Hirdetés
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- urandom0: Száműztem az AI-t az életemből
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Real Racing 3 - Freemium csoda
- hcl: Poco F2 Pro facepalm
Új hozzászólás Aktív témák
-
lowzor
veterán
válasz
PandaMonium
üzenetére
Csak azzal lehet? Ezt nem tudtam. De azért nézd meg a Tweak-el, meg az Afterburnerrel is, mert szerintem azok jobb progik.
-
lowzor
veterán
válasz
PandaMonium
üzenetére
Én nem Trixx-el tuningolnám
-
lowzor
veterán
válasz
PandaMonium
üzenetére
Sanszos, hogy az, mert nincs az XFX-ek olyan kártyája

-
lowzor
veterán
válasz
Turbolada II
üzenetére
Még a széria eleje körül az OC-s példányok között is voltak, amik 1,075V-os alapfesszel rendelkeztek és 920/1250-es órajellel jöttek ki gyárilag. De hát akkor még jobb példányok készültek. Szinte 1 sem volt antituning.
-
lowzor
veterán
válasz
zserbox
üzenetére
Mennyire foghatja vissza az X4-es port? Nálam X8-X8-ban menne, uh ezzel nem lenne gond. 7850 CF-et terveznék én is, csak jó lenne tudni, hogy kb mennyivel lenne jobb 1 1200-as 7950-nél úgy, hogy 1150-en használnám mindkét kártyát. Ez majd sok fejtörést fog okozni, hogy 7850CF, vagy 7950...
-
lowzor
veterán
válasz
lukaszokni
üzenetére
Nekem mondod? 3-szor cseréltem tápot, mert először azt hittem, hogy az a ludas. Még a 25k-s tápot is megvettem, mert azt hittem, hogy a drága, Seasonic beles biztos nem fogja csinálni. Hát csinálta...Utána rájöttem, hogy a lap lehet a ludas, azt lecseréltem, aztán megoldódott. Mondjuk lehet, hogy a Sandy i5-ök (2400 és 2500K) is benne voltak a problémában, mert ez a lap már 3570K-val lett beüzemelve és nem csinálja.
-
lowzor
veterán
válasz
Dealer95
üzenetére
Én is pont a cicergés miatt váltottam lapot 2X is. Idle-ben is összevissza cicergett a lap vrm-je (vagyis inkább mintha a tápból jött volna a hang). Most ezzel a P8P67 EVO-val szerencsére ez megszűnt. A VGA még mindig csinálja nagyon halkan olyan helyzetekben, amit leírtam, de az nem zavar.
-
lowzor
veterán
válasz
gyuribácsi88
üzenetére
Ha húzva vannak a kártyák, akkor erősebb.
-
lowzor
veterán
-
lowzor
veterán
-
lowzor
veterán
Ha eladnád, akkor cseréltesd, mert egy újért többet kapsz, meg a vevőnek nem okoz majd bosszúságot a zörgés. Ha megtartod, akkor nem ajánlom a visszaküldést, mert az új példányok többsége antituning. Amúgy ha csak a műanyag rezonál, akkor elég rajta meghúzni a csavarokat. Írj privit Droidmesternek, ő tud segíteni ebben.
Sokan cseréltették már zörgés miatt, simán kicserélik
-
-
lowzor
veterán
válasz
RetepNyaraB
üzenetére
Nálam pl egy MSI kártya sz@rik nagy ívben az MSI Afterburnerre, amit mellesleg adtak is hozzá...Értem ezt úgy, hogy a feszt nem jelzi ki.
-
lowzor
veterán
válasz
kovsol
üzenetére
Most már nem kötnék rá életbiztosítást, hogy valamennyire is tuningos 7870-et fogok ki, annyi antituning (ilyen 50-100 mhz-eket lehet rajtuk húzni max) példány jön ki. De a 7850-ek nincsenek alapon annyira leterhelve, ezért átlagosan valamivel több tartalék van bennük. Persze azok között is van bőven antituning (sőt egyre több), de azért alapórajelhez képest +2-300mhz legalább bennük van.De ez csak az én elméletem.
-
lowzor
veterán
válasz
Steve198310
üzenetére
Hogyne lenne...De trémárkban ez mit befolyásol? Ott inkább a ramok közti különbség és a háttérben futó programok zavarhattak be, nem a Chipset.
-
lowzor
veterán
válasz
Steve198310
üzenetére
A lapnak semmi köze hozzá szerintem. A Physics score-t a proci meg a RAM adja.
(#25824) kajla_hun:
Gondolom DSUB-al használod, amiatt van.
-
lowzor
veterán
válasz
DanielXXXV
üzenetére
Nem, Hynix. Majd nyomatok 1-et úgy is, hogy 1450-en van.
-
lowzor
veterán
válasz
Algotis
üzenetére
Persze, az CQ csaták eszik a procit rendesen. De ha megejtenél egy CPU upgrade-et, akkor nagyon durván megnőne nálad az FPS. Nálam 3570K 4.5 GHZ, HD 7850 1200/1350-el 70-120 FPS-em van még CQ mapeken is úgy, hogy minden ultrán van, csak az MSAA, meg a Motion Blur van kikapcsolva.
Új hozzászólás Aktív témák
- Call of Duty: Modern Warfare III (2023)
- Az SK Hynix elárulta, hogy meddig nem lesz elég memória
- SörcsaPH!
- EU-s vám vethet véget a nagyi temus vásárlási lázának
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Vicces képek
- urandom0: Száműztem az AI-t az életemből
- További aktív témák...
- GIGABYTE AORUS Radeon RX 6700 XT ELITE 12GB használt videókártya számlával és garanciával eladó!
- 27% - SAPPHIRE RX 7900 XTX Nitro+ 24GB DDR6 Nitro+ Videokártya! BeszámítOK!
- EVGA GeForce RTX 3080 FTW3 ULTRA GAMING 10GB
- GIGABYTE GeForce RTX 2060 OC 6GB használt videókártya számlával és garanciával eladó!
- MSI Radeon RX 5700 XT MECH OC 8GB használt videókártya számlával és garanciával eladó!
- Samsung Galax S23 Ultra 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy S25 Ultra 5G 512GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Lenovo Thinkpad P16 G2 - i9-13980HX, 32GB, 1TB SSD, 16" WQUXGA (3840 2400), RTX 4090 - TOUCH
- Razer Blade 14 5900HX 16GB 1TB RTX 3070 8GB
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 5600X 16/32/64GB RAM RX 7600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest

Már karcolod az alap 7870 szintjét ekkora órajelen.