Hirdetés
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- valakiyt: Az Iobit programok - el kéne engedni
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- bobalazs: i5 4690 + RX 460 HTPC
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Luck Dragon: MárkaLánc
- aquark: Zsebszámológépek
- Oldman2: A KOReader ebook olvasó program
Új hozzászólás Aktív témák
-
thon73
tag
Tovább tudom finomítani a kérdést:
- A ListFragment MINDIG EmptyView-val indul, csak később készíti el a listát; gondolom, amikor a CursorLoader betölti az elemeket.
- Ez a második lépés kizárólag abban az esetben történik meg, ha a ListFragment először indul, vagy kiadom a ...getContentResolver().notifyChange(uri, null); parancsot. Az uri praktikusan bármi lehet, egyetlen elem, vagy az egész tábla, ez mindegy.
Enélkül elakad az EmptyView-nál.
- Ha debug-ban megyek végig a Fragment részein, akkor NEM jelenik meg az EmptyView, az onLoadFinished már korábban lefut, és az eredmény (Cursor) már fel van töltve.Megoldásként azt tudtam megtenni, hogy a fenti notifyChange parancsot minden - módosítás nélküli - visszatérés esetén kiadom. Ez azonban szerintem nem helyes technika. Másrészt szeretném tudni, hogy mi történik, hol a hiba. Minden ötletet szívesen várok!
Új hozzászólás Aktív témák
- Dell Latitude 5430 üzleti laptop (14", i5, 16GB RAM, ÚJ 500GB SSD, 93% akku)
- Apple iPhone 13 Mini 128GB,Újszerű,Adatkabel,12 hónap garanciával
- Samsung Galaxy S25 256GB - Menta - Samsung.hu, Garanciális, Kártyafüggetlen
- Samsung Galaxy A56 5G Awesome Graphite 128GB használt karcmentes 6 hónap garancia
- Apple iPhone 13 128GB,Átlagos,Adatkabel,12 hónap garanciával
- LG 27G850A - 27" Nano IPS - UHD 4K - 240~480Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium PRO - HDR 600
- iPhone 11 Pro Max 64GB Midnight Green -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4377
- iPhone 17 256GB - BONTATLAN - (3év)
- Thermal Grizzly Aeronaut paszta 3,9g /BONTATLAN/Több darab/Számlával/
- GYÖNYÖRŰ iPhone 14 Pro 128GB Space Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4022
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest