Hirdetés
- A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- Asszociációs játék. :)
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- Ingyen kellene, de tegnapra
- Fűzzük össze a szavakat :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- "A homoszexualitás természetellenes" 😠
- PLEX: multimédia az egész lakásban
- A fénynél gyorsabban
Új hozzászólás Aktív témák
-
TBT
addikt
Legyenmárszombat:
"I am Sylvanas Windrunner, Queen of the Forsaken. If you will not serve me in this life, then you will do so in the next."
-
TBT
addikt
Sad, but true. De nem akarom elengedni. Asuna + Alice kettősét jó nézni, a többi meh.
A másik sorozatom is szombatonként fut:
Fate/Grand Order - Absolute Demonic Front: Babylonia
Sajnos a Demon Slayer első évada véget ért, a mozifilmre pedig még sokat kell várni (pláne a Bluray megjelenésre... lesz az 2021 is). Így marad a SAO."I am Sylvanas Windrunner, Queen of the Forsaken. If you will not serve me in this life, then you will do so in the next."
-
TBT
addikt
Heti SAO szpojler:
Most én emlékszem rosszul, vagy Asunának tényleg később kellett volna belépnie az Underworldbe? Népszerűségi lista:
[ Szerkesztve ]
"I am Sylvanas Windrunner, Queen of the Forsaken. If you will not serve me in this life, then you will do so in the next."
-
TBT
addikt
válasz Silεncε #44067 üzenetére
lol
Amikor a nyáron trailerrel bejelentették az indulást akkor úgy volt, hogy 2019 októberétől 2020 márciusáig kapjuk a részeket. Mindegy, türelmes vagyok, viszont akkor a stábot fizessék meg, mert többnyire ott éhbérért dolgoznak (legalábbis az animátorok többsége a legújabb információim szerint).[ Szerkesztve ]
-
TBT
addikt
Jók ezek a Japán cuccok, aranyosak. J-POP zenei videó
Fun fact: A videóban szereplő hölgy kölcsönzi Asuna hangját (+ a főcímdalt is ő énekli).
[ Szerkesztve ]
-
TBT
addikt
A velem egy napon született (szeptember 5.) ASCA művésznéven futó (vagy futtatott) leányzó első albuma ma/holnap jelenik meg. Lesz náluk parti + személyes dedikálás (jó annak, aki most Japánban tartózkodik és rajongó) + az albumhoz koncertanyag is jár Bluray-en (+ videóklipek).
A SAO Alicization intrója óta imádom, és volt idén májusban egy Sacra Music Festival - New Generation nevezetű live show, ahol ő is fellépett. Eléggé meggyőző teljesítményt nyújtott, a Hiroyuki Sawano-val készített közös dal pedig az egyik legjobb dolog, amit idén hallottam."I am Sylvanas Windrunner, Queen of the Forsaken. If you will not serve me in this life, then you will do so in the next."
-
TBT
addikt
Az Asca album már elérhető Spotify-on is.
A kiscsajt személyesen is le lehet támadni:
Rettentő aranyos.
No comment, pont a piros szín a kedvencem, de ahogy nézem a csajszinak is..."I am Sylvanas Windrunner, Queen of the Forsaken. If you will not serve me in this life, then you will do so in the next."
-
TBT
addikt
válasz Totheground #44105 üzenetére
lol
Nem úgy értettem...
Nem akarnám bántani vagy ilyesmi, csak most személyesen lehet vele beszélni, amilyen lelkes úgyis aláír mindent.[ Szerkesztve ]
-
TBT
addikt
válasz Mister_X #44107 üzenetére
Láttam néhány képet Twitteren (a csajnak valahogy jobban bejön az, mint a Facebook + Instagram), szombatonként ott szokta spammelni a Fate/SAO aktuális részét.
Ami képeket megosztott, azokon tényleg volt egy kisebb tömeg.
De aláírásért közel mindenre is képes lennék, ha nem lenne ilyen messze!Új kép a vele készült interjúból:
[ Szerkesztve ]
-
TBT
addikt
válasz Mister_X #44112 üzenetére
Akkor ezért!
Minden nap tanul valamit az ember!Mondjuk a Twittert én is jobb szeretem, főleg, hogy már bő 10 éve használom majdnem napi szinten.
Kérdés/kérés
Most futó sorozatokhoz japán feliratot honnét tudok letölteni? Csak európai nyelvezetűeket találtam... (Angol, Német, Spanyol, Portugál, Olasz).Köszönöm!
[ Szerkesztve ]
-
TBT
addikt
válasz Totheground #44118 üzenetére
Most október végén lett bejelentve, hogy mely üzletekben fog megjelenni (azt hiszem 4-5-ről van szó), de ettől függetlenül biztos nehéz lehet oda bekerülni. Mindegy, álmodozni lehet, csak fölösleges.
Ha van, megveszem, de ezekből még nincs.
De akkor ez halott ügy...[ Szerkesztve ]
-
TBT
addikt
válasz Silεncε #44117 üzenetére
Gonosz, perverz és sötét gondolatok:
Az már rég készen van, jó mélyen a föld alatt, hogy ne lehessen bemérni egykönnyen.
A sorban állókat félre lökjük, a csajszi kezét megfogjuk és visszük. Amennyiben ellenkezik, megmondjuk neki, hogy úgyis szeretsz a szerelemről énekelni, most majd megmutatjuk neked mi az a vad és szenvedélyes szerelem... Nemet úgysem tud mondani.[ Szerkesztve ]
-
TBT
addikt
Hehh? A promó képeket a nyáron nem láttad? Az intróban is benne van. Ahogy elnézem, valami Goddess szerűség lesz, mint Quinella volt (a rucija is hasonló - gondolom majd ledobja ő is harc közben), plusz tegnap bejelentették Japánban a gyűjtői dobozkát is az új évad BD kiadványainak számára (január végén lesz kapható náluk).
Azon egyértelműen
, szóval a hárem továbbra is megmarad - sőt, egyre csak bővül. Ez a Kirito-kun tudja hogy kell élni... Holnaptól AFK leszek én is mindenhol és majd a sok kawaii kiscsaj behódol.Asuna/Sinon és Sugu (Leafa) kapott szerepet [ Szerkesztve ]
-
TBT
addikt
válasz Maxxy10 #44139 üzenetére
Én úgy tudom 12 rész jön ki az idén, szóval lesz még néhány. Aztán 2,5 hónap szünet és március végén indul a következő 12. Legalábbis október elején ilyesmiről volt szó, de lehet, hogy azóta változott a felállás.
-
TBT
addikt
Jogos. De, azért remélem a ruhát ledobja majd és nem fog évekig aludni, mint Quinella.
A valódi Goddess meg úgyis megvan már a maga 155 centijével:
[ Szerkesztve ]
-
TBT
addikt
Mi a közös Hiroyuki Sawano-ban és Kirigaya Kazuto (Kirito)-ban?
Mindkettőnek büntetően jó háreme van! Napi SAO:
[ Szerkesztve ]
-
TBT
addikt
Hozzál már egy kis Asunát!
[ Szerkesztve ]
-
TBT
addikt
Hát hogy a viharba ne lenne!
Itt már mindenki kollaborál mindenkivel."I am Sylvanas Windrunner, Queen of the Forsaken. If you will not serve me in this life, then you will do so in the next."
-
TBT
addikt
Jó hát valószínűleg alul fog maradni a prémium kategóriával szemben, de én nem is a hangja miatt kedvelem.
Ettől függetlenül tetszik az is, de tudom, hogy nem világszínvonal és van nála sokkal jobb is. Mindig van egy jobb.[ Szerkesztve ]
-
TBT
addikt
válasz Silεncε #44153 üzenetére
Ne gondolj rosszra.
Előbb ölném meg magam, minthogy ilyen aranyos csajszit bántsak:Dat nyíl (waifu a tv-ben)... Jók ezek a Twitteres képek.
[ Szerkesztve ]
-
TBT
addikt
válasz Synthwave #44156 üzenetére
Beszótá? Megy a jelentés!
...
Egy világ omlott össze most bennem.Egyetértek vele, hogy van nála rengeteg mérföldekkel szebb és formásabb lány is, még Japánban is, de nekem baromira bejön és szimpatikus. Aranyos, mosolygós, lelkes, tetszik a performansz, amit élőben tol. A dalszövegeit nem tudom értelmezni, de gondolom nem a világuralom elérése a cél (illetve nem lehet olyan bonyolult ha SAO és FATE van a témában), hanem az Anime rajongók kiszolgálása. Ha élvezi, csinálja és éljen meg belőle. Látszólag ő legalább kedveli a munkáját és nem lesz olyan megkeseredett farok, mint én.
Azért ott a rajongás tényleg egy másik szint...
[ Szerkesztve ]
-
TBT
addikt
válasz Totheground #44169 üzenetére
Én is láttam ennél fanatikusabb rajongást, ám egy felfutó énekesnek szerintem ez is nagy öröm és megtiszteltetés.
Ezek amúgy elég gyorsan szállítanak Japánból (CDJapan). A SACRA MUSIC FESTIVAL 2019 – NEW GENERATION Blurayt vettem meg, 3 nap alatt itt is volt. Persze csak az ASCA-s tartalom miatt, de nagyon korrekt az egész show. Nagyon szép a kép és jó a hangzás (24 bit-es WAV hangsáv).
Nagyon kellemes csalódás, mert maga a kiadvány is baromi igényes.Az új SAO zenei generációból is van néhány track:
3. ピルグリム / ReoNa
4. SWEET HURT / ReoNa
5. forget-me-not / ReoNa - SAO ending
6. RESISTER / ASCA - SAO opening
7. 凛 / ASCA
8. KOE / ASCA
9. Overfly / ASCA×ReoNa - SAO ending
10. Startear / ASCA×ReoNa+ LiSA és Eir Aoi is ad elő néhány dalt - tons of SAO track
A kiscsaj albumai is úton vannak (sajna nem dedikált verziók, mert ahhoz face-to face kéne találkozni a leányzóval).
Ha nem kéne mindenért sápot fizetni az EU-nak és Magyarországnak (ide semmi sem jöhet be büntetlenül elvtársak!), mégtöbb mindent rendelnék tőlük.A LiSA rajongók örülhetnek.
A decemberben megjelenő Unlasting kislemezhez (digitális formában már október 21-én megjelent) az alábbi képeslapok járnak:Nyilván a "SAMPLE" felirat nélkül.
[ Szerkesztve ]
-
TBT
addikt
válasz Totheground #44172 üzenetére
Bárcsak megtehetném. Független vagyok (ez amúgy lehet, hogy ciki ennyi idősen), szóval nem vagyok kötve semmihez és senkihez, csupán anyagiak kérdése lenne a dolog + szerencse, hogy ott is boldogulni tudjak.
Hogy egy hazai zenéből idézzek: "Én még itt vagyok de közel se biztos, hogy itt halok meg..."
Mikor költöztél ki és miképp boldogulsz?
Kedvenc színem a piros volt mindig is. Erre ez a csaj meg...
[ Szerkesztve ]
-
TBT
addikt
válasz Mister_X #44189 üzenetére
Ez igaz.
Minél kevesebben ismerik, annál több jut nekem.Amúgy, ha szeretném magam mögött hagyni az emberiséget és kimenni Japánba, mennyi embert kell eltennem láb alól/mennyi pénzre lenne szükség?
Kimi no na wa vibes, ott is a csajért megy a srác. Mondja is neki, hogy bárhol is vagy a világban, megtalállak!
+ ma már belefutottam Ákos - Keresd meg a lányt c. dalába, szóval...SAO Wárld obf ándowörldő 5. rész után:
Javasolnám, hogy a SAO következő 12 részes etapja az alábbi alcímet kapja: "Sword Art Online - Így futtass lányokat büntetlenül". Ezt, a már kezelhetetlen mennyiségű csajsziból álló háremet egy Szultán is lazán megirigyelné.[ Szerkesztve ]
-
TBT
addikt
válasz Totheground #44191 üzenetére
Ahogy nézem ez baromira nem egyszerű dolog... Ohh. Kár álmodozni erről is.
Akkor vergődöm itt továbbra is, aztán egyszer - remélhetőleg mihamarabb - jön a Kaszás.[ Szerkesztve ]
-
TBT
addikt
válasz Silεncε #44207 üzenetére
+ nyomokban SAO
Akkor a világ legboldogabb pasijával fórumoznál.
Őszintén szólva, jobban örülnék neki, mint egy telitalálatos ötöslottó szelvénynek.[ Szerkesztve ]
-
TBT
addikt
válasz Synthwave #44217 üzenetére
Hát, mi tagadás. Hasonlóan nem mindennapi ember vagyok, akár csak a japánok.
Jó ez a grafikon. Köszönet érte! Növeljük ASCA százalékát tovább? Ma eléggé aktív volt a csajszi Twitteren. Van közös fotó is ReoNa-val meg LiSA-val is. Megint valami közös buli volt, ezeknél minden nap buli van...
[ Szerkesztve ]
-
TBT
addikt
A Weathering With You (天気の子) nemzetközi előzetese jóval többet mutat, mint amit eddig a Japán oldalon láthattunk. Kár, hogy a Blu-ray kiadás még messze van...
Az új VISA kártyámat a Japán Amazonon úgyis felavattam már ASCA új albumaival.
Csak, hogy legyen ASCA tartalom továbbra is.[ Szerkesztve ]
-
TBT
addikt
válasz Farkassacred #44247 üzenetére
Reméljük az animátorok is megkapták érte a fizetésüket...
-
TBT
addikt
válasz Totheground #44242 üzenetére
Egyszer, ha időd engedi, megírhatnád, hogy miként jutottál arra az elhatározásra, hogy magad mögött hagyd ezt a lélegeztetőgépen tartott csodás országot...
Miért döntöttél pont Japán mellett?
Mit dolgozol/tanulsz ott?
Emberi kapcsolatokkal hogy állsz ott?Megtaláltad, amit kerestél (legyen az életed szerelme akár)?
Előre is köszönöm!
[ Szerkesztve ]
-
TBT
addikt
Vezet a FATE:
-
TBT
addikt
Igen, de lehet az is közrejátszhat a dologban, hogy az első két sorozat ASCA nagy kedvence.
Imádom, amikor szombat esténként szétspammeli a Twitter csatiját az aktuális részekkel.[ Szerkesztve ]
-
TBT
addikt
válasz Farkassacred #44257 üzenetére
Komolyan nem tudod, hogy ki ő?
Let's start again!"I am Sylvanas Windrunner, Queen of the Forsaken. If you will not serve me in this life, then you will do so in the next."
-
TBT
addikt
Na jóvan ám.
Van valami Songs of Tokyo esemény náluk, amit Streamelnek is.Mondom, csak nem embert égetnek, megnézem már miez... Hát nem pont akkor adták át a mikrofont ASCA-sannak. Erre elkezd beszélni az életéről.
Ilyen nincs!Tetszik ez a műsor, vagy mi ez...
Ez az élet tényleg egy kib@szott troll.
[ Szerkesztve ]
-
TBT
addikt
válasz Totheground #44262 üzenetére
Ez megvan képeslap formájában is.
A 3 kiadású album (normál kiadás + limitált A kiadás + limitált B kiadás) miatt van belőle 3 db. Volt ám vámolás meg áfa fizetés rendesen, de legalább 3 nap alatt leszállították Japánból.
Még az album megjelenése előtt egy tokiói hotel címére és telefonszámára sikerült Japán iTunes-t létrehozni, hogy meg tudjam venni az albumot megjelenés előtt. Jött is a köszönő videóüzenet tőle (kicsit bele kellett másznom a Sony Music Japan weboldal adatbázisába, hogy le is tudjam tölteni, mert alapból a böngészők videóletöltős bővítménye nem tudott vele mit kezdeni), mert volt ilyen kampány. Nyilván US és EU kimaradt belőle a csúsztatott megjelenés miatt, de ez sem gátolt meg.
És ma meg a Mora.jp oldalon vettem meg az albumot Hi-res (96.0kHz/24bit) formátumban. A korábbi kislemezek megvannak már. Őszintén szólva, ennyi pénzt "idegen" csajra még nem költöttem.
De nem bánom, úgyis mondta a műsorban is, hogy amikor felköltözött Tokióba, nem hitte volna, hogy ilyen drága minden. Talán minimálisan jut el hozzá is valami a vásárlásaimból.Maga a pénz még nem lenne kizáró ok, mennék én szívesen mindháromra (pedig nem vagyok nagy anime zene/japán pop rajongó), de túl nagy a távolság és nincs sok idő addig...
[ Szerkesztve ]
-
TBT
addikt
Azt hittem, hogy ezek jól vannak tartva, mint itt nyugaton. De, ezek valamikor napokig nem esznek, mert olyan árak vannak. WTF Ez számomra elképzelhetetlen volt.
A múltkor láttam egy animátoros interjút, ahol az animátor csaj a Naruto valamely vázlatán dolgozott és ő mondta, hogy napi 10-14 órákat melózik, nem is mindig kap fizut és napokig nem is eszik... És örül annak, hogy munkája van, meg hogy ilyesmit csinálhat. Mondom, mivan? És még a kis kolléganőim sírnak állandóan, ha 8 órából 5-öt dolgozni kell, akkor és azt esznek, amit akarnak. Fizut rendesen kapnak minden hónapban, túlóra sincs... Ehh...Az érződik a kommunikációján, hogy nem sokat tud a nyugati világról, illetve nem tűnik egy "nagytudású" mindenkinélmindentjobbantudó, okoskodó, beszólogatós csajnak vagy csak a csillagjegye (Szűz) alapján ennyire kimért és visszafogott. Lehet, hogy ezért sem ő írja a dalait.
Viszont, az, hogy azonnal reagál mindenre és csak akkor szólal meg, amikor kérdezik, az nagyon tetszik. Totális ellentéte az ittenieknek (mármint a TV-ben lévő ismert személyek). Nincs fölösleges kommunikáció, ám beszéd közben nem várja meg amíg valaki teljesen befejezi a mondandóját és úgy reagál rá (mint nálunk magyaroknál, hogy más szövegébe nem szólsz közbe), hanem egyből reagál minden kis apróságra. Nálunk ez úgy néz ki, hogy megvárod, míg a másik befejezi, aztán reagálsz rá és utalsz vissza rá. Furcsa, hogy nem raktároz el érzelmeket és reakciókat, hanem azonnal kifejezi azokat. Tetszik, bár valószínűleg pont amiatt, hogy merőben más, mint az itteniek. Plusz az a tisztelet és alázat, amit mutat ő is és a többiek is mindenki iránt, lenyűgöző. Nem igazán ismerem a Japán kultúrát, de ez így ismeretlenül is hatalmas csoda nekem. Mármint, hogy ilyen közel állnak a lelkiségükhöz és az élethez. Megnyugtató számomra. Sokkal jobban, mint amikor a hírekben bemondják, hogy a győri állatkert veszprémi szekciójában alaszkai jegesmedvék születtek, amiket Svédországból hoztak ide.Már kezdem érteni, miért olyan érzelgősek és érzelemgazdagok a műveik.
A legnagyobb problémám az lenne, hogy nem biztos, hogy tudnék vele beszélgetni. Én teljesen más életet élek, máshol, más közegből, másabb tapasztalatokkal és világnézettel. Lehet, hogy a felét sem értené, amit mondani akarnék (de én sem érteném, amit ő akarna pont emiatt).Lehet, hogy nem traktálják őket annyi mocskos és fölösleges információval, mint az ittenieket. Nem is biztos, hogy ott helyt tudnék állni... Jó, hogy ő oda született, mert itt az ilyen tisztelettudó, alázatos, lelkes, tehetséges csajokat hamar bedarálják (elég csak az itteni női előadók többségét megnézni), illetve ez a kapkodós, stresszes, reménytelen nyugati világ hamar tönkretenné lelkileg. Akkor meg odalennének azok a gyönyörű szemek...
Lesz az is, csak így hogy ezt végignéztem, hirtelen megfogalmazódott bennem és ki kellett öntenem a lelkem.Bocsánat érte!
[ Szerkesztve ]
-
TBT
addikt
Nagyon úgy tűnik...
Akkor jöhet az Ákos féle megoldás:
"Gyilkos zenét írok,
És kiöllek magamból,
Hogy ne fájjon többé,
Ami vagy..."De valszeg ez lesz: Kakaó 5000mg C-vitaminnal, akarom mondani 5 üveg Jack Daniel's elég lesz.
Szeptemberi elején született, sajnos pont beleesik abba a csillagjegybe.Véletlenek nincsenek!
Mit fogok ezért kapni...
[ Szerkesztve ]
-
TBT
addikt
válasz Totheground #44284 üzenetére
"A magyar lányok a legszebbek..."
Szépnek szépek, valóban, de ezt ők is tudják, alap, hogy erre felhívod a figyelmüket, sőt!
És, külsőleg szépek, de az ember nem csak külsőből áll, illetve a külső, erősen múlandó dolog.
Idővel meg tűrheted az esetleges lelki sérült, idegrendszeri problémákkal küszködő házisárkány áldásos környezetét.
A kivételeknek tisztelet, csak kár, hogy egyet sem ismerek.
Őszintén szólva, nekem annyira nem jönnek be, főleg, miután annyiszor megégettem velük magam. És nagyon már ismerkedni sem akarok, mert eddigi tapasztalataim alapján úgyis csalódás lesz a vége. Egy adott idő után már besokall az ember a csalódásoktól, csak így meg már, hogy másoknak sem adok esélyt alapból, magamtól is megtagadom az esélyt bárminemű kapcsolatra.
Viszont, az ázsiai csajok szimpatikusak (azok közül is inkább a Japánok). Aranyosak, lelkesek, indokolatlanul vidámak és ez a pozitív hatás átragad rám is. De ezzel egyedül vagyok. Közvetlen környezetemben senki sem kedveli őket, sőt, kvázi még én vagyok leteremtve, hogy minek foglalkozok azokkal a primitív emberekkel ott keleten.
Bár nem valószínű, hogy ott is be tudnék csajozni. Ha már itt sem kellettem senkinek, ott miért?
Plusz gondolom ott az udvarlás nem úgy működik, mint itt. (Várom a tippeket!)#44286
Ilyenek ne írj, mert csapot-papot itt hagyok a francba és megyek oda azonnal. Mennyi pénzzel lehet ott elindulni?
Nyilván, minél több, annál jobb, de mivel ASCA szerint really expensive, így gondolom minimum 1-2 millió lehet az induló összeg.
Továbbá, kérdéses, hogy a közepes angol tudásom mennyire lesz ott elegendő. :)
Jó erről álmodozni, de térjünk vissza a rideg valóságba, nem véletlenül születtünk és vergődünk itt.
Bárcsak olyan egyszerű lenne (elkapom az első gépet és viszlát EU), de nem Ausztriába megyek, ahová bármikor kimehetek. Az egy másik kontinens, vízum is kell, még ha csak pár napra is megyek ki.Amúgy te mész ASCA koncertre decemberben?
(Már csak egy aláírt album hiányzik a teljes kollekcióhoz.)#44287
Most mond azt, hogy az anime-k izgalmasabbak, mint a Japán csajok. Nem rontjuk el a topikot, csak másabb színt viszünk a hétköznapokba.
Itt legalább lehet beszélgetni ilyenről, a legtöbb helyen ez úgyis tabutéma.
De abban egyetértek, hogy szerintem őket baromira nem érdekli, hogy mi kik és milyenek vagyunk. Mondjuk van néhány ASIAN BOSS interjú, ahol másabb összkép jön ki ilyen interjúk során, de szerintem a valóság megint más.[ Szerkesztve ]
-
TBT
addikt
Önbizalomhiányért nem kell a szomszédba mennem. A megannyi negatív tapasztalat, illetve a senkinek sem kellesz hozzáállás nem éppen építő és felemelő jellegű, de ez már egész fiatal korom óta így alakult.
Ez van, amikor olyan emberek játszanak tanári szerepet, akik nem tudnak a gyerekkel/emberrel megfelelően bánni. Ezt mostanra már megtanultam, emiatt én másképp is bánok az emberekkel, mint, ahogy velem bántak. Nyilván középiskolai éveim alatt ez megfordult, de nem az volt már a döntő, ott már csak sodródtam az árral.
Persze, nem kell mindent meghallani és mindenki véleményére adni, de van, amiket csak úgy egyszerűen, nem tud elengedni az ember."Egyebkent nem kell belenyugodni semmibe, nem feltetlen igaz az, hogy itt szulettel es itthon is kell meghallnod" Nem mondtam, hogy itt akarok és fogok meghalni, csak azt, hogy nem véletlenül születtél ide, bizonyára itt lenne dolgod. Internet nélkül azt sem biztos, hogy tudnánk pontosan, hogy ők milyenek és vica-versa. Amíg nem tudsz róla, nem alakul ki benned a vágy sem.
Plusz nehéz itt hagyni a szülőket, ismerősöket és a biztos munkahelyet, valami totál ismeretlen és erősen kérdéses kimenetelű dolog miatt. Kell ahhoz azért némi lelki erő és gyomor is (itt nem az 1-2 hetes kiutazásról beszélek). Persze, aki mer az nyer, de simán ráb@szhatsz ott is, utána meg már nehéz lesz visszajönni, újrakezdeni és elviselni a "Mi előre megmondtuk" szövegeket."ASCA-t hagyjad mar, elerhetetlen sajnos"
"Egyebkent nem kell belenyugodni semmibe"
Hmm... A lényeg ott rejtőzik a szavakban.
De, értem. Talán elmúlik. Ha nem foglalkozom vele, akkor gyorsabban, csupán túl szimpatikus és érdekes a lány, aztán nehéz feledni. Ez a "minél inkább felejtenék, annál többet gondolok rád" hozzáállás.
A tegnapi adást visszanézve fura, hogy egyáltalán nem zavar a hangja. Olyan megnyugtató, nem olyan rinyapics@s, mint a gyakornok kolléganőim. Egész nap el tudnám viselni, még akkor is, ha totál hülyeségeket beszélne..."Aztan lehet majd talan valaszol is..."
Szerintem nem fog holmi halandó ember szintjére lesüllyedni. Ám, itt Európai zenekaroknál nagyon népszerű, hogy szóba állnak a pórnéppel is. Meglepően tapasztaltam én is.
A Twittere jópofa, mert azonnal visszajelöl (mint valami bot), plusz szeret szívecskéket dobálni minden vele kapcsolatos dologra (önimádat vagy csak büszke a környezet visszajelzéseire?), de azt nem hinném, hogy a csaj osztogatja, hanem inkább a Staff.
Én sajnos nem vagyok az a többször újrakezdős ember. Plusz úgy érzem, hogy az életem felén már túl vagyok (nem lesz itt 60 év), szóval erre a 10-20 évre, lehet már nem kéne erőltetni semmit a Jacken kívül. Szeretem hamar feladni a dolgokat. :D
És az utóbbi időkben felerősödött a múlandóság gondolata is. Mi van, ha ez az egész itteni lét egy átverés? Mi lehet ezen túl? Jobb? Rosszabb? Sajnos eléggé feltérképezetlen terület az (ahogy a Kensington is énekli), de egyre kíváncsibb vagyok rá. Még senki sem jött vissza panaszkodni, szóval, annyira rossz nem lehet.#44310
"De az tény, hogy cselekedni kell, sírással sehova nem lehet eljutni"
Igaz, de leírni és beszélni róla könnyebb számomra is, mint megtenni az első lépést, szóval nem vagyok bátor férfi.#44311
3 lánytesója van + apu + anyu, de ő már külön él, egyedül. Képzelem milyen lélekfaló állapot lehet az is, ám, akárhova megy, bizonyára körberajongják (ez látszódik Twitteren is) és a tömegből olyan pasit/csajt tud választani, amilyet csak akar, bármikor.
Ha van mellette olyan személy, aki támogatja és tartja benne a lelket vagy valamelyik normális szülő van mellette, akkor nem fog kiégni.
Mindenki olyan életet él itt ezen a bolygón, amilyenhez lehetősége van, de legalább nem tart örökké...Amúgy IRL nem ilyen vagyok ilyen rinyálós és siránkozós, de a korrektségem és jófejségem nem tükrözi a legbelső érzéseimet és vágyaimat...
Szóval, köszönöm, hogy elviseltek itt!
[ Szerkesztve ]
-
TBT
addikt
Ehh. Már készülök az oltás cunamira, meg a depressziósvagynézesdmegmagad szövegekre.
StarCraft-ból Kerrigan volt a kedvenc, volt is egy ilyen szövege: "The end comes, and when it finds me... I shall embrace it at last."
A WarCraft-ból pedig Sylvanas: "This world is a prison.""I am Sylvanas Windrunner, Queen of the Forsaken. If you will not serve me in this life, then you will do so in the next."
-
TBT
addikt
válasz mekker #44322 üzenetére
Hogy érted a naivitást? Nem azt mondom, hogy minden szipi-szuper, nyilván nem az.
Csupán tetszik, amit látok. De valószínűleg tévedek én is és nem olyan nagy szám az sem, mint, ahogy beállítják. Ám, a cáfolatot én is elfogadom, ha van.
Amúgy pedig a Songs of Tokyo a 2020-as olimpián is meg fog jelenni, azaz megannyi Anime zenei előadó / Popzenei előadó is fel fog lépni. Így a szélesebb réteg is meg fogja ismerni őket, nem csak egy bizonyos réteg. RIP ASCA
Amerika jön majd és bedarálják őt is.[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
● a spoiler formázás a topikban elérhető
- Milyen monitort vegyek?
- Borotva, szakállnyíró, szakállvágó topic
- Mobil flották
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Politika
- Samsung Galaxy S21 és S21+ - húszra akartak lapot húzni
- SSD kibeszélő
- EA Sports WRC '23
- Gaming notebook topik
- Black Friday november 29. / Cyber Monday december 2.
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest