagy most nem csinálja senki?
ॐ "Goa is not a place, its a state of mind." - Goa Gil ॐ ° Honda - The Power of Dreams ° Eat, Sleep, JDM °
-
TexT-BoY
addikt
én szeretném ezt kérni a szakiktol:
hogy ezt egy kis finomitással fözük készre és a kész avatárt kicsinyiccse le valaki
köszönöm ezek után már csak bashon áll vagy bukik a dolog
elnézést a helyes irásért de a noti bill nagyon szokatlan
[Szerkesztve]HAAAAAKUNA BATATA "Mert ha nekem szar, neked jó, tipikus ember morál..."
-
veterán
-
Old Death
senior tag
De most húzok aludni, mindjárt hajnal 4, és 7-kor kelek.
ha 10-kor volt hajnali 4.. akkor majd' 11-kor sztem 5 óra van 6 óra időeltolódás van, nem tizenakármennyi''The Lord is my light and my salvation; whom shall I fear? The Lord is the strength of my life; of whom shall I be afraid?''
-
veterán
és
na itt nincs nyaka az ohm jelet meg nem muszály átszinezni, ha nagy gondॐ "Goa is not a place, its a state of mind." - Goa Gil ॐ ° Honda - The Power of Dreams ° Eat, Sleep, JDM °
-
[amne]
senior tag
Saját avataromon, ha dolgoznék még egy picit, akkor inkább a hajával kezdenék valamit mert nem az igazi, talán ma este dolgozok még egy picit rajta ha lesz időm, kedvem.
-
moonman
titán
photoshopban hogy kell egy képet ''körbemosni'' hogy a szélei mondjuk fehérbe mosódjanak...? (fehér háttérbe illesztve halványodó szélei legyenek - nemtom érthetően gagyogok-e )
-
L_ajos
őstag
A vuk-omnak lett végülis végső alakja? Már nem sok van hátra és igy hogy egyedül maradtam már csak benne bizom!
PSN felhasználó: Foxxika | Samsung S23 Ultra | Canon EOS 1300D Kit
-
TommyGun
őstag
Aktív témák
Hirdetés
- Apple notebookok
- Honor Magic5 Pro - kamerák bűvöletében
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- A Mobvoi eddigi legkeményebb órája a TicWatch Atlas
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Tőzsde és gazdaság
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Autós topik
- F-Secure termékek
- TCL LCD és LED TV-k
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest