Hirdetés
-
LOGOUT.hu
Utoljára frissítve: 2024.03.06.
Légy szíves olvasd el mielőtt kérdezel!
Az összefoglalóban sok helyen a fórumtársak hozzászólásai vannak belinkelve, vagy az ő információik alapján írtam meg, tisztáztam le az adott információt. Ezúton is köszönöm mindenkinek a segítséget!
Új hozzászólás Aktív témák
-
envagyok
veterán
válasz DroiDMester #4809 üzenetére
Eredeti módosítás nélküli jel digitálisan vagy megy, vagy nem. De ha megy,akkor ugyanaz.
Azt hogy te egy módosított jelet jobbnak vagy rosszabbnak ítélsz, az szubjektív.
Én jobb szeretem a manipulálás nélküli forrást -
junkpod
veterán
A teszten nem latszik hogy akad a hang vagy sem és az sem hogy milyen formátumot kap az erosito. Ezért kérdeztem.
Sőt az sem derül ki van e frekivaltas.Az RDT1188 az miért lenne komoly soc? A kép minőségről meg azt gondolom hogy ha utofeldolgozas nélküli hdmi kimenetről van szó (bitstream) akkor nincs kulonbseg, ahogy djnice is írta sokszor. De ez szvsz már vallási kérdéssé valik.
[ Szerkesztve ]
Box's don't touch!
-
djnice
veterán
A400-ban eleve Sigma SMP8911 van VXP-vel, annak a képével nincs gond, a Mede8er az RTD1186-al pedig az egyik legrosszabb képminőségű lejátszó (belenyúl a képbe negatív irányba).
Az LG-ben és a Samsung-okban MediaTek MT8555 és 8560 van kiváló képminőséggel (nem nyúl bele a stream-be, ahogy a Sigma sem).
HDMI capture eszközzel leellenőrizheted a képminőséget, ahogy én tettem, csak így lehet objektív véleményt alkotni.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Internet Rádió építése (hardver), és programozása
- BestBuy topik
- Magisk
- Robotporszívók
- Melyik tápegységet vegyem?
- Szeged és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- Politika
- Cisco vizsgák (CCNA, CCNP, CCIE)
- További aktív témák...
- Komplett erőgép játékra, munkára, garanciákkal - I7 13700K, RTX-3080, 32 GB
- Raspberry Pi 4 Model B - 2GB RAM
- minigép/ i5 7500T (35W TDP)/ 16GB DDR4/ 256GB SSD/ wifi/ garancia/ ingyen foxpost
- Belépűszintű Gamer PC Eladó + Monitorral + Billentyűzettel és Egérrel
- Gigabyte Core i7 Gamer PC: i7-9700 / RTX 3060 Ti / 1Tb SSD / 16Gb Ram
- Új Gamer PC Ryzen 7 5700X/RX 6700 Xt 12Gb (RTX 3070 Szin/16-32Gb Fury DDR4/500Gb M2/750W 2-3 Év Gar
- Eladó FullHD-s játékra komplett számítógép!
- PC
- ASROCK - H410M-HVS R2.0 Alaplap /FÉLKONFIG - KONFIG/ 16GB DDR4 - 512GB SSD - TUF 5600XT VGA STB.. !
- Asztali számítógép (Ryzen 5 3600 & NVIDIA RTX 2060 Super)
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest