Hirdetés
- Asszociációs játék. :)
- Testösszetétel nyomonkövetése Samsung Galaxy Watch6 okosórával
- Ingyen kellene, de tegnapra
- "A homoszexualitás természetellenes" 😠
- Szólánc.
- MultiCooker avagy az elektromos kukta. Ötletek, tippek, tanácsok, receptek.
- Bambanő háza tája
- Fűzzük össze a szavakat :)
- 🖥️⛅
- Évente csak egyszer látod! 11 11 11 11 11
-
LOGOUT.hu
Android szakmai topic
Windows 8/10 gépen a készülék nem csatlakozik többé, mit tehetek?! ---> [link]
Az alábbi témák kitárgyalása kerülendő, mert nem ide tartozik!
Kérdésed a megfelelő topikba tedd fel:
"melyik alkalmazás, ami"
"milyen tokot vegyek"
"piros hátlap hol kapható"
"Melyik okostelefont vegyem?"
Új hozzászólás Aktív témák
-
stewe780
őstag
Sziasztok!
Vettem egy lenovo a7-40 (3500FL) táblát. A típus annyira nem lényeg, csak, hogy 8GB-os, és most karácsony előtt nincs memkarira...
A kérdés: lehet olyat, hogy megosztok a pc-n valahogy egy filmet/mappát, és a táblán wifin bemeppelem, vagy valahogy láthatóvá teszem, és azon nézem a filmet? Egy link is elég, vagy, hogy milyen alkalmazás kell hozzá, vagy , hogy mire keressek.Hálás köszönet!
A bug addig bug amíg nem dokumentálják, onnantól feature.
-
stewe780
őstag
Hálás köszönet, az az ES File Manager tökéletes.
Még egy apróság: nincs hang. Sem az ES-t kiválasztva lejátszáshoz, sem a gyári videólejátszóval. Kodek kell erre, vagy van valami univerzális lejátszó, ami alapból ismeri a különböző kódolásokat? Ti mit használtok?
Egyébként MKV-val próbálkozom, habár a kiterjesztés önmagában tudom nem sokat jelent.A bug addig bug amíg nem dokumentálják, onnantól feature.
-
stewe780
őstag
válasz VegyesTamás #14719 üzenetére
Lehet, de nekem nem jött össze. Egy android mágus biztosan össze hozza, de akkor is, a VLC ahogy van szól, az MX meg nem. Nincs kérdés, aki nem romol, nem hekkel (értsd: nem ért hozzá), annak a VLC gyári állapotában többet ad, még ha béta is.
Azért köszönöm a segítséget, ha 1szer sok időm lesz lehet még foglalkozom az MX-el.
[ Szerkesztve ]
-
stewe780
őstag
Sziasztok!
Egy Nokia 1020 (windows) -ról költöznék Nexus 5x-re. Fel lehet az androidon venni a live.com-os fiókot, és akkor látszanak a telefonszámaim, vagy próbáljam meg inkább átimportálni egy gmail-es fiókba a neveket, telefonokat, naptárbejegyzéseket? Ha van itt olyan aki windowsról költözött androidra, mi bizonyult a leghatékonyabb járható útnak?
-
stewe780
őstag
válasz tomboy0013 #27563 üzenetére
Köszi, én is az átimportálásra gondoltam, de ddig csak a névjegyzéket sikerüplt. Naptár, sms nem sikerült.
-
stewe780
őstag
Szép 'stét!
Hova kell másolni az mp3-at, hogy a gyári óra megjelenítse az ébresztőhangok között?A bug addig bug amíg nem dokumentálják, onnantól feature.
-
stewe780
őstag
válasz stewe780 #27647 üzenetére
Ha már megtaláltam, megosztom, hátha másnak is jól jön, tehát:
Nem tudom, hogy android és android között mennyi különbség van, az alábbiak Nexus 5X-en, gyári 6.01-en élnek:
- A gyári messengerben, hogy kiválasztható legyen a saját mp3 sms hangnak a /storage/emulated/0/Notifications/ mappába kell bemásolni.
- Ahhoz, hogy a csengőhangok között megjelenjen és kiválasztható legyen a /storage/emulated/0/Ringtones/ mappába kell másolni
- Az ébresztő egy rejtély. A gyári óra alkalmazás nem olvassa fel, akárhova másolom az mp3-at. A saját hangjai egyébként a /system/media/audio/alarms/ alatt találhatóak meg, de oda gyárilag nem lehet file-t másolni, csak olvasható a mappa. Megoldás: ES File Explorer, Ki kell tallózni a zenét és a saját zenelejátszójában elkezdeni lejátszani. Jobb fent menü, beállítás csengőhangnak, majd utána kiválasztható, hogy beállítás riasztásként. Na és innentől az órában kiválasztható lesz az az mp3.Két apróság:
- Mióta fent van az ES File Explorer, minden telepítés után analizálni akarja az új alkalmazást. Kell ilyet? Mire jó ez? Ha nem kell, hol tiltsam le?
- Víruskergetőt ti használtok? Ajánljátok a használatát? Mit ajánlotok?[ Szerkesztve ]
-
stewe780
őstag
Sziasztok!
Felvettem egy live-os naptárat a gmail-re. Mutatja a bejegyzéseket, de sosem frissül. A böngészős felületen is csak a felvétel pillanatában lévő bejegyzések látszank. Hogy lehet rávenni a frissítésre? Vagy ez csak statikus naptárakra használható?A bug addig bug amíg nem dokumentálják, onnantól feature.
-
stewe780
őstag
Sziasztok!
Ha telepitettem az utorrent alkalmazást, akkor a filekezelők miért írják, hogy a .torrent kiterjesztéshez nincsen alkalmazás hozzárendelve? Ezt írja a saját samu filekezelője, az astro filemanager, meg egy "filekezelő" nevű alkalmazás egyaránt. Eddig csak az es file manager tudta a torrent kiterjesztéshez az utorrent alklamazást elindítani, csak keresek rá valami használható alternatívát, mert ez meg minden telepített alkalmazást analizál, amit nem érzek, hogy nekem nagyon szükséges, azt sem tudom mit jelent, de kikapcsolni sem tudom...
Tab s2, droid 6.01 amin a fenti társítási probléma van.A bug addig bug amíg nem dokumentálják, onnantól feature.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Sok embernek van kérdése az Android rendszerrel kapcsolatban, mely igazán nem köthető gyártóhoz. Ebben a topikban lehet feltenni a szakmai kérdéseket, amelyek telefon/tábla függetlenek.
A Factory Reset Protection (FRP) megkerülésében nem nyújtunk segítséget!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest