Hirdetés
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Ingyen kellene, de tegnapra
- Szólánc.
- Milyen mosógépet vegyek?
- eBay-es kütyük kis pénzért
- A gyerekem "tartalmat gyárt". Mit tegyek?
- GPU-k mindörökké - a kezdetek?
- Android másképp: Lineage OS és társai
- A legolcsóbb gamer laptop RTX 4060-al.
- Fűzzük össze a szavakat :)
-
LOGOUT.hu
Gyakori kérdések és alkalmazás ajánló
Új hozzászólás Aktív témák
-
monroe8609
aktív tag
válasz marsu. #82713 üzenetére
Van még egy olyan problémám a Mac-en hogy először az asszony ID-jével léptünk be Appstore-ba és töltöttünk le alkalmazásokat.Na most azóta úgy alakult hogy gépet én használom a saját ID-mmel.de mindig az asszony alkalmazásainak a frissítését mutatja a Mac.Lehet ezt a dolgot valahogy resetelni srácok?[ Szerkesztve ]
-
btudos
nagyúr
válasz marsu. #83222 üzenetére
Ez tény, de továbbra is az a kérdésem, minek 16 GB RAM egy Y szériás proci és passzív hűtés mellé? Akinek 16 GB RAM kell, vegye meg a Pro-t, ott még értelme is lehet, de az átlag usernek szánt Airnél sokkal több értelme van a 256 GB belső tárhelynek.
Amúgy nem feltétlen, de teljes mértékben majdnem igaz.
-
-
blakey
titán
válasz marsu. #83707 üzenetére
Gondolom az "új" App Store miatt egyre több ilyen app fog megjelenni.
ELADÓ: iPhone 12 Mini gyári, bontatlan, fekete szilikon tok *** " Aki udja, csinálja, aki nem, az tanítja" - G. B. Shaw *** "Ne kérdezz többet, mint amennyi a hasznodra válik." - Dante *** "Csak akkor tehetsz meg mindent, ha már semmid sincs." - Harcosok klubja ***
-
consono
nagyúr
válasz marsu. #83843 üzenetére
Hát, ha minden forint számít, akkor ez is fontos lehet. Meg amúgy is érdemes lenne Apple Care-t venni ilyen összegnél már...
Born too late to explore Earth, born too early to explore the Universe. Born just in time to sit in front of the laptop and join a Teams meeting...
-
R a y
senior tag
válasz marsu. #84833 üzenetére
Nem tudom, de azt látom, hogy a 16"os új prók billentyűzete be van süllyesztve mint a régieké. A 2016-2019é biztosan hozzáér.. Ezért is rendeltem usából azt az Uppercase mikroszálas kendőt.
Ha olyan releváns találatokat akarsz látni, mint amilyeneket a 2000-es években kaptál, akkor használd a Yandex-et. ~ Pro Bono Publico ~ | Ephesians 6:10-18 |
-
válasz marsu. #84833 üzenetére
> Most, hogy bekerültek a Proba is az újabb billentyűk
Az Apple mindig is ügyes volt a BS-ben. Ezek az "új billentyűk" valójában 2015-ig használt billentyűk, csak a biztonság kedvéért ráakasztották a "magic" jelzőt. A userek meg bevették.
Never let your sense of morals prevent you from doing what's right.
-
tuzpenge
őstag
válasz marsu. #85209 üzenetére
Ilyet fel sem ajánlott a telepítéskor...ahogy más appoknál szokás.
Fent volt a "sima" ingyenes forklift is és úgy telepítettem a most megvásároltat. Ez lehet a gond? Azóta már uninstalláltam a simát, de továbbra sincs meg az új! Illetve el tudom indítani, de sehol nem találom....[ Szerkesztve ]
ˣ
-
sprX
tag
válasz marsu. #85360 üzenetére
Világos ! Csak a 4 év az első kiskereskedelmi eladástól számítva a 2016-os modellekre nagyjából ez év végén, a 2015-ös gépekre ( "sima" MacBook ) pedig már valószínűleg a nagytöbbségre év elején lejárt ... Így árban talán a 2017 lehet a "go to". Bár ez is rizikó.
Some days, I need House Music. And some days, I need more House Music ...
-
sprX
tag
válasz marsu. #85364 üzenetére
Volt egy rövid ideig nálam egy 2015, 1.1Ghz "MacBook". Nagyon szerettem volna kipróbálni az új billentyűzetet akkor, fél évig használtam ( Butterfly 1.) és problémamentesen adtam tovább, nyílván egy Pro után, a felhasználási élmény egy AMG-Mercedes és egy 1.4 Opel Astra közötti szint volt ... Elvitt A-ból B-be, de azért nem a várt idő alatt ...
Some days, I need House Music. And some days, I need more House Music ...
-
hszilard666
veterán
válasz marsu. #86336 üzenetére
Huuu szépek az újabb XPS ek, az tuti!
V.Stryker:
Átérzem! A win 10 ram használata tragikus, MacOS alatt bőven megvoltam 8 gigával, itt 10 tab a chrome ban meg egy VLC beszippant mindent mint a "ló néz, a csikó lát" kislány a jachton!Viszont kárpótol hogy aprópénz egy normális gép. X1 carbon g2-t kukáztam 1440p-s IPS (picit backlightbleedes) kijelzővel, 256 SSD vel 2 töltővel, 87K ért, 6h-s akksival. Letettem a hajamat hogy ennyi pénzből is lehet használható gépet venni. Sosem voltam még ilyen elégedett. 2014 től felfele az összes macbook (pro) járt nálam, de mindegyiknél motoszkált a gondolat bennem hogy retek drága gépekről van szó. Egyszerűen rontott számomra a felhasználói élményen az ár Tudom fura betegségem van, de rájöttem hogy számomra az ár/érték arány a fontos.
Keresek Apple Watch S1 S2 S3 Silver Steel 42 MM es eszközt.
-
tboldi
nagyúr
válasz marsu. #86379 üzenetére
És még csak tolni/húzni sem kell, magától is gurul.
-
csababarca
őstag
válasz marsu. #86644 üzenetére
Ez itthon is él?
Azt hittem csak amcsiban
Én ott vettem 2017ben airt, kaptam hozzá egy beats3 solo wirelesstÉs ott nem is kellett igazolni semmit, egyszerűen megrendeltem suli kezdési akcióban, pedig már nem voltam egyetemista.
[ Szerkesztve ]
iPhone 8 64GB, MacBook Air, Skoda Superb 2012, CRTDI 2.0
-
duracell89
senior tag
válasz marsu. #86842 üzenetére
Egyetértek, ezért is irtam, hogy ha nem sürgős neki, akkor karácsonyra remélhetőleg kint lesznek az első benchmarkok az új AS SoC gépektől, valamint tisztán látjuk majd komolyabb tesztek alapján, hogy a Rosetta2 hogyan szuperál.
Mondjuk ha alap irodai munkára, valamint otthoni netezős, video nezos hasznalatra kell, akkor tokm1, hogy az Intel 10gen airt veszi, vagy az AS SoC-t. Talán az új majd csendesebb és hűvösebb lesz, de ezekre a feladatokra az Intel is szuper. -
pászka
tag
válasz marsu. #87178 üzenetére
Már sikerült ráhúznom, úgy tűnik nem mindegy hova húzom, csak nem tudtam. Azért köszönöm a fáradozásod.
[ Szerkesztve ]
AMD Ryzen 5 5600x // ASUS TUF GAMING B550M-E WIFI // ASUS GeForce Dual V2 RTX 3060 12GB OC GDDR6 // G.Skill 32GB /3200 Aegis DDR4 RAM Kit (4x8GB) CL16 (F4-3200C16D-16GIS)
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest