Keresés

Aktív témák

• Canonfan

senior tag

válasz TRob1 #12023 üzenetére

Köszi a válaszodat, :R már fel is raktam, eddig nekem is tetszik, :) azt szeretném csak megkérdezni, hogy a Go Launcherben az app drawerben az alsó házikó ikont ki lehet kapcsolni?

Nem zavar, de a Tattoo kijelzőmérete nem a legnagyobb, ezért a felső három fül, plusz a házikó ikon kissé elvesz helyet az appoktól, emiatt van hogy egy app ikonja belelóg a felette lévő app nevébe, szóval kissé sűrűn vannak emiatt, ezért gondoltam, hogy ki lehet-e kapcsolni esetleg... :)

A launcherekkel kapcsolatban szeretném még azt megkérdezni, hogy az ingyenes adw, és az adw EX között mi a különbség, csak widgetek, vagy működési is?

Ezt a launchert néztem még, többen dicsérik ezt is, állítólag a memória és az akku kezelése is jó, :) de sajna fizetős, és nem tudom, hogy a Go után érdemes-e megpróbálni, mert igazából az effektek nem nagyon érdekesek számomra, mert nem biztos, hogy lassulás nélkül elbírná a telefon, ezért ha más lényeges különbség nincs köztük, akkor nekem nem igazán érné meg az árát...

Bármilyen infót előre is köszi! :R :R

Aktív témák