- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sellerbuyer: Mivel fotózz és videózz 2025-ben? Elég egy mobil vagy kell egy kamera?
- Gurulunk, WAZE?!
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- hcl: Philips M120D/10 kamera hackelés és parajelenségek
- sziku69: Szólánc.
- urandom0: Kicsit most elfáradtam...
- <Lacy85>: Időmilliomosok előnyben - Játékfejlesztés #1
- DeFranco: Tanuljunk angolul játékosan! - Duolingo
-
LOGOUT
Új hozzászólás Aktív témák
-
bifidus
tag
válasz
Sgt. Chris #12311 üzenetére
Köszönöm a segítséget, a te beállításaiddal sem működött a dolog, kipróbáltam a 0806 biost, azzal sem megy 2933 MHz-en a memória. Viszont 2800MHz-en elindult ezekkel a beállításokkal (tehát 16-18-18-18-36 1T, stb), de az is úgy hogy először hibát jelzett (3 sípolás), másodszorra aztán betöltött a windows, azóta is így, újraindítani még nem mertem a gépet.
Másik dolog: ha úgy kapcsolom ki a gépet hogy áramtalanítom is, akkor a proci visszaáll alapra (csak a proc, minden más marad). Erre várható valami megoldás, pl egy új bios, vagy ez így marad?
Új hozzászólás Aktív témák
- Xiaomi Watch 2 Pro - oké, Google, itt vagyunk mi is
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Battlefield 3
- Mégis marad a Windows 10 ingyenes frissítése
- Vírusirtó topic
- Androidos tablet topic
- Vicces képek
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Yettel topik
- További aktív témák...
- AMD Ryzen 7 5700X processzor eladó /Garanciás/
- BESZÁMÍTÁS! Intel Core i9 14900KF 24 mag 32 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- Intel Core i7-14700 20-Core 2.1GHz LGA1700 (33M Cache, up to 5.40GHz) Processzor
- Intel Core i5 4590S 4 mag 4 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- Ryzen 5 3500X
- BESZÁMÍTÁS! ASUS Z97-K Z97 chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
- HP Elite Dragonfly G2 2in1 i5-1135G7 16GB 512GB 13" FHD TouchScreen 100%sRGB 1 év garancia
- Részletre elviheted akár 365 napra Bankmentes , azonnal elérhető Dell GAMER laptop G15 5511
- Keresek Zebra TC20 TC21 vagy valamilyen hasonló kaliberű 1D és 2D vonalkódok olvasására alkalmas pda
- LicencAruhaz.hu OLCSÓ, LEGÁLIS SZOFTVEREK AZONNAL - Windows - Office - Win Server - ÖRÖK GARANCIÁVAL
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest