Hirdetés
-
LOGOUT.hu
KÉRDÉS ELŐTT OLVASD EL AZ ÖSSZEFOGLALÓT ÉS HASZNÁLD A KERESŐT!
A warez minden formája tabu, mindenki használjon legális módot az alkalmazások beszerzéséhez.
Milyen alkalmazást ajánlunk kérdésre a válasz elég nagy valószínűséggel az összefoglalóban található.
Nem alkalmazás specifikus kérdésnél a telefonod típusát, android verzióját is írd le.
Hasznos tippek, információk találhatóak az összefoglalóban, ezért erősen ajánlott kinyitni és elolvasni a felesleges és ismétlődő kérdések elkerülése érdekében.
Új hozzászólás Aktív témák
-
crok
Topikgazda
válasz #30610944 #142912 üzenetére
Cink, akkor nálad nemigen lehet kikapcsolni mert még így is benne van az AA kapcsolata. Pontosabban ha talán olyanra állítod amit nem ismer fel a kocsi.. de nincs benne az AA se akkor technikailag megoldottad. A file transfer az az MTP, az USB tethering az a netmegosztás PC felé, a MIDI hangszer, a PTP az egy fényképezőgép/nyomtató "mód" meg ugye marad a no data transfer. Próbáld ki a tethering-et vagy a MIDI-t, az valószínű nem ismeri a kocsi és nem is lesz benne az AA se.
-
MODERÁTOR
-
crok
Topikgazda
válasz #30610944 #144223 üzenetére
A ROM-ok App Ops jogát használja egy kisegítő lehetőséggel kvázi automatizálva, így - a leírása szerint - startkor megadja és kilépéskor el is veszi a kívánt jogot attól az apptól amire beállítottad. Ha ez az automatizálósdi nem kell és csak a jogosultságkelés az, ami kell akkor próbáld ki az AppOpsX-et vagy az App Ops-ot (root nélkül kell hozzá a Shizuku Manager is).
Én személy szerint nem szeretem azokat az appokat amik ilyesmihez hozzáférnek és nem nyílt forrásúak, még akkor se, ha Play-ből telepített és nincs Internethozzáférési jog a jogosultságkezelésében (ha-ha, pont arra való, hogy appoknak jogokat adjon vagy vegyen el, értedhogyhogymondom'. Azt se teljesen értem hogy hogy tud működni, hogy hogy szerez magának arra jogot hogy jogosultságokkal babráljon, root és|vagy adb nélkül egy szem kisegítő lehetőséggel - nem tudom egyáltalán működik-e, nem-e placebo, úgy értem aztírjahogy-pedigdehogy.. gyanakvó vagyok, főleg az ilyesmivel).
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
● Tilos a warez!
● A Factory Reset Protection (FRP) megkerülésében nem nyújtunk segítséget!
- AKCIÓ! HP ProDesk 600 G5 SFF számítógép, CPU: i7-9700, 16 GB RAM, 512GB SSD, Win10/11 PRO, telepítve
- 31.5" 2K QHD AORUS FI32Q G-Sync Super Speed (SS) IPS Panel 170Hz HDR400 + HLG Valós 1ms Garancia
- Hibátlan Lenovo Thinkpad X270 (I7-7500U, 16GB/256GB, 12,5 FHD) eladó!
- -50% Bontatlan Lenovo Yoga Slim 7i Pro Prémium Fémházas Ultrabook 14" i5-1240P 16/512 2,2K
- Samsung Galaxy Watch 6 Classic ezüst 47mm bluetooth okosóra
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest