Keresés

Új hozzászólás Aktív témák

• lukaszokni

aktív tag

válasz Steve198310 #28355 üzenetére

Egyrészt gondolom jóval drágább lett volna, ez megvolt 67k-ból (top-v2).
    Másrészt igen, jobban néz ki, letisztultabban, mint a nagy szabad nyákfelület, amin csillognak a kis fémrészek.
    Rákeresni nem akartam, h ehhez adnak-e gyárit, mert nem akartam volna plusz pénzeket kiadni rá. Plexi volt a melóban, matrica meg megvolt 160 forintból. Igen, tudom, h a hő hatására felhólyagosodhat, arra jön majd a B terv.

(#28348) Anaren91: na, tudtam, h van teli is. És elvileg a tied egy picivel jobban is melegszik.
    (#28350) Repsol600: egyre jobban hajlok felé.
    (#28352) zserbox: mi a baj a ragasztással? Nem akarom a kártyát meghekkelni a garancia miatt, így fogtam 4 apró szivacsos kétoldalú ragasztót, azokat tettem a hűtést tartó csavarok fejére és gyönyörűen rajtamarad. Nem fogja működés közben olyan mechanikai hatás érni, ami miatt tartanom kéne ettől, úgy gondolom.

Fémre meg gondoltam én is, viszont amihez hozzájuthattam volna, az cirka 450g-mal megdobta volna az amúgy sem csekély súlyú kártyát. Azt meg nem akartam, mert már pár mm-t így is belóg. Itt-ott kikötni, meg alátámasztani nem akarom, mert dizájnra építem a gépet, nem csak funkcióra.

szerk.:
    (#28361) zserbox: ha van már negatív tapasztalatod - vagy ismersz olyat, akinek van - a plexis és ragasztott megoldással, oszd meg velem.

Új hozzászólás Aktív témák