Hirdetés
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Mert itt biztos, hogy megmarad.
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- sidi: Samsung Deskmaster 386s/20n
- sziku69: Szólánc.
- eBay-es kütyük kis pénzért
-
LOGOUT
Először is megkérünk minden kedves kollégát, hogy kérdés előtt a téma összefoglalót olvassa el.
Új hozzászólás Aktív témák
-
törölt tag
válasz
nyisziati #102951 üzenetére
Hááát.... Néha megesik az ilyesmi. Egyszer egy cégalapító party -n azt találtam válaszolni a cimborám túlzó elképzelésére, hogy ha karácsonyig elérjük az X megrendelést, akkor a Hősök terén fogok pörögni a hátamon. Szerencsére nem tettem hozzá, hogy meztelenül. De sétáltam én már a Váci utcában fürdőnaciban, papucsban és törölközővel. Németül kellett kérdezgetnem az embereket, hogy merre van a strand. Egyébként ez csak helyszín kérdése. Barátnőm egy tengerparti városban él. Ott nem okoz meglepetést, ha vki papucsban, törcsivel közlekedik.
-
Magnat
veterán
válasz
nyisziati #102951 üzenetére
Főiskolás koromban volt olyan óra, ami péntek reggel 8kor kezdődött (csütörtök volt bulinap) és az egyik kollégiumi épület 6. emeletén berendezett gépteremben volt (számítógépes grafika talán). El lehet képzelni, hogy azok a tankörtársaim akik ugyanannak az épületnek az ötödik emeletén laktak, milyen fejjel és milyen ruhában jöttek be órára - mégha nem is egy szál törölközőben
Új hozzászólás Aktív témák
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- Autós topik
- Fujifilm X
- Kezdő fotósok digitális fényképei
- Nem lesz Xiaomi 16
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Borderlands 4
- Battlefield 6
- EarFun Tune Pro - a család mindent tudója?
- További aktív témák...
- Samsung Galaxy A50 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i9 14900KF 32/64GB DDR5 RAM RX 9070 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Apple Macbook Air 13,6 M4 16GB/256GB - 7 Ciklus - 100% Akkumulátor - MAGYAR - Ezüst - 3 év garancia
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Starlight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3133, 95% Akkumulátor
- BESZÁMÍTÁS! ASUS H510M i5 10400F 32GB DDR4 512GB SSD RX 6600XT 8GB ZALMAN M4 Cooler Master 650W
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest