Hirdetés
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sh4d0w: Kalózkodás. Kalózkodás?
- Lalikiraly: Kaáli Autó-Motor Múzeum
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- WireGuard VPN a mindennapokra
- GoodSpeed: Ágymatrac keresési kálvária
- sh4d0w: StarWars: Felismerés
Aktív témák
-
tomy86
addikt
válasz
Krisz79
üzenetére
Ha az első tankolásod mondjuk 350km-nél volt, akkor kezdeti állásnak ennél kevesebbet kell beírni. Pl. újonnan vásárolt autónál írj a kezdeti álláshoz és a vásárláskori álláshoz is 0km-t.
Én pl. 151300-nál tankoltam először 50 litert, ami bekerült ebbe a progiba így a kezdeti álláshoz beírtam 150800-at. Lényeg, hogy kisebb legyen az érték. -
Jadro
veterán
válasz
Krisz79
üzenetére
Nekem is van részleges. Akkor valami nálad nem kerek. Azt nézem, hogy ebből ráadásul csak free verzió van, nincs az, hogy esetleg ez az opció csak a teljesben lenne.
Egyébként én is nagy megelégedéssel használom, főként tele tankolok. A legjobb, hogy gdrive, dropbox mentés is megy neki.
-
tomy86
addikt
válasz
Krisz79
üzenetére
Nekem jól számol. kb. 50 tankolás van benne (az esetek 90%-ában fullra szoktam tankolni) és a mért értékek megegyeznek a MyCar-Monitor adataival, amit PC-n használok.
"A Havi átlagos fogyasztás l/100km a 7es skálánál van 1 fehér oszlop,aminek az alján 0.03van."
Az azt jelenti, hogy a júliusi fogyasztásod számolta ki ennyire. Az amiatt lehet, hogy ebben a hónapban még nem tankoltál vagy csak egyszer keveset vagy nem tudom
. Ha lesz még tankolásod a hónapban vagy bekerül az első augusztusi is, akkor szerintem jó értéket fog mutatni.
Bár én a havi átlagfogyasztásokat nem szoktam nézni csak, hogy 100km-en mennyi lett. -
tomy86
addikt
válasz
Krisz79
üzenetére
Én használom és nekem jól számol vagy mi a probléma vele?
(#46268) ztelaci: rakd repülő módba. Nincs olyan app, ami időzítve be tudja kapcsolni, mivel ha az működne, akkor az azt jelentené, hogy a telefon nincs kikapcsolva. Mert ha ki van kapcsolva, akkor hogyan futhatna a program, ami "bekapcsolja"? Tehát marad a repülő mód.
Aktív témák
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Gaming notebook topik
- Milyen TV-t vegyek?
- No Man's Sky (PS4, PC, Xbox One)
- Anime filmek és sorozatok
- Ne várj sokat a vásárlással: drágulás a láthatáron
- Anglia - élmények, tapasztalatok
- További aktív témák...
- Z790 Strix-A, 14700K, 2x16GB 7200 mhz, Tuf 4080, Corsair H1000i
- -ÚJ,2 ÉV GAR- GAMER PC: RYZEN 7 5700/5800X +RX 6600/6700XT +16-64GB DDR4! SZÁMLA! 70 féle ház!
- Üzletből, garanciával, DeLL Inspiron 16 5630 -i5-1340P-16 szál/16RAM/512SSD/16,1"FULLHD IPS
- -ÚJ,2 ÉV GAR- GAMER PC: i5-14400F (10mag/16szál) +RX 6600/6700XT +16-64GB DDR4! SZÁMLA! 70 féle ház!
- Thrustmaster T-GT II bázis - Thrustmaster Sparco P310 - Thrustmaster T3PM pedál - Playseat Evolution
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T550 - i5-5GEN I 8GB I 256GB SSD I 15,6" FHD I Cam I W10 I Garancia!
- BESZÁMÍTÁS! GIGABYTE X570 AORUS ELITE X570 alaplap garanciával hibátlan működéssel
- AKCIÓ! Apple MacBook Pro 16 M4 Max 36GB RAM 1TB SSD macbook garanciával hibátlan működéssel
- Magic Trackpad legújabb fajta, lightning csatlakozóval
- Vállalom FRP Lock os telefonok javítását ingyen kiszálással és akár helyszíni javittással
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
. Ha lesz még tankolásod a hónapban vagy bekerül az első augusztusi is, akkor szerintem jó értéket fog mutatni.