- Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Asszociációs játék. :)
- PLEX: multimédia az egész lakásban
- Ingyen kellene, de tegnapra
- R.I.P. Aláírások
- Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- leslieke farmerzsebe
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Szólánc.
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
Aktív témák
-
Van olyan app telefonra, amivel a már telepített app telepítőjét ki tudom szedni?
-
Vki játszik vmi jó kis MMO-val droidon?
-
Megnéztétek mostanában a GPlay-t? Mintha az appokhoz hozzárendelték volna a GFordítójukat, vagy ezek vmi kamu lopó progik.
-
válasz
imi0424 #43187 üzenetére
Aha CM9-ben van ilyen
csak perpill nem találom(rohadj meg Murphy) Developer options / Show touches - bár ez nem rajzol csíkokat, csak egy pöttyöt rak oda ahol az ujjad van, de van benne valahol olyan, hogy megjegyzi az útvonalat.Egyébként mai CM9 villámgyorsnak tűnik!
(#43188) Melack:
[ Szerkesztve ]
-
Sziasztok! Kereső nemigazán segített. Olyan "szótár" programra lenne szükségem ami segítségével lehet angol szavakat tanulni. Köszi!
-
Egérút-nak miért kell Phone Call-hoz jog?
-
Húú gyerekek ez a 3.23-as CM7 nagyon nagyon kevés pontot kap AnTuTu és quadrantba is. Eddig quadrantba a bolygós teszt alatt 40fps volt most 30... Vagy beleszámít mennyire van feltöltve a teló?
-
Sziasztok! Tudnátok segíteni megtalálni valahol a Tablet-es mólós gyári háttérképet? Köszi!
-
Sziasztok. Nem tudom pontosan, hogy ide kellene ezt írnom avagy a TréMobájl topicba. A "problémám" az, hogy nekem az előfizetésemben szerepel valami T-Mobile TV streaming, viszont fogalmam sincs hogy ezt hogyan kell behozni. APN-be kell hozzáadjak címet, vagy erre külön program van? Köszi
-
Van valami nagyon jó uninstaller progi? Vagy Titanium Backup-nál nincs jobb?
-
Halihó. Ha megadok egy gmail-es azonosítót és letöltök vele egy csomó cuccot marketről, de mondjuk váltok mail címet, akkor gondolom át tudom írni, de a progik attól függetlenül megmaradnak ha már telepítve vannak ugye?
[ Szerkesztve ]
-
Sziasztok. Nem találtam sima Android topicot ezért bátorkodom itt megkérdezni:
Androidban is van valamiféle lenyomozós cucc, mint az Almásoknál? Nem szeretném, ha a Google "live"-ban látná, hol készültek a képek, hol vagyok helyileg stb.
Köszönöm
Aktív témák
- SCUF Valor Pro kontroller teszt
- Komoly technikai frissítést kap a Grand Theft Auto V
- Ingyenes lesz a Delta Force egyjátékos kampánya
- Akciókamerák
- Házimozi belépő szinten
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Direct One (műholdas és online TV)
- Titán TUF módra: teszten az NVIDIA GeForce RTX 5070 Ti!
- További aktív témák...
- ASUS TUF 17 QHD 240hz RTX4070
- BESZÁMÍTÁS! ASUS VP278H 27 FHD 60Hz 1ms monitor garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! AOC 24G2SPAE 24 FHD 165Hz 1ms monitor garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! Samsung S7 S27A700NWP 27 UHD 60Hz 5ms monitor garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! ASUS VP28UQG 27 UHD 60Hz 1ms monitor garanciával hibátlan működéssel