- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Szoszo94: Xiaomi Mi Router 3G - Padavanra fel!
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- eBay-es kütyük kis pénzért
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- antikomcsi: Celebtanya - Farm VIP V.
- Bevezetés a wokok világába
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
Új hozzászólás Aktív témák
-
lukaszokni
aktív tag
válasz
Steve198310 #28355 üzenetére
Egyrészt gondolom jóval drágább lett volna, ez megvolt 67k-ból (top-v2).
Másrészt igen, jobban néz ki, letisztultabban, mint a nagy szabad nyákfelület, amin csillognak a kis fémrészek.
Rákeresni nem akartam, h ehhez adnak-e gyárit, mert nem akartam volna plusz pénzeket kiadni rá. Plexi volt a melóban, matrica meg megvolt 160 forintból. Igen, tudom, h a hő hatására felhólyagosodhat, arra jön majd a B terv.(#28348) Anaren91: na, tudtam, h van teli is. És elvileg a tied egy picivel jobban is melegszik.
(#28350) Repsol600: egyre jobban hajlok felé.
(#28352) zserbox: mi a baj a ragasztással? Nem akarom a kártyát meghekkelni a garancia miatt, így fogtam 4 apró szivacsos kétoldalú ragasztót, azokat tettem a hűtést tartó csavarok fejére és gyönyörűen rajtamarad. Nem fogja működés közben olyan mechanikai hatás érni, ami miatt tartanom kéne ettől, úgy gondolom.Fémre meg gondoltam én is, viszont amihez hozzájuthattam volna, az cirka 450g-mal megdobta volna az amúgy sem csekély súlyú kártyát. Azt meg nem akartam, mert már pár mm-t így is belóg. Itt-ott kikötni, meg alátámasztani nem akarom, mert dizájnra építem a gépet, nem csak funkcióra.
szerk.:
(#28361) zserbox: ha van már negatív tapasztalatod - vagy ismersz olyat, akinek van - a plexis és ragasztott megoldással, oszd meg velem.
Új hozzászólás Aktív témák
- BESZÁMÍTÁS! SAPPHIRE NITRO+ RX 7900 XTX 24GB GDDR6 videokártya garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte AORUS MASTER RX 6800 XT 16GB GDDR6 videokártya garanciával hibátlan működéssel
- Eladó PNY GeForce RTX 4070 Ti SUPER 16GB OC XLR8
- MSI GeForce VENTUS 3X RTX 3070 Ti 8GB OC GDDR6X 256bit videokártya
- ZOTAC GAMING GeForce RTX 4090 AMP Extreme AIRO videókártya, garanciával eladó
- Frederick Forsythe: Isten ökle (nem olvasott)
- Creative Sound BlasterX G5 (70SB170000000) (Sound Blaster) (DAC) (ELKELT)
- Bomba ár! Dell Precision M4800 i7-4800MQ I 16GB I 256SSD I 15,6" FHD I K1100M I Cam I W10 I Gari!
- Xiaomi Redmi Note 13 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 5 7500F 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest