Hirdetés
- Asszociációs játék. :)
- "A homoszexualitás természetellenes" 😠
- Fűzzük össze a szavakat :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Ingyen kellene, de tegnapra
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- PLEX: multimédia az egész lakásban
- A fénynél gyorsabban
- Építkezünk 6. rész (2024)
- A gyerekem "tartalmat gyárt". Mit tegyek?
Új hozzászólás Aktív témák
-
Zin
őstag
X2 5600os kene
░▒▓█.:Itt a tél! Lassan lehet Core i-zni:.█▓▒░
-
ssolitude
őstag
''If I could start again \ A million miles away \ I would keep myself \ I would find a way...'' from Hurt by Johnny Cash
-
ssolitude
őstag
''If I could start again \ A million miles away \ I would keep myself \ I would find a way...'' from Hurt by Johnny Cash
-
ssolitude
őstag
Sample
-
-
ssolitude
őstag
-
AMD Power
titán
Nekem valami ilyesmi kéne.
-
lazac2007
csendes tag
Hello!
Akinek kellene matrica az itt nézzen szét: http://www.computermode.hu/index.dw?mit=101&t_kat1_id=38&t_kat2_id=71
Sok féle van: pc games, alaplapok, procik, minden van különféle figurák jelek...stb.
Tessék szétnézni sztem megéri! -
ToBeY
nagyúr
Egy 10 perc alatt ilyet sikerűlt összeütnöm
-
ToBeY
nagyúr
Kicsit volt időm+kedvem photshop-ni azt nem tudom matricaként kivitelezhető-e
[link] -
fero02
nagyúr
Srácok!
Vki meg tudna dobni egy Athlon64 X2 matricával? Vmit cserébe tolnék én is...
Üdv! -
TazLeacher
nagyúr
Hali mindenki, akit foglalkoztat ez a téma! Most fogok kintről matricát rendelni! Van jópár fajta [link]
Ha valaki szeretne, rendelek neki is, az ár egységesen 700 HUF, mely tartalmazza a mezei postai küldés díját (ha ajánlottal kéred, akkor az plusz)!
Egy pár dolog ezzel kapcsolatban:
-én is rendelem mástól, ezért ne tegyél fel kérdéseket minőségra, vagy méretre vonatkozólag
-fizetés előre, utalva, a matricát küldöm, ha megjött
-nem muszály bennem megbízni, de nem ebből akarok meggazdagodni, csak gondoltam rendelek, és ha valakinek kell, szívesen segítek, úgy gondolom 700 Ft még rizikónak is belefér, nekem is van rizikóm
-tudtommal ilyen matricákat itthon nem igazából lehet beszerezni
-ha valkié esetleg nem jön meg, mégsem olyan jön, kevesebb jön, azért én vállalom a fellősséget, adott esetben visszautalok
-az ajánlat 2-3 napig él, addig lehet a rendeléseket leadni (írok ide, ha vége), utána fogok rendelni, később nem, mert nem akarok ezzel foglalkozni
Ha valakit érdekel ezek után is, keressen meg priviben, elég, ha küldi a matrica sorszámát, és a darabszámot!, Ha összeírtam miből mennyi kell, elküldöm a számlaszámot, 3 nappot várok a pénz megérkezéséig, onnantól tárgytalan. -
TazLeacher
nagyúr
válasz TazLeacher #683 üzenetére
Mivel be-be nézegettek a topic-ba, és nem igazán mozgat senkit, akkor rendelek, azt ennyi.
-
fero02
nagyúr
Athlon 64 X2 matricát keresek!
-
ssolitude
őstag
válasz AMD Power #687 üzenetére
Az AMD minden további nélkül megy, az ATI sajnos nagyon nyűgös. Még 40mm átmérővel is annyira kicsik a betűk, hogy nem lesz szép.
Még lehet próbálni egy másik módszerrel, de annak a minősége kétséges.''If I could start again \ A million miles away \ I would keep myself \ I would find a way...'' from Hurt by Johnny Cash
-
Kasza08
őstag
Na van valami újdonság az én terveimmmel kapcsolatban? Van olyan áttetsző cucc?
-
ssolitude
őstag
Áttetsző cucc van, de konkrétan kellene az elképzelés. Megjegyzem: az áttetsző cuccon sem lehet ÁTLÁTNI.(Szerk:illetve amin átlátni, az nem lesz színes). Hátulról jövő fény megvilágítja, és a fólia színe érvényesül.Ennyi.
Egész pontosan: a CoeDuo-s emblémánál nem lehet minden áttetsző.A logo jórésze fehér, ehhez egy tejszerű fólia kell, amit hátulról megvilágítva fehér színt kapunk.Feltéve, ha fehér fénnyel világítjuk meg.Szóval át kell ezt gondolni rendesen, és jól el kell képzelni. Nem biztos hogy szép az, amit annak gondolunk.
[Szerkesztve]''If I could start again \ A million miles away \ I would keep myself \ I would find a way...'' from Hurt by Johnny Cash
-
Kasza08
őstag
-
ssolitude
őstag
Ezek szerint akkor már nem kell fényáteresztőnek lenni? Mert akkor:
-nem lesz pixeles, nem TUD az lenni.
-durván 30x40-esre jönne ki, ez olyan 1300 körül lenne(+ posta, ha jelentősebb az összeg)
-vagy PHutár tudná vinni, ha találok olyat, vagy postán hengerben, vagy megfelelő méretű dobozban.
Holnap csinálok egyet, és teszek fel képet, miről is van szó.''If I could start again \ A million miles away \ I would keep myself \ I would find a way...'' from Hurt by Johnny Cash
-
NaNorbert
aktív tag
-
Kasza08
őstag
válasz ssolitude #696 üzenetére
Nemnem, marad a sima kivitel.
PHuvarnak tudnék örülni mert 500 borravalót szoktam adni.
Rendben, köszi
NaNorbert:Nem akarlak sértegetni, de srác...
Nagyon pro vagy, 3x belinkelted ugyanazt, a hejesírásodról nem is beszélve.
Bevallom, nekem is vannak hibáim (főleg egybe-különírás) de azért azt illik tudni, hogy mijen valójában milyen. Meg hány z a nézzétek...ésatöbbisatöbbi... -
-
ssolitude
őstag
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest