- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- GoodSpeed: AMD Ryzen 9 9900X (100-100000662WOF)+ Samsung 990 PRO 2TB MZ-V9P2T0BW
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- -szabi-: Kodi beállítása és használata CoreElec rendszeren
- -szabi-: Könyvtár megosztás windows 10 és KODI között SMB használatával
- Klaus Duran: Youtube AI szinkron
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- vrob: Az utolsó DOS játékok 1996 - 1997-ben, egy korszak lezárul
- sziku69: Szólánc.
Hirdetés
-
LOGOUT
Először is megkérünk minden kedves kollégát, hogy kérdés előtt a téma összefoglalót olvassa el.
Új hozzászólás Aktív témák
-
törölt tag
válasz
sasa311 #97809 üzenetére
Pedig nem nehéz megfingatni. Teló alapból rendesen kihasználva (216 telepített alkalmazás). Kb. 300-400MB szabad ram a normál állapot. Innen indítok egy Dolphin böngészőt, szabadon engedve (asztali nézet, képek, flash, java script, stb.), amit bluetooth egérrel és billentyűzettel kezelek. Pár nyitott lapnál már kihagyogat az egér, késik a szövegbevitel. Majd eltűnik az értesítési sávról a vágólapkezelő (Clipper+) ikonja. A következő áldozat az External Keyboard Helper (a fizikai bill. bevitel kezelője) és itt vége is a dalnak, mert nuku input. Nincs hibás működés, végigtúrtam a logot. Van egy notibár widgetem, ami mutatja az aktuális szabad ramot. Mindíg kb. ugyanannyinál kezdődnek a problémák. Lehetne trükközni prioritáskezeléssel, de nem lennék vele sokkal előrébb. Az SGS 2 -t kinőttem. Ennyi. Sztem 3 évente egy telócsere nem irreális.
Új hozzászólás Aktív témák
- Béta iOS-t használók topikja
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- BestBuy ruhás topik
- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Autós topik
- Gaming notebook topik
- Milyen Android TV boxot vegyek?
- Hálózati / IP kamera
- Yettel topik
- Lopás útján fejlesztették ki az Apple Pay szolgáltatást?
- További aktív témák...
- iPhone 14 pro 128 GB kártyafüggetlen
- újszerű iPhone 13 Pro 128GB alpine green alpesi zöld független Apple
- Xiaomi Redmi Note 13 Pro 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- új bontatlan iPhone 16 Pro 128GB natural titanium natúr titán független Apple 1 év garancia
- Eladó szép állapotban levő Samsung Galaxy A22 5G 4/128GB fekete / 12 hónap jótállás
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest