- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- hdanesz: Hyundai Ioniq 28kWh - Első benyomások - második felvonás
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- koxx: Bloons TD5 - Tower Defense játék
- sziku69: Szólánc.
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- sto1911: Pinball FX3 PH! verseny
-
LOGOUT
▼▼▼ ANDROIDOS TABLETEK ▼▼▼
(A további hasznos tudnivalókért és az ajánlott modellek listájáért kattints az Összefoglaló kinyitása feliratra!)
Utolsó frissítés: 2025. március
Új hozzászólás Aktív témák
-
Neurotoxin
őstag
válasz
rewentlow #1949 üzenetére
Nagyon kiváncsi leszek azért felhasználói véleményekre/tapasztalatokra.Lehet, hogy pont most bontogatják a gépet az előrendelők.(bár nem hinném, hogy hétvégén lenne csomagkézbesítés, de elvileg az USÁba ér leghamarabb a cucc).Viszont, ami számomra csalódás, hogy a beígért "matte finish,anti glare surface"helyett a képek tanúsága szerint "glossy" felülete van. Állítólag később orvosolható valami felragasztható?:S tükröződés mentes réteggel..
Eden:ahogy az engadgeten és a gizmodón olvastam, ez is csak valószínűleg a hivatalos Honeycombig lesz innovatív, ugyanis ott már lesz hasonló panel kezelés.Mindenesetre a hozzáállásuk és a szoftveres támogatás miatt szimpatikus a gyártó, papíron "mindent" tud az adam,de mint mondottam, ne hamarkodjunk el a dolgot, várjuk meg a teszteket.Enélkül én nem mertem volna bevállalni az előrendelést, mint a blogon sokan mások.(De azért kiváncsi vagyok az ipad2re is.) -
upszilon
őstag
válasz
rewentlow #1949 üzenetére
A többieket meg sztem ne győzködjük, vmiért nem tetszik nekik a cucc, amit én sajnálok, de az ő döntésük.
De! Csak győzködjetek. Ennek itt a helye!
Egyébként azért nem tetszik, mert egy ekkora keretbe biztonsággal belefért volna egy majdnem 13"-os kijelző is. Na-bumm, most mondd, kb 10%-al kerülne többe és kb 20%-al fogyasztana többet. És akkor mivan? Vennék mint a cukrot. Az van. Hozzáteszem: szerintem.
Egyébként sokáig halogattam a netbook vásárlást. Megérte! Már nem azt veszek, hanem tabletet. Vagy ezt is halogassam, amíg aztán egy izét veszek. Mit is? Ja, hogy azt még fel sem találták?
De ez az egész azért nem olyan vicces, mert ugye ezalatt az idő alatt viszont lecseréltem a teljes asztali gépparkomat. Merthogy arra valóban szükségem volt...
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Mielőtt kérdeznél, olvasd el a téma összefoglalót!
- A warez minden formában tiltott!
- Alkalmazást keresel? Ide kattints!
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- Fortnite - Battle Royale & Save the World (PC, XO, PS4, Switch, Mobil)
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Milyen videókártyát?
- Elemlámpa, zseblámpa
- Egyre csak fejlődik az AI, emberek tízezreit rúgja majd ki a BT
- iPhone topik
- BestBuy topik
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- E-roller topik
- További aktív témák...
- Logitech Combo Touch iPad Pro 11" (1., 2. a 3. gen), szürke - UK billentyűzet ipad tok billentyűzet
- iPad 8th. 32GB Cellular Független Karcmentes/1-3 hónap gar./Akku 100%/p4300
- Microsoft Surface Pro 7 - Újszerű, dobozban, gyári töltővel, billentyűzettel
- iPad Pro M2 12,9 wifi hibátlan 5 hónapos
- újszerű iPad Pro 11" (3. generációs) (2021) M1 chip Wi-Fi 128GB silver ezüst Apple
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 12400F 16/32/64GB RAM RX 7600 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! ASUS ROG CROSSHAIR X670E GENE alaplap garanciával hibátlan működéssel
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 13400F 32/64GB RAM RTX 4060 Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T470s - i5-6GEN I 8GB I 256GB SSD I 14" FHD I Cam I W10 I Garancia!
- BESZÁMÍTÁS! MSI SUPRIM X RTX 4080 16GB videokártya garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest