- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha 1 – rizseshús másképp
- Lalikiraly: Astra kalandok @ Harmadik rész
- eBay-es kütyük kis pénzért
- LordAthis: AI Kérdés érkezett - 3600 soros Spagetti kód refaktorálása és budget
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Lalikiraly: Sencor SMC BS30 aktív hangfalszett bemutató
Aktív témák
-
pakics
csendes tag
Hali!
Hogy tudok a gyári rendszerről teljes mentés csinálni? Nem akarok beletúrni semmibe míg nem csinálok egy mentést. Próbáltam titanium backupal, de ahhor root jog kell. Root jogra, hogy tudok váltani? Tudnátok segíteni?
Köszi:
Pakics -
pakics
csendes tag
Sziasztok!
Egy kis segítségre lenne szükségem. Van egy kínai androidos mobilom. Megy rajta a market, de sajnos nem nagyon értem
. Próbáltam feltenni egy új marketet ami angol. Az indításnál kiírja, hogy be kell állítani egy fiókat. Nem is lenne ezzel gáz, de egyszerűen nem tudok hozzáadni google fiókot. Nem is dobja fel mint lehetőséget.
Külföldi oldalakon azt mondják telepítenem kell a Google Apps Package-t. Nem tudjaátok ezt, hogy kell. Mert ez nem csak egy apk alkalmazás, hanem ha jól érzem ezzel módosítom a rendszer filokat is.
Mit tudtok erről?
Esetleg van megoldás ezt kikerülni, mert nem akarom egyből elcseszni a telót.
Bocsi kezdő vagyok androidba.
Pakics
Aktív témák
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Kiemelkedően csendes ASUS VGA jött a Noctua közreműködésével
- Lakáshitel, lakásvásárlás
- Vigneau interaktív lokálblogja
- Redmi Note 13 Pro 5G - nem százas, kétszázas!
- Kávé kezdőknek - amatőr koffeinisták anonim klubja
- BestBuy ruhás topik
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Renault, Dacia topik
- A lemondást javasolja az Intel vezetőjének Donald Trump
- További aktív témák...
- Panasonic TX-L47E5Y 47" LED TV eladó
- Bomba ár! HP EliteBook 755 G5 - Ryzen PRO 5 I 8GB I 256GB SSD I 15,6" FHD I Cam I W10 I Gari!
- Dell Precision 5810 Intel E5-1650 v3 128GB RAM 2x512GBHDD 1x512GB SSD Quadro K4200
- BESZÁMÍTÁS! ASROCK B550M R5 5600X 32GB DDR4 1TB SSD RTX 3060 12GB Zalman N5 MF Be Quiet 650W
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 10400F 16/32GB RAM RTX 3050 6GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest