Hirdetés
-
LOGOUT.hu
Utoljára frissítve: 2024.03.06.
Légy szíves olvasd el mielőtt kérdezel!
Az összefoglalóban sok helyen a fórumtársak hozzászólásai vannak belinkelve, vagy az ő információik alapján írtam meg, tisztáztam le az adott információt. Ezúton is köszönöm mindenkinek a segítséget!
Új hozzászólás Aktív témák
-
interstate76
addikt
Ha találtál rá custom fw-t, akkor annyira nem rossz a helyzet, mint amennyire lehetett volna!
A PC-ről való streamelés talán úgy oldható meg a legegyszerűbben, ha felrakod ezt a programot, aztán a többi már egyszerű pl. Kodiból. De az Archos Player is látja a hálózaton lévő DLNA-szervereket. Vagy megoszthatod a filmjeidet Plex Media Serverrel is.
A Serviioval konkrét tapasztalatom nincs, mert már régen is erőforráspazarlásnak éreztem volna, hogy folyamatosan menjen a PC, amíg egy másik eszközön filmet nézek, szóval amíg nem hálózaton keresztül játszottam le mindent, addig pendrive-on vagy külső HDD-n vittem át a dolgokat egyik helyről a másikra, aztán jött egy ASUS RT-N56U router külső HDD-vel, ill. fel szoktam másolni a lejátszani kívánt dolgokat a lejátszóra, most pedig egy windowsos mini PC-re kötött külső HDD-n vannak a megosztott dolgaim (leegyszerűsítettem a sztorit, de ezek voltak a fő lépések). A legtöbben egyébként a NAS-ra esküsznek, ha már hálózati médialejátszáshoz szükséges tárolóról beszélünk.
téglalap, Amerika, hangszóró, hétfő... eladó PS4 játékok (lemezes és digitális, sok exkluzív és playlinkes)
-
interstate76
addikt
Ha a Servvio kilőve, akkor marad a Plex Media Server. Ha azt belőtted, akkor már csak a PleXBMC kiegészítőt kell feltenni Kodiban és látni fogja az összes megosztott videót, képet, zenét. Ha elakadnál vele valahol, írj!
Sosem próbáltam mini PC-n usb-s bt adaptert.
[ Szerkesztve ]
téglalap, Amerika, hangszóró, hétfő... eladó PS4 játékok (lemezes és digitális, sok exkluzív és playlinkes)
-
-
gabywap
tag
[3-5mm-Jack-to-3-RCA-Male-Plug-Adapter-for-Cable-DVD-Audio-for-Cable]
Ez meg még olcsóbb és kimondottan android boxra van.
android-tv-box-q-box-z4-m8s-mag250-New-3-5-mm-Jack[ Szerkesztve ]
K1+ S2 T2 - Ustym PRO 4k - Amiko Viper 4k - Zgemma H7S-H9Stwin - U2C Denys H.265
-
interstate76
addikt
"Le kell szögeznem ,hogy a Mini MXII -at játékra szeretném a gyerekeknek +kodi + movieshark addon, nekem ennyi elég."
Gyári droiddal használom ugyanezekre és hibátlan.
"Nem tudom elfogadni ,hogy ezeket az androidos jó kis cuccokat ilyen hoki igénytelen hűtésekkel szerelik, bezzeg ha Win-es lenne a box akkor már van benne rendes hűtés rendszer .....de az más ár is."
A Beelink Mini MXIII-ra pont elég az a hűtés, ami benne van (az enyém legalábbis terhelés alatt sem megy 60°C fölé). Ja, és a windowsos mini pécék esetén sajnos semmi nem garantálja a hatékony hűtést, sőt!
-
DoItYourself
Topikgazda
Kösz a képeket! Öntapadós hővezető lappal ezt a csavar problémát talán meg lehetne oldani. Nekem tetszik ez a hűtés koncepció, közel van egymáshoz a SoC és a hőleadó felület. Az aluházas dobozoknál (pl. T95 vagy az én M18-asom) csak egy hűtőborda van, ami nem tudom érintkezik-e a házzal. Mivel teljesen zárt a doboz (nincsenek szellőzőrések), csak így tudja leadni a hőt.
Csicsóka:
Köszönjük a munkádat, nemsokára sort kerítek a próbára, csak ki kell várnom az alkalmas pillanatot, mert aktív használatban van a gépezet, és kitörne otthon a lázadás, ha nekiállnék frissítgetni.Érdekes dolgokat lehet olvasni a Wetek Hub-al kapcsolatban a cnx-software oldalon: ahogy várható volt, lesz rá 6-os android, már kiadtak belőle egy teszt fw verziót. A 6-os android verzióval állítólag gyorsabb lesz, és támogatni fogja az audio HAL 61937 csomagot (?), amivel minden alkalmazásban fog működni a HD-audio passthrough. További infók a Kodisoknál.
Állítólag lesz 6-os android ezekre is: K1 Plus, MXQ Plus.Eladó dolgaim: Marbo Sport MH-W105
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Komplett erőgép játékra, munkára, garanciákkal - I7 13700K, RTX-3080, 32 GB
- Raspberry Pi 4 Model B - 2GB RAM
- minigép/ i5 7500T (35W TDP)/ 16GB DDR4/ 256GB SSD/ wifi/ garancia/ ingyen foxpost
- Belépűszintű Gamer PC Eladó + Monitorral + Billentyűzettel és Egérrel
- Gigabyte Core i7 Gamer PC: i7-9700 / RTX 3060 Ti / 1Tb SSD / 16Gb Ram
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs