Hirdetés
- "A homoszexualitás természetellenes" 😠
- Asszociációs játék. :)
- Fűzzük össze a szavakat :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Ingyen kellene, de tegnapra
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- PLEX: multimédia az egész lakásban
- A fénynél gyorsabban
- Építkezünk 6. rész (2024)
- A gyerekem "tartalmat gyárt". Mit tegyek?
-
LOGOUT.hu
Először is megkérünk minden kedves kollégát, hogy kérdés előtt a téma összefoglalót olvassa el.
Új hozzászólás Aktív témák
-
RVR400
veterán
válasz Laza... #63646 üzenetére
" Vagy ha ellopják, látom épp hol van/volt utoljára a teló, + azonnal minden személyes cuccot azonnal tudok róla törölni, zárolni a telefont. Vagy éppen itthon nem találom a telót, megcsörgetem a kici kínai oldalon keresztül "
Ehhez pl az android eszközkezelő kell, semmi több, ergo bármelyik teló tudja... A frissítésről meg elmondtam a véleményemet, az emberek 90%-a nem azért vesz telefont, hogy arra hegyezze a cerkát, hogy van megint újabb frissítés, hanem örül neki, ha minden jó, és nem kell állandóan ezzel foglalkoznia.
[ Szerkesztve ]
-
diegho
nagyúr
válasz Laza... #63648 üzenetére
Csak a ladába bmw motor pénzbe kerül az ingyenes app meg semmibe.
Én is néztem a Hongmi-t, még mindig nézegetem, de egyre kevésbé hiszem, hogy megéri a felárat mondjuk egy T5S-hez képest. Ha a Hongmi 45k-ért beszerezhető lenne, azt mondom simán jó vétel, de 50 felett van.
-
kymco
veterán
válasz Laza... #63648 üzenetére
Nem akarok vitázni, de egy app nem hasonlítható össze egy kocsi motorral... Az app arra való, hogy szinte bármely telóra felrakhassuk, és a samsung samsung marad, a motorola motorola, de ha egy ladába bmw motort raksz, az már nem lada...
Ja, és most tudtam meg tőled, hogy e-péniszt keresek... de jól ismersz...
De én ezt nem írtam volna a helyedben, mert annyira sztereotip, hogy elveszett a korábbi gondolataid értékelhetősége...[ Szerkesztve ]
www.refujvaros.hu
-
RVR400
veterán
válasz Laza... #63653 üzenetére
A tipikus a ti felsőbbrendűségetek volt eddig is, nem kellene összekeverni az okot az okozattal... De biztosan nem telik senkinek 200 dolláros telóra (csak Te vagy ekkora csaszi ) csak 190-esre, így ezért fikázza azt, mert neki nem lehet ilyen világlegjobb telefonja, mert nem bírta összekuporgatni a plusz 3e Ft-ot.
-
junkpod
veterán
válasz Laza... #64366 üzenetére
ezt most nem értem... én is azt mondom, hogy kintről az euexp1 a legolcsóbb még egy db esetén is, illetve a biztonságra ott a paypal visszahívás, míg magyar fél esetében ilyenre nincs lehetőséged.
Eszemben sincs bántani hungobungot vagy bármelyik lelkes importőrt, de pl. a hw apró egyik elemi szabálya: ne fizess előre senkinek banki utalással. Én már szoptam be ilyet, bár az feltűnően olcsó lett volnaBox's don't touch!
-
t420s
aktív tag
válasz Laza... #64755 üzenetére
na most elmondom hpgy ÉPP ITT a PH fórumon vetettem fel egy másik mediatek mobil kapcsán hogy az összes mediatek chip-es mobil gps-e szar.
erre itt kioktattak (vissza lehet keresni!) hogy baromságokat beszélek, nem a mediatek soc a baj hanem a gyakorlati megvalósítás.
és pl. itt van a cube gt99 ami lám mediatek eszköz és hibátlan a GPS.
kedvem lenne visszakeresni és az összes hozzászólót aki szerint a mediatek = szar GPS = baromság álláspontot képviselte megkérdezni hogy akkor hogy is van ez.és nézz valami normális GPS-el rendelkező telót
-
Dominó85
addikt
válasz Laza... #65924 üzenetére
Igen friss cikk az enyhén szólva is megbízható Gizchina.com-ról.
Ez a Karbonn konkrétan egy Zopo ZP1000 csak Karbonn felirat van rászitázva. Ez annyit jelent, hogy a Zopo jó ha 2-3 hónap múlva kijön a ZP1000-vel. A Karbonn-on keresztül tesztelik majd (első körben) a kínai fogyasztókat és nézik a visszhangját a telefonnak. Majd szépen javítva a hibákat kiadják a Zopo ZP1000-et is. Bevett metódus...
mobilamb
Nem kell ide a fejet falba verő ikon. Érveléses választ kellene írni. Ikonokat kipakolni én is tudok. Az oldalatokon a fentebb említett garanciális csere esetén például nincsen feltüntetve, hogy mi van akkor ha mondjuk szoftveresen nem javítható a készülék? Cserélitek másikra ingyen gariidőn belül és a hibás készülék esetén felmerülő egyéb költségek titeket terhelnek? Vagy adtok csere készüléket a vevőnek és a garanciáztatás költsége (készülék kiküldése javításra Kínába) a vevőt terheli. Nagyon nem mindegy, hisz azt írjátok hogy a kiírt ár további többlet költségeket nem von maga után. Ez a szöveg a hivatalos garanciára is érvényes kell, hogy legyen.[ Szerkesztve ]
* Péter - 06302461862 *
-
tolvaj!
őstag
válasz Laza... #66102 üzenetére
Megmondom őszintén általában csak a MA cikkeiből tájékozódom ha sietek és amit ők vetettek "papírra" a témával kapcsolatban az alapján ez a hongmi 2. Nem vitázni szeretnék, csak ha nem így van akkor a forrás is hibás amiből tájékozódtam
(#66098) z0d1AK
az lemaradt, hogy a hálózatkezelésben nem vagyok gyerekcipős, de köszi tudom nincs a homlokomra írva, csak gondoltam mondom
Ha aki mer az nyer, akkor aki merít az nyerít?
-
RVR400
veterán
-
diegho
nagyúr
válasz Laza... #66189 üzenetére
Már megbocsáss, de a mi a jobb? Nem segíteni abban, amihez nem értek, vagy félrevezetni? Én nem értek a kijelzőcseréhez, ezért nem is próbálok meg senkit félrevezetni, te még annyit sem értesz hozzá, de azért megpróbálod félrevezetni. Igen ez a magyar virtus... mindenbe beleokoskodunk teljesen mindegy, hogy értünk hozzá, vagy sem.
-
RVR400
veterán
válasz Laza... #66191 üzenetére
Látod, ez a különbség. Te csak a moderátor szólására vagy hajlandó belátni azt, ha hülyeséget csinálsz. A minősíthetetlen stílusodról már nem is beszélve, amivel próbálod leplezni az általad elkövetett hibát, nem pedig csendben maradsz. Na ez a tipikus virtus, ami egyáltalán nem ide való, ráadásul az off-ba rakást sem tudod megtenni, csak 4-ből 1-szer...
(#66193) Laza...: Nem csak linket nézted be, hanem mikor felhomályosítottalak, hogy OGS, még akkor is elkezdtél okoskodni meg felvenni a nagy mellényt a csendben maradás helyett.
[ Szerkesztve ]
-
RVR400
veterán
válasz Laza... #66187 üzenetére
25 eladásból 88%-os eladót sem biztosan kellene ajánlgatni...
Ali elfogadhatóbb eladással rendelkező eladó
Viszont ezzel még nincs kisegítve, mert kellene valaki, aki kicseréli. Mivel ő pesti, és se Te sem én nem vagyunk azok, így egyikünkkel sem ment semmire.
(#66195) Laza... : Remélem, hogy nem bánod, ha olvasás nélkül töröltem.
(#66198) Laza... : Azért a 15-20 dollár különbség szerintem egy hétvégi bevásárlásra már elég...
[ Szerkesztve ]
-
csubuka
addikt
válasz Laza... #66940 üzenetére
Köszönöm, akkor ez rendben! (A pozíciótartás mit jelent? Hogyan ellenőrizzem?)
Ma dispute-ot nyitok emiatt:
Ilyen telóm még sosem volt ami púpos lenne, de kis refund keretében megbékélek ezzel, mivel 20 ezer körül semmit nem kapni itthon, ez meg izmos kütyü, csak kicsit nem figyeltek a minőségellenőrzésnél a kínai "elvtársak"
Több UMI tulaj pont ezzel nem találkozott, de kis apróságok előjönnek bizony, de ár-értéket kell nézni, meg azt, hogy 50-et nem adnék sosem egy hasonló tudású gépért, amit itthon lehet kapni.
-
Samus
addikt
válasz Laza... #68177 üzenetére
A fotózás fontos, a GPS annyira jó a THL-ben is, amennyire nekem kell (Maps és Navigon navigáljon, kb. ennyi), viszont a THL 5" kijelzője jól jönne. A Hongmi tetszik formára, csak félek a MIUI-tól (azt hittem, hogy rendes androidból lett, nemrég tudtam meg, hogy az AOSP-ből fejlődött ki), és attól, hogy gondom lesz a Google szolgáltatásaival. Nagy részét aktívan használom, ezért fontos ennyire a jó integráció...
'' Az élet egyszerű. Döntéseket hozol és nem nézel vissza.'' // Tomorrow's just your future yesterday!
-
Samus
addikt
válasz Laza... #68185 üzenetére
Egyelőre egyik sincs, csak mivel nem vagyok az a csere-bere ember, egy jó ideig megtartanám, ezért járok ennyire utána. Viszont nem értem hogy jön ide a fullHD felbontás. A W200S és a Hongmi is 720p-s, IPS paneles.
Arra válaszoljon valaki, hogy a THL mennyire foglalkozik a telefonjaival, várható-e 4.3, vagy KitKat, vagy milyen a közösség, a főzött ROMok minősége?
'' Az élet egyszerű. Döntéseket hozol és nem nézel vissza.'' // Tomorrow's just your future yesterday!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- "A homoszexualitás természetellenes" 😠
- Otthoni hálózat és internet megosztás
- Önfenntartásra rendezkedik be a kínai chipszektor
- Windows 11
- Milyen NAS-t vegyek?
- Prohardver app (nem hivatalos)
- Vezetékes FEJhallgatók
- Milyen egeret válasszak?
- Hivatalosan is elkészült az NVIDIA App
- Anime filmek és sorozatok