- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Gurulunk, WAZE?!
- bambano: Bambanő háza tája
- MasterDeeJay: Noname 1TB-os SATA SSD teszt
- Mr Dini: Mindent a StreamSharkról!
- Hieronymus: A németországi vasúthálózat
- ldave: New Game Blitz - 2025
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
MZsoltee #33377 üzenetére
Én is azt nézem a napokban, hogy alig 50k feletti áron rengeteg Tahiti LE kártyát árulnak, pedig azok nagyok újak lehetnek. Tényleg mintha szabadulni akarnának tőlük...
Én is beléptem a klubba egy Sapphire 7870 GHz Edition kártyával. Nagyon meg vagyok vele elégedve, főleg az idle fogyasztást tekintve. A korábbi 5850 Xtreme kártyámmal idle fogyasztás 110W körül van, de ezzel 50W alattit mutat a fogyasztásmérő. Hihetetlen! A kétventis hűtés nagyon halk, de ezt el is vártam a Sapphire 5850 Xtreme után, mert az is nagyon jó kis darab volt!
A Zero Core Power funkció engem is nagyon megszívatott a hétvégén, mert nem tudtam, hogy a HDMI audio ezért megy el. Tegnap kikapcsoltam a monitor altatást, így nem is volt problémám, felismerte a TV HDMI audo képességét és működött is rendben.
-
-
katt777
félisten
válasz
MZsoltee #33377 üzenetére
Ennyire azért ne legyen már gáz! Ennek a boostja állítólag már csak 1.144V, nem 1.2, és alulfeszelve is OK, de nem szeretném, ha a boost lelassítaná a karit a melegedés miatt. Meglátjuk, Sapphire-nek milyen a dual hűtése, HD4870-en az 1 ventis is elfogadhatóan dolgozott.
Talán, hogy tudjak venni...
Bár most már késő...
Vagy mindenkinek melegedni kezd a kánikulában.
Kérdezz rá.
Új hozzászólás Aktív témák
- Xbox Series X|S
- Magas AI-költségek, csökkenő létszám: dolgozók ezreit rúgja ki a Microsoft
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Lakáshitel, lakásvásárlás
- Napelem
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
- Vélemény: nem úgy tűnik, de Lip-Bu Tan most menti meg az Intelt
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- Trollok komolyan
- Így nézz tévét 2025-ben: új ajánlások, régi szabályok
- További aktív témák...
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy S25, Samsung Galaxy S25 Plus, Samsung Galaxy S25 Ultra
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5800X 32/64GB RAM RTX 4060 Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 7 9800X3D 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Samsung Galaxy Xcover 5 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- AKCIÓ! Csere-Beszámítás! Manli RTX 3070Ti 8GB GDDR6X Videokártya!
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest