- btz: Internet fejlesztés országosan!
- Tomasz72: Ventilátor upgrade
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
- bambano: Bambanő háza tája
- sh4d0w: Árnyékos sarok
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- eBay-es kütyük kis pénzért
Aktív témák
-
tomy86
addikt
válasz
Krisz79 #46291 üzenetére
Ha az első tankolásod mondjuk 350km-nél volt, akkor kezdeti állásnak ennél kevesebbet kell beírni. Pl. újonnan vásárolt autónál írj a kezdeti álláshoz és a vásárláskori álláshoz is 0km-t.
Én pl. 151300-nál tankoltam először 50 litert, ami bekerült ebbe a progiba így a kezdeti álláshoz beírtam 150800-at. Lényeg, hogy kisebb legyen az érték. -
Jadro
veterán
válasz
Krisz79 #46283 üzenetére
Nekem is van részleges. Akkor valami nálad nem kerek. Azt nézem, hogy ebből ráadásul csak free verzió van, nincs az, hogy esetleg ez az opció csak a teljesben lenne.
Egyébként én is nagy megelégedéssel használom, főként tele tankolok. A legjobb, hogy gdrive, dropbox mentés is megy neki.
-
tomy86
addikt
válasz
Krisz79 #46272 üzenetére
Nekem jól számol. kb. 50 tankolás van benne (az esetek 90%-ában fullra szoktam tankolni) és a mért értékek megegyeznek a MyCar-Monitor adataival, amit PC-n használok.
"A Havi átlagos fogyasztás l/100km a 7es skálánál van 1 fehér oszlop,aminek az alján 0.03van."
Az azt jelenti, hogy a júliusi fogyasztásod számolta ki ennyire. Az amiatt lehet, hogy ebben a hónapban még nem tankoltál vagy csak egyszer keveset vagy nem tudom. Ha lesz még tankolásod a hónapban vagy bekerül az első augusztusi is, akkor szerintem jó értéket fog mutatni.
Bár én a havi átlagfogyasztásokat nem szoktam nézni csak, hogy 100km-en mennyi lett. -
tomy86
addikt
válasz
Krisz79 #46267 üzenetére
Én használom és nekem jól számol vagy mi a probléma vele?
(#46268) ztelaci: rakd repülő módba. Nincs olyan app, ami időzítve be tudja kapcsolni, mivel ha az működne, akkor az azt jelentené, hogy a telefon nincs kikapcsolva. Mert ha ki van kapcsolva, akkor hogyan futhatna a program, ami "bekapcsolja"? Tehát marad a repülő mód.
Aktív témák
Hirdetés
- Milyen egeret válasszak?
- Path of Exile (ARPG)
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Radeon RX 9060 XT: Ezt aztán jól meghúzták
- Építő/felújító topik
- Okos Otthon / Smart Home
- iPhone-t használók OFF topikja
- Így nézz tévét 2025-ben: új ajánlások, régi szabályok
- Tesla topik
- Milyen videókártyát?
- További aktív témák...
- Csere-Beszámítás! Asus Prime RTX 5060Ti 16GB GDDR7 Videokártya! Bemutató darab!
- Samsung Galaxy Xcover 5 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Telefon felvásárlás!! Apple iPhone SE (2016), Apple iPhone SE2 (2020), Apple iPhone SE3 (2022)
- Apple iPhone 16 Pro Max - Natural Titanium - Újszerű - 1 töltési ciklus - 2026. 05. 13.-ig Apple gar
- LG 34GS95UE - 34" Ívelt OLED / QHD 2K / 240Hz & 0.03ms / 1300 Nits / NVIDIA G-Sync / AMD FreeSync
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged