- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- No Voice in the Galaxy
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- bitpork: MOD Júni 28- Augusztus 2- szombat jelen állás szerint.
- laskr99: Újrakezdem a processzor és videókártya szilícium magok fotózását
- Klaus Duran: 2025 dude
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sh4d0w: Palpatine - A Terv
- eBay-es kütyük kis pénzért
Új hozzászólás Aktív témák
-
mikka07
tag
Igen a gtx470-et cseréltem le.Direkt gigabyte 7870 oc-s kártyát vettem eddig az összes kártyám oc-s volt soha egyikkel sem volt gond elég érdekes lenne hogy az első radeon kártyámmal amit ujonnan veszek előfordulna egy ilyen hiba.Soha nem romlott még el videokártyám pedig az elmúlt 10 évben jó pár darab megfordult a gépemben ,és a gigabyte jó márkának számít. Esetleg egy driver csere nem segít a dolgon? Az órajelet hol tudom lejjebb venni a catalyst control center paneljén?Nem értek hozzá eddig csak nvidia kártyáim voltak.Most próbáltam a tombraidert is 2 perc után kifagyott!A gtx 470-el végigvittem azóta nem volt csak a vga cserélve és tettem a gépbe még egy vinyot,de az nem okozhat hibát. A ház jól szellőzik vannak benne plusz ventillátorok.A black screen hiba igy jelentkezik hogy kiirja hogy gond van illesztőprogram telepítésével és kifagy? Lehet hogy kicsit sok a kérdés csak kezdek kicsit ideges lenni két hetet vártam a kártyára aztán kapok egy hibásat....
Új hozzászólás Aktív témák
- Nem indul és mi a baja a gépemnek topik
- Milyen házat vegyek?
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- Viccrovat
- Alakul a SpaceX Starlink európai ellenfele
- Fizetős szoftverek ingyen vagy kedvezményesen
- Házimozi belépő szinten
- Milyen videókártyát?
- További aktív témák...
- HP OMEN 3080Ti 12GB
- ROG Astral GeForce RTX 5080 16GB GDDR7 OC Edition - 32 HÓNAP IPON GARANCIA
- ZOTAC GAMING GeForce RTX 4090 AMP Extreme AIRO videókártya, garanciával eladó
- Asus STRIX GTX 1080 Ti 11GB GDDR5X Videokártya!
- BESZÁMÍTÁS! SAPPHIRE Pulse OC RX 9060 XT 16GB GDDR6 videokártya 27% áfa 3 év garancia
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 16/32/64GB RAM RTX 4060Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Amazon Kindle 10th Generation ébresztős tok
- Apple iPhone 14 Pro, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! SAPPHIRE Pulse OC RX 9060 XT 16GB GDDR6 videokártya 27% áfa 3 év garancia
- Csere-Beszámítás! Custom vizes számítógép játékra! I7 12700KF / RTX 3090 / 32GB DDR5 / 1TB SSD
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest