- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- hcl: Döglött tabletből wifis kijelző kókány
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Kempingezés és sátrazás
- sziku69: Szólánc.
- Mr.Csizmás: Bestbuy travel, utazós, kirándulós topic - szállások, jegyek
- GAI: 150k+
- votlage71: Kábel menedzsment
- Balázs2: Gmail
Új hozzászólás Aktív témák
-
törölt tag
Ez most van nézzétek hátha mond valamit a Volta megjelenéséről.
-
törölt tag
Nvidia új főhadiszállása (HQ) Nem csúnya...
-
törölt tag
válasz
tailor74 #27689 üzenetére
Elmondhatom a véleményem én is ?
Kellene egy webszerkesztői szemléletváltás a VS szobákra, nem csak erre, Intel vs Amdre is és az összes másra.
Elmenthető módon kellene egy Moderált , Mod off kapcsoló.
Aki a kártyákról akar olvasni, összehasonlító bench-eket akar látni az Modban nézi.
Aki meg személyes megjegyzéseket tesz másokra az tegye Mod offban, viszont akkor ezzel legyen bátor és vállalja hogy róla is kendőzetlenül fognak beszélni. Most is van AMD off topic, aki igazán bátor most is elmondhatja a véleményét ott is csak max nem babusgatni fogják.
Sajnos ma sokan azt félreértik hogy off topicot ha bepöttyözik akkor moderátori pajzsot éreznek maguk körül.
moderált módban az offosak meg sem jelennének.
Így mindenki a saját tolerancia szintjén olvashatná a fórumokat.
Köszönöm hogy meghallgattál ! -
törölt tag
válasz
Petykemano #27610 üzenetére
Az a baj a bonyolult rendszerekkel hogy elromolhatnak, és utána vállalni kell érte a felelőséget .
Minden cég úgy tolja el magától a legkisebb kockázatot is ahogy tudja...Na mindenki máshoz : Nem fizetett hirdetés
►►►►►►►►►►►►►►►►►►►►►►►►►►►►►►►►►►►►►►►►►►
05.16.-án mindenki tapadjon a monitorjára egy popkorn mellé ülve.
Neves nevek társaságában Mark Papermaster, Raja Koduri , Jim Anderson ,Lisa Sue jobban telik az idő !
CPU & grafikus roadmap !!! Meg ne kérdezze melyik oldalon....Jöjjön el és tudja meg milyen processzora lesz 3-5 év múlva ! Meg más
◄◄◄◄◄◄◄◄◄◄◄◄◄◄◄◄◄◄◄◄◄◄◄◄◄◄◄◄◄◄◄◄◄◄◄◄◄◄◄◄◄◄
Úgy érzem izzani fog itt is a levegő hehe. -
törölt tag
válasz
TTomax #27521 üzenetére
A Titan Xp-nél is gyorsabb a Palit LCD kijelzős 1080 TI-je
Az egy dolog hogy 1200 Dollár de
A combos tápáramkör három darab nyolctűs PCI Express tápcsatlakozót kapott
Hát ez meg mért nem háborít téged fel ? -
törölt tag
válasz
cskamacska #27517 üzenetére
Ez egy picit jobb szerintem meg fiúk imádjál lineárisan nézni itt
RX 580 vs GTX 1060 Frame Time Analysis - Prey RYZEN 1600
Na egyből érdekesebb két jó kártya eredményét nézegetni
nem holmi pr refeket... -
törölt tag
Nem értelek benneteket a Vega egy kártyacsalád a Vega 20 is Vega
az már csak megveri a Voltát
))
-
törölt tag
Gaz imperialista kapialisták terjesztik a FAKE-t
Azért belétek fagyott hogy átmegy NVhez megmutatni hogy kell DX12-t írni mi ? -
törölt tag
-
törölt tag
válasz
#85552128 #27355 üzenetére
Meg is érdemlik hogy zuhant a részvény, Fury X óta több mint másfél év eltelt, legalább kommunikálja le az emberekkel mi van, emlékszem a Fury is az egyik negyedéves jelentés előtt jött ki hogy megnyugtassa a részvényeseket ilyenkor szoktak előtte robbantani. Most meg semmi nem volt.. PR megint béka feneke alatt...
hátha észhez térnek tőle.
Nem tudjátok a FreeSync 2 monitorok mikor jelennek meg ? Mert elvileg Vega már tudja kezelni... -
törölt tag
válasz
tom_tol #27350 üzenetére
inkább a hír miatt ami az 1070re teszi, és nem tudják hogy lesz kis Baby Vega.
Amúgy jaj de hasonlít az a jel a QUAKE CHAMPIONSban az emberek felett a Vegára te úr isteen .. azt tudjátok hogy a Ranger fajjal ingyenes lesz ? -
törölt tag
Igazándiból az látszik hogy az AMD a Quake Champions -t reklámozza NV pedig a Paragon-nal promózik.
MIndenki vágyik az Overwach sikerére....meg egy jó nagy játékosbázissal megáldott esport olimpiára. -
törölt tag
Itt a Poor Vega : 1030
)
-
törölt tag
Sniper Ghost Warrior 3 GTX 1060 Vs AMD RX 580 1080p Videó
-
törölt tag
válasz
#85552128 #27247 üzenetére
Az egész REBELS kampány rossz.
Nem azért mert az arcukat odaadták hozzá. Hanem mert ez refress ezért nem üt.
Tehát rosszkor rossz helyen...
Ráadásul negatív kamány, az meg etikusan sosem jó! Kitűnni kell nem másról mondani hogy miben rossz...
Amúgy ha igazi VS-t akartok látni akkor most jön ki az AORUS 1060 9Gbps
Na ez egy remek hűtés és van az 580-ból is ugyanez a refress úgyhogy nekik kell le VSezni, árban és FPS-ben. -
törölt tag
-
törölt tag
---
-
törölt tag
NVIDIA launches GeForce GTX 1080 11 Gbps and GTX 1060 9 Gbps
Alcím :Faster memory and higher price
Gondolom az 580 Hatereknek ez teljesen rendben lesz -
törölt tag
válasz
füles_ #27183 üzenetére
Raja valóban nem az a karizmatkus személyiség, inkább olyan csetlő boltló figura akinek kiesik a kártya a kezéből időnként.
Amerikában meg Európában jobban el tudnának fogadni egy az E3-akon Game bemutatókat tartó fehér pasikat,
Viszont driver az igaz, és AMDnek komoly indiai kapcsolatai is vannak, az indiai informatika sokkal fejlettebb mint aminek itt mi hisszük.
De ha megnézel távolkeleti bemutatókat , elég furák oda Koduri pont beleillik. Továbbra is tartom hogy Kína a jövő, itt ez az egyre dráguló játékipar felzabálja önmagát, nem lehet tartani ezt a több százezret költök évente a gépre dolgot... Ha megoldaná valaki az egeret a konzolra dolgot ott lenne a pc halála.
Nagyon érdekes lenne tudni mik a valós okai a VEGA várásnak, vajon a HBM2 új generációjára vártunk vagy valami interposeres dolog volt e komoly falat, ennek a lekommunikálását kellene nekik valahogy értelmesen megoldani. -
törölt tag
Szerintem meg ez az eredmény egy százezer forintos bevezetésű kártyától teljesen rendben van. Majd megnézzük az 1060 frissítést hogy dob e ennyit.
-
törölt tag
"Fake or not Fake ??" rovatunkat látják
NVIDIA to launch next-gen Volta-based GeForce in Q3 2017
Lehet eldobálni a Titán Xp-ket megint ? TITAN Xv with 16GB of HBM2 @ 16Gbps -
törölt tag
válasz
Puma K #27124 üzenetére
Lehet hogy azért adták ki halkan mert az előző pár hónap alatt bukott vagy 300 ezret az árából és nem akartak feltünést?
Áh az én véleményem nem számít nézzük meg mit mond Jay Z akit egy hatalmas Amd kritikusként ismertük meg:
Another new NVIDIA TITAN XP??? PLEASE STOP IT! *RANT* -
törölt tag
Mória bányái megremegtek..
-Gyere Frodó valami közeleg Mordorból... valami nagy és zöld ...
VIDEÓ -
törölt tag
Titan Xp 31956 GS
3%-al több mint az MSI 1080TI OC eredmélye és 500 dollárral kerül többe. -
törölt tag
Itt nyomott 71 et a Vega korai verziója (nem ezen) hát kiváncsi vagyok.
Erre még rárak 5-7%ot a custom (Sapphire XFX MSI) és meg is van hova várjuk. -
törölt tag
válasz
Petykemano #27032 üzenetére
Ez másrol szól Petyke, amikor beáldozták a Titán x piacát az 1080TI-nek akkor nem értettem hogy miért lövik feljebb, mert tönkreteszi a tökéletes imidzst. Így már értem.
Ez presztizskártya , kell az embereknek a leggyorsabb érzés a megfelelő árért.
12 Teraflops nem kevés ... csak nem lehetne valami törvényt már hozni rá hogy ne legyen több kártyára írva hogy Titán X, vannak más nevek is a naptárba vagy nem tudom... -
törölt tag
válasz
Petykemano #27015 üzenetére
Megy ám róla már a MÉM
"Humorban nem ismerek tréfát". Karinthy Frigyes
-
törölt tag
válasz
Yutani #26982 üzenetére
Ne szidd nagyon a videós teszteket most mikor a Prohardver is Videós tesztert keres
Lehet ez a jövő .
Amúgy a Youtube nagyon keveset fizet ilyen 50 ezres megtekintés után, (5000Ft körül) ami jellemző a vidókártyás videókra ha csak nem vagy JayZ vagy Linus.
De még Wccftech is fenn van videókkal.
Bezzeg ha elvágsz egy kólát egy izzó késsel azt megnézik 10 millóan...
És ez most hogy a Mc D*n*lds és a C*c* Cola is kivonult a Youtube hirdetésből még elcseszettebb lesz.
Viszont arra remekül alkalmas a Yotube hogy ha kis munkával átvágod a magyar videóidat angolra is akkor nem egy pici országban leszel hanem világszerte ismerté válhatsz... a növekedés is egy túlélő stratégia. -
törölt tag
válasz
Petykemano #26978 üzenetére
Petykemano nagyon szépen leírtad ! Gratulálok !
Ezt így kellene mindenkinek látni, technikailag, nem jobb rosszabb lenézem a másikét, csak MÁS ÚT !
Az hogy ezt a technikai részt meg hogy tudják kamatoztatni más dolgokon is múlik.
Érdekes része hogy majd most a sok mag sok szál sokkal szélesebb elterjedésekor hogy fog ez hatni a játékfejlesztése. -
törölt tag
válasz
tailor74 #26924 üzenetére
MI is elengedtük.
Tehát egy 3 éve 110 ezerért kijött kártya (290X) megvert 4 MIN FPSel egy idén kijött 116 ezer forintért vásárolt kártyát. (1060)
Ellenben egy tavalyi 980TI SLI amit 480 ezerért megvásárolhattál még a 3 éves 290X et is megveri 8 MIN FPSel.
Látod elengedtemMert a min FPS ilyenkor hirtelen nem is számít igaz ha jobb az NV nél az átlag ?
-
törölt tag
Lesz a Vegánál 1 stackos és 2 stackos is azaz 4 és 8 Gigás HBM2-vel is szálítják.
-Egy gombóccal kéri ?
-Tegyen rá még egyet, hadd jöjjön a realisztik texturaA hírt Scott Herkelman az NVIDIA korábbi általános igazgatója, az AMD jelenleg alelnöke jelentette be.
-
törölt tag
válasz
->Raizen<- #26887 üzenetére
Igen én is olvastam
az ipononazon a másik oldalon a cikket hogy megszületett az első 4K kártya és tényleg impozáns ez a 30 meg 60% emelkedés de azért ha úgy nem vagyunk FANboyok és ránézünk a grafikonokra azt látjuk hogy még a Full hd Gamer monitor ( 144Hz)- et sem értük el..
és ez zsinórban az elmúlt három játékban elmondható
1080P ultra
1080Ti 109 FPS
1080 94 FPS
1070 72 FPS
1440P
1080Ti 71 FPS
1080 61 FPS
1070 48 FPS
Nagyon nagyon messze van még az a 4K alagút vége amikor majd jön a fény de tisztán... -
törölt tag
válasz
TTomax #26865 üzenetére
980-as kártyákat lehetett kapni Magyarországon 140-150 ezer forintért Ma ennyi egy 1070-es.
Nem az 1080-as 140-150 ezer !!!
Lehet azt rá mondani hogy a 970 utódja mert akkor nézd mekkora a gyorsulás, de a dolgok az árukkal konkurálnak.
Most a Ryzennél is ez a fura nekem mikor valaki azt mondja ez a processzor annak a processzornak az ellenfele csak fele annyiba kerül.
Hát könyörgöm akkor nem annak az ellenfele.
Minden termék az azonos áru termék konkurenciája. A többi csak PR. -
törölt tag
-
törölt tag
válasz
TTomax #26861 üzenetére
És az icipicit sem gyanús hogy az 1060 és a 970 is pont min 39 FPSt nyom egy játékban ?
Mennyire örülhetnek most az 1060 tulajok...
Tipikusan arról szól a történet mint a Witcher.
WARNING Figyelem a következő szöveg allegóriát fog tartalmazni WARNING
★★★★★
Főnök megalkottuk azt a kártyát ami a rendkívül gyorsan fog DÍNÓkat renderelni.
De mit tegyünk az új játékunkba?
-Dínót
-De főnök ez a csipkerózsika !
-És ????
★★★★★
De főnök biztos hogy tegyünk az egyenes felületekre is tesszelláció hegyeket mert megoldhatnánk egy háromszöggel is.
-És ??? -
törölt tag
ANDROMÉDA 23-26 FPS az 1080-al
-
törölt tag
Úgy illik hogy ha volt MSI 1080TI kép itt ami egyébként szép kártya
akkor legyen Vega is
Szeretjük a Fekete Fehér Piros színvilágot ! -
törölt tag
Ezzel a történettel nem azzal a baj hogy mennyit megy egy kártya 1440 felbontáson.
Hanem az hogy ha kijön egy NV supported játék akkor tudható hogy a legerősebb kártyáira optomalizálja be.
Megszívatva ezzel együtt a 480-at és a saját kisebb kártyáit IS. mert játszhatatlan FPSek vannak.
Óriási View distance meg alig FPS. Ez nem Battlefield1 grafikai minőség hogy indokolt lenne.
VEGYÉL DRÁGA KÁRTYÁKAT agymosás
Már egy hete van az egyik magyar Youtubbernek 1080TI-je nézzétek és tudjátok az utat))
-
törölt tag
Ezt a Tesztet azért tegyük már ide is be ami kiszivárgott a Vega teljesítményéről.
Mert tudom hogy szeretnétek tudni ott mélyen hogy szakmai beszélgetések keretében megbeszélhessük...
Ocean surface simulation
3944 1080 TI
3808 Vega
2732 1080
utánanézve régi Titán x nek 2528 pontot írtak.
Elvégezhetitek magatok is és összehasonlíthatjátok a 3808 Ponttal.
Eszerint a kis Vega volt beküldve az 1080 ellen a Vulcan tesztben, ha ez így volt az mennyire bátor az AMDtől ? -
törölt tag
Kíváncsi voltam nagyon az NV xbox árára (switch) 110 ezerért árulják a kézi konzolt és 22 ezer hozzá a Zelda (program).
WOW Founder edition -
törölt tag
Na nézzünk valami ellenpontot ennek a 1080TI-nek, na nem azért mert rossz kártya csak szétlőttétek a életcsillagot érted
-Ha van egy képfeliratozó programod bármelyik NV termékről tudsz képet mutatni megjelenéskor azonnal.10801080TI
-Nézzük a teljesítményt: Deus EX 37 FPS. Na nem rossz nem rossz (persze 4K).
Xbox csak 30 at szokott hozni 4Kban ..
-Kíváncsi lennék azoknak az 1080 tulajoknak mennyire őszinte a mosolya aki 2 hónapja vette az 1080-at 240 ezerért és már most bukott használtpiacon majdnem 100-at vele.
Amúgy nem rossz kártya... -
törölt tag
VR Ready
-
törölt tag
Hát nézd abban azért biztosak lehetünk hogy nem DX11ben fog prómózni AMD
Én most azt az arcát mondtam el amit Ti majd kritizálni fogtok, ha ki tud jönni egy olyan DX12 vagy ne adj istem Vulcános Bethesda címmel ott vannak olyan címek amiben nagyot lehet szólni.
Meg nem minden az FPS ...tudom sokaknak itt igen, de ha figyeltél a kapszaicin bemutatón... nyilván szétizgultad magad rajta a monitor előtt ülveakkor láthattad hogy 2 Gigára lebokkolta a Vega hozta a 4 Gigás nagy játékot.
Akkor most szorozzuk fel ! 8Giga HBM2 és beleraknak 16 Giga Realisztik texturát...
Ugye azt megszoktátok hogy kijön az Nvidia supported logó a a játékok elején.
Talán jogos a kérdés miért nincsenek AMD supported játék feliratok soha ???
Na most képzelj el egy Titán X tulajt , ne adj isten 2 TitánX el , mert van ilyen...
és kirja neki a játék elején hogy Realisztik textura Only VEGA !!! és így kezdődik a játék...
Hát a zöld fogkefémet elrágnámszóval nem csak az FPSen múlik ez hidd el.
-
törölt tag
válasz
Televan74 #26567 üzenetére
"És az AMD hova fogja beárazni a Vegát?"
Hát nézzük Ha elhisszük a 499 1080, 699 1080TI történetet nekem nagyon gyanús az csodaszép 599
Mintha szánt szándékkal neki találták volna ki ...
Elvileg a régi beszámolón a teszt Vega Vulcanba hozta az 1080-at akkor akkkor azt mondanám DX11ben egy 10%-al volt alatta... azóta mondogatják hogy még faragnak neki teljesítményt, Vega drivert is fejlesztgetik még.
Én azt sejtem úgy 1080 fölött lesz 10%al 11 ben, de rabszódikus lesz a teljesítménye mert Vulcánban meg nagyon fog kalapálni mindent
van amiben meg csak 1-2 FPSel lesz 1080 fölött, na és ugye az Xbox portok shader modell 6-al meg Amd dreams
Hát nézem ezt a Horizon játékot hát nagyon nagyon kellene már mélyebb tartalom PCre konzol felől... mert hogy sorra ott puffognak a nagy címek ... -
törölt tag
AMD RX 500 Series Reportedly Launching April 4th,
~10% better performance
AMD’s RX 500 Series Refresh – Polaris Based RX 580, 570, 560 & 550
Vega Between May 30th & June 3rd At Computex -
törölt tag
válasz
TTomax #26536 üzenetére
Miért vagyok csöndbe ? Én voltam a első aki kiírta a shader meg memória mennyiséget róla.
Jelen helyzet szerint helytálló amit fél éve állítok, a Vega meg fogja enni az 1080-at hamm hamm
Mély (ry)Zen bölcsességgel előre beláttam :
csak hogy ha tényleg 499 Dollárra leviszik az 1080-at akkor ez édes kevés ! Mivel a HBM2 meg az interposer egy jóval költségesebb technológiai móka árban nem tud költséget csökkenteni Amd.
Ezért mindenképp meg kell verni az 1080-at hogy árban adhassa a kártyáit.
Itt inkább az a kérdés mit tud kezdeni az 1080 TI ár/teljesítmény értékével.
Mivel ez a + 35% az 1080 teljesítményéhez egy PR rendezvényen hangzott el ezért ennek megfelelően illik kezelni a pártalan tesztek megérkezéséig.
Azért magyar árban 280 ezer körül számítsatok ám nem piskóta ez így sem..
Személy szerint én örülök neki hogy ilyen erős a TI de a DX 12 nek még jobban amit hozott..
Igaz hogy azóta a Bethesdával AMD már vulkánon fog nagy címekben játszani.Kérlek értsd meg hogy most nem ér rá az AMD most mással van elfoglalva, majd jövünk hozzátok is nyugi !!!
-
törölt tag
1080TI:
Nekem az tetszik hogy a Gameworks DX12 lett vele, meg levitte a 1080 árát is 499 dollárra, ez jót fog tenni a piaci versenynek.
Ezt viszont nem értem:
"A GTX1080 Ti 3584 CUDA magot állít csatasorba, akárcsak a TITAN X, de az órajelei valamivel magasabbak. Míg a TITAN Boost órajele 1531MHz, addig a GTX1080 Ti már 1582MHz-cel büszkélkedhet."
Ez akkor nem 1080TI hanem TitánX TI és gyorsabb mint a Titán X. Pont. -
törölt tag
No a Vega nincs bejelentve csak egy Bethesda And megegyezés vulcan apis játékokról.
a 1080TI meg:
3,584 CUDA Cores11 GB Gddrx (az x az jó féltem hogy 5össel adják ki de magyarázza már el nekem valaki hogy jött ki ez a 11 GB ?(1 et vettek el a TitánXhez képest)
-
törölt tag
Találtam visszaszámlálót. Szerintem sokatokat fog érdekelni
Magyar idő szerint
Ma19:30 AMD Capsaicin & Cream (Vega)
Holnap reggel 4:00 NVIDIA GTX Gaming Event (1080Ti)
Vagyis a VEGA kezd NV pedig reagál az AMD-nél hallottakra. -
törölt tag
Ó hallom a nevem
Igazándiból a Vegáig nincs mit ide írni.
Amíg egy 1060 MSI Gaming 6G 103 ezer egy 480 MSI Gaming 8G 80 ezer addig nincs miről beszélni.
A 3 Gigás 1060 ára meg megegyezik egy 470 8G-vel, ilyen látványos esetekben csak Fanság miatt vásárol valaki NV-t
100 alatt NV nen értelmezhető 100 fölött meg AMD nincs is úgy garázdálkodik ahogy akar árakban
tehát nincs versenyhelyzet !!!
Míg AMD GPU van majd összes konzolba a Sheld alig létezik még tavaly akartam venni egyet még MO on se volt kapható , majd talán most a Switch-el , mert ott ugye nagyon erősek az exclusivek !
erről tudjátok mi jutott eszembe
EZ a VIDEO NV így akarja áttörni a DX12-t.
1. próbálkozás 900 széria Gyorsulunk már ? -Nem még lassulunk.
2. próbálkozás 1000 széria Gyorsulunk már ? Nem de legalább már nem lassulunk ...
3. Na talán majd harmadikra, nézzük meg a videón sikerül e... -
törölt tag
Barátaim ! Eljött az idő ! ...
Két 480-al tesztelve adták ki a Ryzent
Remélem ti is elmorzsoltatok egy két könycseppet a zsepibe -
törölt tag
Nagyon kemény vívódás lesz ez egyesekbe:
"-De hallod én nagyon utálom az Amd-t de érteeed ingyen SLI hidat adnak a Ryzen alaplapokhoz, mit tegyek haveeeer ??"
Meg ne kérdezzétek crossfire miért nincs benne... -
törölt tag
válasz
oAcido #26301 üzenetére
Ja tényleg nem
látom hasít
-
törölt tag
válasz
tailor74 #26296 üzenetére
A kutyák tényleg így működnek....
Már lehet előre ráfeszülni a témára hogy ha az 1080TI valóban 10 Gigával fog megjelenni és valóban az utolsó 2 Giga fele olyan lassan fog menni , (és mindez a dobozán nem lesz feltüntetve ) akkor azonnal lesz e per ellene kiadáskor, vagy el kell telnie fél évnek hogy legyen , mint a 970nél ??
De ugye GDDRX-el fog megjelenni ? Mert mosoly lenne Amdsek arcán ha 1080 után GDDR5 lenne rajta. -
törölt tag
Kint van a Fallout.4.High.Resolution.Texture.Pack
Most szedem 85 GIGA!'"a kiadó Intel Core i7-5820K vagy erősebb processzort, 8+ GB memóriát, továbbá egy 8 GB-os NVIDIA GeForce GTX 1080 videokártyát ajánl az ideális sebességhez. A bejelentés eredeti verziójában az AMD térfeléről a Radeon RX 490 használatát javasolta a vállalat, minden bizonnyal az első Vega 10 chipes grafikus kártyára gondoltak az illetékesek."
-
törölt tag
válasz
Yutani #26236 üzenetére
A Barron's nak adott interjút a Lisa meg Koduri
This Time, AMD’s Revival Is for Real néven és ott tettek fel neki kérdéseket arról hogy látják hol az Amd helye jelenleg. AMD fészbúk oldalára bejelentkezés után elérhető közvetlen...***A Barron's az az Amerikai Egyesült Államokban konkrétan New Yorkban olyasmi mint a Prohardver csak talán picit többen olvassák
-
törölt tag
While AMD trails Nvidia’s GPU share, at 68%, the market for things like machine learning is new. That means there’s still room to define the way Google and other cloud giants build their data centers, argues AMD GPU director Raja Koduri.
Szuperszámitogépeim kiszámitották hogy akkor a részesedés
AMD 32 %
Nvidia 68 %
Vega nélkül -
törölt tag
Ó megint csemegéztem tegnap
A téma a Ghost Recon Wildlands Beta LINK
AZt mondja az Nvidia supported arc hogy AMD-n EL SEM INDUL !
1060 Vs AMD RX 480
Majd mesél a 200 ÉS 300 ezres 980TI ! kártyákról , azt hittem leesek a székről.
Hát időgépbe kerültem én ???
Így kell sugallni 11-13 éves gyerekeknek milyen kártyát vegyenRemek hogy vannak ezek a Nvidia supported Youtubberek nap mint nap sokmindent tanulunk tőlük !!!
Főleg ha ilyet egy Gamestar főembere hablatyol össze... -
törölt tag
Itt még nem beszéltetek róla de
Ghost Recon Wildlands Closed BETA
OKÉ hogy csak béta de nézzétek meg a 4 Gigás Fury X és a 8 Gigás 480 eredményét (jobb).
Kb ennyire fontos ma a memória (egy optimalizálatlan rendszerben). -
törölt tag
Igen de az ilyen vertikális tartalomszolgáltatás a szerver üzemeltetője által kikapcsolható
Ami szerintem előremutató a trollkodás megakadályozására más játékoknál is
-Levetkőztel
-Igen van rajtad egy koszos rongy
-De mondom meztelenre vetkoztem
-igen mondom van rajtad egy koszos rongy -
törölt tag
A Conan Exiles-eől van valami hír hogy miért szaggat az összes hivatalos szerverről a játék ?
Kártyafűggő, Oldalfüggő vagy valami hiba ? -
törölt tag
válasz
TTomax #25925 üzenetére
Azért tapsoltam mert Petykemano egy sebészeti pontosságu bemetszést ejtett rendkivül jól megfogalmazva
Igazándiból az ilyen kommentekért érdemes idejárni
Igaz hogy a rá adott komment is jogos de jól megmutatja mit jelent az hogy MAXon futtatva
Kinek mennyi joga van ma meghatározni hogy mi a MAX és mi a feleslegesCsak az Nvidiának
Egy Gyorsito Cache-t kikapcsolni és úgy mérni egy olyan balgaság mintha annó Intel azt mondta volna Amdnek
nézd tudom hogy neked kevesebb a másodlagos gyorsitótárad majd mérünk ugy is hogy kikapcsoljuk -
törölt tag
válasz
Petykemano #25920 üzenetére
-
törölt tag
1080TI:
"...lesz egy 8 GB-os kapacitású, 256 bites buszon felfűzött memóriaterület, amit kiegészít egy 2 GB-os kapacitású opció, de ez csak 128 bites buszon van felfűzve. Ez azt jelenti, hogy ezt a 2 GB-os területet jelentősen csökkentett memória-sávszélességgel lehet elérni."
Hogy ez mennyire ismerős nekem a 970ből !
Kitalálhatnának erre egy közlési rendszert hogy 8+2 GB Memory és akkor kevesebbszer perelnék be őket emberek... -
törölt tag
válasz
Puma K #25594 üzenetére
Remek táblázat
Néztem hétvégén kiváncsiságból Dota bajnokságot higgyétek el nekem viszonylag gyenge géppel is ki lejet nézni iszonyatosan
Amikor mondták rájuk hogy Champions én szakadtam...
A Forma1 es videóhoz annyit szeretnék hozzámondani hogy egy szimulátorban minél közelebb van a kamera a talajhoz annál nagyobb a sebesség érzet, így elég jól választották meg mivel kell nagy sebességet érzékeltetni... -
törölt tag
válasz
Petykemano #25507 üzenetére
Erről a geforce now -ról nekem az jut eszembe mintha bemennél egy játékterembe bedobnál egy ezrest 10 perc játékért és kiírná mikor bedobtad hogy akkor most vedd meg a játékot 16 ezerért
és indulunk.
-
törölt tag
Azért PoorVoltáznak mert két erős Vega fog most kijönni a 10 es is erős és ha a 20ast már 7 Nanon adják ki az elég komoly lesz 18-ban.
Az hogy ezt kampányba miért kell belerakni ? Ez erősen megkérdőjelezhető,
ebben bene van szerintem a kicsi érzés Daca és adja hogy az amerikai gyengeáramú kapcsolószekrényeken Poor Voltage felirat van
Nekünk Európaiaknak az AMD távolkeleti gondolkodása sokszor zavarbaejtő, és bár Nvidiának is egy távolkeleti fickó van az élén Ő teljesen Amerikai gondolkozású.
Szerintem senki nem érti miért nincs egy 3000 shaderrel megtolt 490 , ami lehetne a 1070 ellenfele is...
Azt azért lássátok át hogy kicsi cég az AMD régebben szinte semmi hatása nem volt a játékgyártásra kevés volt a visszaforgatás a játékstúdiókba. Ez is egy managerkedési szemlélet léte.
AMD akkor tudott volna nagyot ütni ha van olyan anyagi bázis mögötte aki ki tudta volna kényszeríteni a Direct X 12 berobbanását. És ha Tényleg lettek volna olyan játékok amik ütnek és a technikai eltérések miatt szignifikánsan jobban futott volna a GCN4en.
Most a sebesség már Vegán nem lesz olyan gond. De a Shader modell az ami igazi ütőerő mégha ez sok ember szemében az ipar egyféle megerőszakolása.
Az viszont nagyon látszik hogy mindkét cég a kártyáival már más célterületeket felé kacsingat, nem véletlen a deep learning és a Vega 512 TB virtuális címzéstartománya ! -
törölt tag
Az Optimisták at mondják H1 a pesszimisták hogy Q2
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
A topikban az OFF és minden egyéb, nem a témához kapcsolódó hozzászólás gyártása TILOS!
Megbízhatatlan oldalakat ahol nem mérnek (pl gamegpu) ne linkeljetek.
- Xbox One
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- A lemondást javasolja az Intel vezetőjének Donald Trump
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- Elektromos autók - motorok
- BestBuy topik
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Telekom mobilszolgáltatások
- Fizetős szoftverek ingyen vagy kedvezményesen
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- További aktív témák...
- Bomba Ár! Dell Latitude 3190 - Intel N4120 I 4GB I 64GB SSD I 11,6" HD I Cam I W11 I Garancia!
- MacBook Pro 16" M3 Pro 36GB 512GB Gar. SPACE BLACK
- Bomba ár! Dell Latitude 5401 - i5-9400H I 8GB I 256SSD I 14" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- Samsung Galaxy A53 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- HP EliteBook 830 G8 i5-1135G7 16GB 512GB 1 év garancia
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest