Hirdetés
-
LOGOUT.hu
Gyakori kérdések és alkalmazás ajánló
Új hozzászólás Aktív témák
-
vasi89
addikt
válasz BRobee #69265 üzenetére
gyanítom az iphone x belépőszint lesz 300eze... akkor a retina air simán lenne mondjuk 500e, amelyik ársávban ott a sima macbook meg a pro is. Én is arra tippelek hogy az air-nek vége. Aki airt venne majd vegye a gyengébb de drágább sima macbookot. Amúgy se illik be az üzletpolitikába hogy 500ezer alatt kínáljanak laptopot.
[ Szerkesztve ]
-
vasi89
addikt
válasz Smiley #69282 üzenetére
nekem azért hiányzik a macbook white vonal. Sőt volt egy évig a macbook unibody, ez volt az igazán jó ajánlat. Én 2009ben vettem az első macbookomat, és akkor azért elérhetőbb áron voltak még.
[ Szerkesztve ]
-
vasi89
addikt
de a suzuki azért semmilyen téren nem hasonlít egy ferrarihoz, mac vs dell vagy lenovo esetén ez az összehasonlítás már nem igazán állja meg a helyét. aztán az osx-en kívül semmi pluszt nem nyújt egy macbook a konkurenciához képest. az osx meg nem tudom kinek ér meg 150-200e felárat. Csak nézzü ka sima macbookot, egy olyan konfigot szeritnem 250ért már meg tudsz venni.
[ Szerkesztve ]
-
vasi89
addikt
Nálatok nem vacakol mostanság a FB a safariban? A hírfolyamból nekem csak 1-2 hírt tölt be, a lap alján megjelenik h többi betöltése de nem történik semmi hiába nyomok rá. Illetve képeket sem tudok nézni. Persze tudok fb nélkül éni de most nem erre vonatkozik a kérdés..
-
vasi89
addikt
válasz villásdugó #69401 üzenetére
én is erre gyanakszom de ez nevetséges, hogy minden frissítéssel elk.rnak valamit a legjobb meg az h pl firefox alatt szintén meg se mtudom nézni a fb-t mert kb 80%on pörgeti a processzort... Sajnos az utóbb időben egyre több dolog van ami windowson sokkal jobban működik. Nagyon nem akarok váltani de így h mostanság jóformán csak teljesen alap dolgokra használom a gépet azt érzem, hogy jobb lenne a windows.
-
vasi89
addikt
válasz sztikac #69663 üzenetére
az a macbook max státusszimbólummnak jó. Cégvezetőként megveszi mert megteheti de a hardvert nézve, komoly munkára nemhiszem h használja mert alkalmatlan. Az h miért nem inkább pro-t vesz. Gondolom amiatt mert a 12"os nagyon könnyű és kevesebb helyet foglal a táskában. Könnyebb a starbucksba is kivinni délben egy kávére
-
vasi89
addikt
válasz galaxys80 #69699 üzenetére
Én nem gondolom. De a pro mellett pro árban Én sem látom értelmét a 12es macnek. De fentebb ezt próbáltam fejtegetni h vajon miért fogy. Mert régen a white széria ugyan azt tudta mint a pro csak olcsóbb kivitelben. a 12es meg már megjelenéskor egy jelentéktelen speccel rendelkező túlárazott játékszer volt. Lenne amúgy értelme de nem 500ezres kezdő áron.
[ Szerkesztve ]
-
vasi89
addikt
senki munkáját nem nézem le, csak rosszul fogalmaztam. Természetesen hardverigényes munkára gondoltam. Persze újságíróknak lehetséges hogy a 12es a tökéletes választás, valószínűleg ők az igazi célközönség.
@hszilard: de ugyan annyiba kerül, nem hiszem h a sokkal gyengébb hardver de könnyebbség miatt megérné ugyan azt az árat. Úgy h a pro széria árazása is egyre nevetségesebb.
-
vasi89
addikt
válasz HarryPotter #69862 üzenetére
a pro széria most frissült. az szerintem idén már nem fog. Az air, macmini,macbook vonal sem biztos h most frissül. Sőt szerintem ma azokról biztos h nem lesz szó.
-
vasi89
addikt
válasz hszilard666 #69866 üzenetére
a macbook ára amúgy se megy lejjebb, minden évben egyre drágább
-
vasi89
addikt
válasz hszilard666 #69915 üzenetére
persze csóró ember ne vegyen drága telefont de azért szerintem akinek 3-400ezer ft nem fáj egy vacak telefonért az nem szimplán csak jól keres... Azért amíg macért úgyis fizet 800-900-1milliót az aki munkára használja addig ilyen szempontból az xsmax és az xr között semmi különbség nincs. Az ios amúgy is alkalmatlan szerintem bármiféle munkára, szóval nem tudom ki a célközönség 6,5"al. Az apple így akar prémium márka lenni, hogy minden évben egyre drágább? na mindegy ez csak költői kérdés.
-
-
vasi89
addikt
válasz freelanced #70516 üzenetére
almapiac, használtalma, beszeljukmac. Ezeken az oldalakon ki tudsz fogni jó ajánlatokat.
-
vasi89
addikt
válasz freelanced #70519 üzenetére
Magánszemélytől jó eséllyel tudsz kifogni jó gépet. Én az isamuraitól vettem pár éve bevizsgált, leszervizelt gépet amiről később kiderült h be volt ázva majd közölték h ja ők nem vizsgálnak be garis gépeket... na ezek után én használtgép kereskedőtől semmit nem veszek főleg h a fogy védelmet sem érdekelte és ab ékéltető testület is annyit mondott így jártam. Ezzel szemben azért nem olyan ritka a lelkiismeretes magánszemély.
[ Szerkesztve ]
-
vasi89
addikt
válasz freelanced #70522 üzenetére
Egyébként Én is gondolkodtam váltáson de egyenlőre még marad viszont a jelenlegi árazás mellett max alap TB nélküli gépet tudnék venni, amire sok értelme nincs cserélni. De később is inkább veszek egy újabb alap modellt mint használtan egy erősebbet. De mint írtam vannak megbízható magánszemélyek de érthető okok miatt az én bizalmam ilyen téren megingott.
-
vasi89
addikt
válasz freelanced #70667 üzenetére
maga a touchbar szerintem nem egy hiánypótló fejlesztés. De a billentyűzet valóban jobb és ami fontos, hogy az idei TB modellek mind 4 namgosak, mindenképp azt érdemes venni.
-
vasi89
addikt
válasz freelanced #70670 üzenetére
mire használnád? Mert sok mindenre teljesen elég a 2 magos processzor is.
-
vasi89
addikt
Bármelyik 9.5es optibayt megveheted, a legolcsóbb kínai is ugyan azt tudja mint az itthon 5eért kínált felmárkázott valami. Én legutoljára lion-al használtam optibayt, de ott nem volt egyszerű megoldani h ne tegye 5 percenként alvóba az optibayt. Elég idegesítő és a hdd-nek sem tesz jót. Jelenlegi OS-ek nem tudom, hogy kezelik de mivel az új gépekben már alapból nincs cd meghajtó sem így biztos h mókolni kell mert az apple ezt lesz.rja.
-
vasi89
addikt
válasz general #70967 üzenetére
+1, ezeknek a mac vs win dolgokknak annyi értelme van mint az andoid vs ios vitáknak. 2018 van,sajnos az apple évekkel ezelőtt hiába járt minden téren a többiek előtt, manapság már semmivel nem jobb csak másabb. Munkahelyen én is win-t használok, nincs vele gond de otthonra már 10 éve MAC van és nem is akarok váltani.
-
vasi89
addikt
A rendszer nem fogja feldobni, ez lényegében csak 1 frissítés. Szerintem a korábban kitárgyalt módszerek valamelyikével tudsz majd clean installt csinálni. Boot pendrive vagy network boot.
@general: köszi az infót ezt nem tudtam, csak pár napig volt külső házban ssd-m így nem volt gond.
[ Szerkesztve ]
-
vasi89
addikt
válasz Smiley #71269 üzenetére
Ez nem akkora piac mint az iPhone, ott fenn tartja a regebbi modelleket, mert veszik mint a cukrot.
Na ezzel pont rámutattál az Apple jelenlegi tré üzletpolitikájára. Megtartja a régi modelleket amiket vesznek, és a mutató is pozitív irányba van. Emiatt árazhatja irreálisan az új iphoneokat mert hát úgyis veszik. Ja csak épp ha akkora lenne a választék mint az 5S idején, viszont ilyen árazással akkor nagyon kíváncsi lennék a mutatókra.. És a legszörnyűbb az egészben h pont emiatt hiszi most már minden gyártó h a látszatújítások elegek a magas árcédulára. És persze mindenki olcsóbban ad telefont meg laptopot mint az apple csak épp siralmas h már 300ezer alatt nem kapni flagshipet. Laptopokról meg ne is beszéljünk. Az új ipad is gondolom lesz vagy 5-600e
[ Szerkesztve ]
-
vasi89
addikt
Nem is vártam mást az Appletől de ez már nevetséges. Eladjak a sima macbookot 13"osan valami forradalmi ujitaskent felmillioert... Hát egy darabig kihuzza a gépem de már barátkozom a gondolattal hogy utána újra Windows lesz vagy hackintosh.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- MacBook Air 2020 13" M1 16GB/256GB
- Üzletből, garanciával, Macbook Pro Retina 13"2020 Touch Bar i7/32GB RAM/512GB SSD/magyar billetyűzet
- Üzletből, garanciával, Macbook Pro Retina 13" 2020 M1 processzor 16GB RAM 512GB SSD
- Macbook Pro 2023 M2 Pro 16/512
- MacBook Air 13" 2018 / 256GB, 8GB RAM / Rose Gold (204)
- Apple MacBook Air 13" Mid 2012 (i5 1,8GHz, 4GB RAM/256GB SSD) 1 ÉV GARANCIA, SZÁMLA
- Apple MacBook Pro 15" Mid 2015 (i7 2,5GHz, 16/1TB) 1 ÉV Garancia, számla
- Apple MacBook Pro 13" Mid 2014 (i5 2,8GHz, 16GB RAM/500GB SSD) Akku 102 ciklus, GARANCIA, SZÁMLA
- Macbook Pro 2018 1TB 16gb 2.3ghz 4 magos I5
- MacBook Air M2-es chippel eladó!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest