Hirdetés
- sh4d0w: Ez van, srácok...
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Kalandor: Te mennyit költesz havonta kajára?
- eBay-es kütyük kis pénzért
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- GoodSpeed: Vanda ajándéka - 60 nap SkyShowtime előfizetés
- DarthSun: Retro kedvenceim 5. A P4 korszak a 423- tól a 478- ig
- SzDavid99: Van 20 perced? Akkor tanulj meg koreait olvasni!
Hirdetés
(használd a CYBSEC25PH kuponkódot további 20 ezer ft kedvezményért!)
-
LOGOUT
Először is megkérünk minden kedves kollégát, hogy kérdés előtt a téma összefoglalót olvassa el.
Új hozzászólás Aktív témák
-
csampei
senior tag
válasz
WOT-H-A-C #70109 üzenetére
Nem lesz ez romolva...Mint írtam korábban,a srác csak használni szeretné.Nem nagy mágus a kérdésben,de az idegesíti(jogosan) hogy ha akadozik,meg mondjuk a tárcsázóra 10 másodpercet kell várni (valami samuja volt neki,de full trágya (2 magos 800Mhz proc 512 RAM) Szóval ezt csak használni szeretné,kicsi face kicsi net,kicsi fotó.De ezt tudja villámgyorsan,és jó minőségben.Vagyis ha mondjuk rootolva kérem akkor olyan nagy baj nem lehet...gondolom én!Vagy tévedek?
(#70110) vapega
Köszi a megerősítést!Teljesen vállalható a teszteredmény is!Még amire kíváncsi lennék,hogy a fényképezője hogy szuperál,és az akksi idő,kb mennyi(1-2 napot el tud menni?)?
-
vapega
tag
válasz
WOT-H-A-C #70109 üzenetére
Minek is romot cserélgetni? MAGYAR NYELV GYÁRILAG BENNE! A GAPS pikk-pakk feltehető (nekem rajta volt pl).
Ja ehhez nincs is egy csomó kókány rom csak ZTE gyári.
Mit vághat haza az Intel lapka? Egy Lenovo K900 tulajt sem hallottam sírni ugyanezzel a SOC-al, legfeljebb mert a felület kb 80% magyar csak.........ja a Geek-nel ugyanez kb 99%.
Röccenés nélkül visz mindent (mondjuk nem igen játszom az igaz és állítólag nem minden játék indul el rajta).Saját mérés egy nem szűz rendszeren, hanem appokkal megpakolva:
Új hozzászólás Aktív témák
- Xbox Series X|S
- WoW avagy World of Warcraft -=MMORPG=-
- Jövedelem
- sh4d0w: Ez van, srácok...
- No Rest for the Wicked
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- Battlefield 6
- Nintendo Switch
- "Lopakodó" változatot kapott az MSI egyik AMD-s Tomahawk alaplapja
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- További aktív témák...
- BONTATLAN Új iPhone 17 PRO 256-512GGB Független 1év Apple GARANCIA Deák Térnél Azonnal Átvehető.
- Iphone 13
- Apple iPhone 16 Pro Max 1TB !!! Desert Titanium 96% ! 1 Hó jótállás
- IPhone 12 64GB szép gyári független akku gyári 100%
- 100%hibátlan iPhone 15 Pro 128GB white titan több mint 1 év Apple jótállás
- BESZÁMÍTÁS! Apple Macbook Pro 16" 2019 i9 64GB 512GB 5500M macbook garanciával hibátlan működéssel
- LG UltraGear Gaming Monitorok -30%
- Honor X6 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- AKCIÓ! Intel Core i9 14900K 24 mag 32 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Pink -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3049, 94% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest