Hirdetés
-
LOGOUT.hu
Élet az Egyesült Királyságban…
Új hozzászólás Aktív témák
-
BÁ Nutrition
addikt
válasz Mercutio_ #25102 üzenetére
nem tudom megvan-e hogy en nem cikiztem a demokráciát szimplan arra valaszoltam h miert nem lehet semmit tenni azzal h akar tizezrek lehetnel az olyan listakon mint pl akik most vagy manchesterben elkovettek merenyleteket.
de ha mar cikizni kene akkor pl leirnam azt h a politika felelosege h miert enged vissza olyanokat is ide akik sziriaban harcoltak az iszlam allam oldalan.
a manchesteri ürge pl jart sziriaban kikepzesen es tudtak rola állítólag max nem volt rola videofelvetel ahogy epp lovoldozi a babukat gyakorlas kozben. ja meg igy visszagondolva tenlyeg cikiztem a sved eseteteket mikor tucatszamra kozvetitik az arabok hogy ereszakoljak meg a svedeket, sot meg olyan video is van ahol adnak a csajnak telefont es felveszik ahogy segitseget ker es jól kirohogik.. az eset azert kemeny mert bizonyitek hianyaban szabadlabra kerultek, ha egyeltalan volt vizsgalati fogsag, pedig a mai napig fent van a video a netenide egyenlore meg azert johetsz dolgozni mert megengedik, ha majd esetleg nemfogjak akkor szepen mesz oda ahol szabad es engedik, elfogadnak, megfelel neked stb
[ Szerkesztve ]
youtu.be/KKSQtQqLVdU ill "az a 10 ember ide, aki benne van a "kis" csoportba, többiek meg huzzanak""
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- "A homoszexualitás természetellenes" 😠
- Dell Precision munkaállomások
- Politika
- Azonnali VGA-s kérdések órája
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- Milyen mosógépet vegyek?
- Genshin Impact (PC, PS4, Android, iOS)
- BestBuy topik
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest