- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- NASsoljunk: ZyXEL NSA-310 és az FFP
- Lalikiraly: SÜNI energiaital.
-
LOGOUT
Először is megkérünk minden kedves kollégát, hogy kérdés előtt a téma összefoglalót olvassa el.
Új hozzászólás Aktív témák
-
pècsimunkás
addikt
válasz
svgyula #137588 üzenetére
Amióta van itthon korlátlan netem - dec.1.- èn jár le a 2 èv , igazából elèg a 3G . Előtte volt rossz , mert az OP3 - nak - szerintem (!!!) - fos az antennája . Az utcán meg volt a fullos H+ , a lakásban rögtön csak 2 G ! Egy kínlódás volt . Azèrt is kötöttem be a netet . A cègnèl vagy a városban mindenhol megvan a 3G , ha megyek hazafelé , vagy jövök vissza , akkor nem fontos . A stau infókat hallgatom , ha gond van , bekapcsolom a telefonon a GPS- t , oda is elèg a 2 vagy 3G . Netes hívás nem fontos nekem . Kèt öcsèmmel korlátlanul beszèlünk a Lebarával . Netes rádiót csak itthon hallgatok . Amúgy tènyleg igaz , hogy sokszor mèg a beszèlgetès is kínlódás Nèmetországban , főleg a hegyekben .
Szerk .: A konyha ablaknál ülök ami a ház előtti járda mellett van . A bal kártya magyar 4G - s telekom , a jobb oldali a Lebara . A wifi router meg egy gipszkarton fal mögött , kb 3-4 mèterre van tőlem :
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Magisk
- Autós topik
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- Milyen okostelefont vegyek?
- Fotók, videók mobillal
- Nothing Phone (3a) és (3a) Pro - az ügyes meg sasszemű
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Milyen légkondit a lakásba?
- Hobby rádiós topik
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- További aktív témák...
- Csere-Beszámítás! RTX Gamer Számítógép PC Játékra! I5 12400F / RTX 3070 / 32GB DDR4 / 1TB SSD
- AZONNALI SZÁLLÍTÁSSAL Eladó Windows 8 / 8.1 Pro
- AKCIÓ! Lenovo Legion Slim 5 16AHP9 notebook - R7 8845HS 16GB RAM 512GB SSD RTX 4060 8GB Win11
- Bomba ár! Dell Latitude 5310 - i5-10GEN I 16GB I 256SSD I HDMI I 13,3" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- Apple iPhone 13 128GB / Kártyafüggetlen 1ÉV GARANCIÁVAL
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged