Keresés

Új hozzászólás Aktív témák

• Wolfskin

őstag

válasz csubuka #94699 üzenetére

BUÉK,
    most olvastam az sd kártya mizériát.
    én vettem innen a fórumról pár éve 2db 32GB samsunng kártyát, és tudta is mindkettő a 32GB-ot, de kb. másfél év után minden előjel nélkül a, egyik pillanatról a másikra elhaláloztak. Semmi nem érzékeli, minden adat elveszett róluk. Azóta csak boltban veszek dobozos, hologramosat. Nem a kártya a drága, hanem az adatok, meg a sok macera a pótlásukkal.

Tavaly (előtt) spontán módon vettem Shanghaiban egy 4TB (igen, 4 terabájtos) pendrájvot kb 4000 Ft-ért. Ravasz voltam, bedugtam egy laptopba, leteszteltem, az is annyinak látta. Négy napig madarat lehetett volna fogatni velem, olyan boldog voltam... mennyi problémám oldódott meg egy csapásra... :DD
    Aztán itthon utána olvastam, azon az őszön mutatta be a Kingston a Cebiten a 2 TB pendrájvot, kb 400.000 Ft-os áron... Huh, akkor én nagyon átvertem az eladót gondoltam, de a bogár ott marad a fülemben. Tovább bolygatva kiderült, hogy a vezérlőcsipet krekkelik, valójában 2GB a kártya, de arra sem használom inkább, nem bíznék benne.
    Visszagondolva mégis azt mondom megérte, 4 napig voltam boldog 4 ezer Ft-ért. Itthon hol van ilyen ár-érték mutató??? :D

Új hozzászólás Aktív témák