Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
po1son
addikt
-
seederking
őstag
válasz Alister71 #11242 üzenetére
Nem arról van szó,hogy nagyon le kell húznom a grafikát.Még pontosan nem tudom mi lesz az ideális beállitás.Igazából játék kb 5percet ment.Az "aggasztott" inkább,hogy feltoltam az msaa-t + ultrát és csúnyácska bench eredményeket mutatott.Holnap megnézem mondjuk msaa 2x + ultra vagy ha sok akkor high milyen eredményt hoz játék alatt.Az fxaa miért ne legyen egyszerre az msaa-val?
Alpachino : 90 fölött kellene lennie ugye?Holnap lechekkolom.
[ Szerkesztve ]
-
->Raizen<-
veterán
válasz seederking #11252 üzenetére
Mert csak feleslegesen terhel vagy fx aa vagy csak msaa legyen szerintem.
-
szmegma
aktív tag
FElraktam a 12.11 beta8 drivert es CCC-ben + Asus GPU Tweak-ben is maximum 1050 lett a beallithato GPU MHz.
Ez, hogy lehet? Rosszul raktam volna fel a drivert?TV: JZ1000
-
Alpachino
veterán
válasz seederking #11252 üzenetére
Igazából 99% lenne a jó .......de 90% fölött mindenképpen, igen.
"Hagyjuk a szexualitást a hanyatló nyugat ópiumának!" ( Virág elvtárs)
-
sb
veterán
A feszállítás legújabb eredményei Sapphire 7850 1GB-on.
AB-ben sehogy nem megy a feszállítás.
Trixx-ben már működik újrainstallálva a következőképpen:
1. 3D overvolt megy úgy, hogy 2D-t is átállítja. Tehát az alap 1.075V-ot felnyomom pl. 1.150V-ra akkor 3D-ben és 2D-ben is ennyin megy a kártya. Undervolt nem megy, 1.075V-nál kevesebbet nem ad 3D-ben.
2. 2D undervolt megy, ha az alap 0.825V-on leveszem 0.800V-ra akkor 2D-ben ennyit kap a kártya, 3D-ben pedig az alap 1.075V-ot. Váltogat szépen a kettő között.CCC Overdrive-ban is sikerült feszt állítani. Ott külön megy a 2D/3D fesz állítás, de sajnos ott sem megy 3D-ben az undervolt. Amit beállítok (2D-ben bármilyen fesz, 3D-ben csak nagyobb fesz) aközött szépen váltogat.
Valószínűleg ez a 3D minimum fesz biosban van beállítva.
Emlékeztetőül:
Asus GPU Tweak-ben hiába állítgattam a feszt, nem történt semmi nagyrészt. Egyszer állt be fix 1.000V-ra a kártya 2D/3D-ben is akárhova húztam a csúszkát.Ha valaki ráismer vagy tud jó/jobb megoldást azt várnám továbbra is.
A célom épp a 3D (és esetleg 2D is, de az már nem releváns annyira) undervolt lenne. -
csucsbicep
nagyúr
Most néztem és működik az alulfeszelés a 7850-en a Tweak segítségével, viszont a GPU-Z meg állandóan 1,21V-t ír ki terhelésre és 0,9V-t 2D-re. Gondolom a más tápellátás miatt lehet ez.
-
kisza25
félisten
válasz csucsbicep #11259 üzenetére
másképp nem fogyasztásmérővel, vagy hőmérséklet csökkenéssel alá tudod támasztani, hogy valóban alul feszeli
Eladó Seat Leon FR multi kormány, szép állapotú (2013 utáni leonokba benzin/diesel jó)
-
csucsbicep
nagyúr
0,965V-al viszi az alapórajelet simán, lejjebb nem tudom vinni a feszt az a gond.
-
Sondi1986
addikt
pöttye be erősödött a 7870-es!
-
Chapel
addikt
-
csucsbicep
nagyúr
Érdekes ez a Tweak, most meg nem tudom az órajelet állítani, hogy kicsit b@sztattam a feszt.
-
miresz
veterán
válasz csucsbicep #11267 üzenetére
Miért nem az AB-t használod? Abban nem enged feszt állítani? Ez az Asus Tweak szerintem nem az igazi.
-
lowzor
veterán
válasz csucsbicep #11267 üzenetére
A range enhancement-et kapcsold ki-be és elvileg helyre fog állni.
-
Chapel
addikt
válasz csucsbicep #11269 üzenetére
Ahogy írtam nálam ugyan ez volt... uninstall/install (új béta) és megoldódott azóta egyszer sem volt gond, ajánlom
Csak mert mindig a bench a téma...
Steam akcióban bezsákoltam a régóta várt (és közben kimaradt) May Payne 3-at..hát én kész vok. Fogalmam sincs miért bukott ez, vagy miért húzták a szájukat az emberek, full graffon, minden maxolva iszonyatosan hangulatos, nagyon állat a motor, ha tényleg ez lenne Gta V-alatt akkor csodás lesz (ha egyszer lát Pc-t)!
A hangulat, látvány, sztori 10/10 eddig, csak ajánlani tudom!
Közben még Batman AC Goty+Deus Ex HR=2160ft.-![ Szerkesztve ]
Fotó: https://www.flickr.com/photos/mr_chapel/
-
Chapel
addikt
válasz lowzor #11273 üzenetére
Az első kettőt én is számtalanszor végig toltam, nem tudom ezt fogom e, de semmiképpen nem érzem 0-nak, főleg a nagy átlaghoz képest...Ha a nosztalgia faktort levonom, hát az 1 sem vág a földhöz mai szemmel, legyünk őszinték...Bennem lehet a hiba, tudom
csucsbicepassz
[ Szerkesztve ]
Fotó: https://www.flickr.com/photos/mr_chapel/
-
Viktorovits
csendes tag
Sziasztok. A segítségeteket szeretném kérni abban hogy érdemes-e az alábbi konfigba beújjítani egy HD 7850-est a cél az hogy minden mai játék Full HD-ben maxon fusson minimum 30 fps-el gondolok itt a Battlefiled 3, Crysis 2 vagy az új Hitman-re.
Szóval a gépezet: Asus P7H55/USB3 s1156
Core i3-540 3.07@4 GHz-en
Kingston 4 GB DDR3 1333 MHz
Asus Radeon HD 5770 CuCore 1 GB GDDR5
FSP 400-60GHN 400W-os
Benq V2200 Full HD-s monitor
Xigmatek Midgard 2-es házA procim stabilan megy 4 GHz-en egy CM X Dream i117-es procihütővel és eddig sosem ment 60 fok fölé a hőmérséklet. Erős a gyanum hogy a tápegység kevés lenne a HD 7850-nek ezért az is lecserélném egy erősebbre.
-
Dealer95
őstag
válasz Viktorovits #11275 üzenetére
Az új Hitman maxon nem fog minimum 30FPS-el menni, de az nem a proci hibája lenne.
BF3 multiban proci limited lenne.
Crysis 2-vel nem lenne probléma (Nekem Phenom X4 + 7850-el nem volt vele gondom)A táp kérdéses lehet, bár a 7850 nem fogyaszt többet egy 5770-nél szerintem (mind a kettő max 100-110W)
Tehát ha eddig nem volt gond, most sem hiszem, hogy lenne.De érdemes lecserélni, sőt!
Én 5870-ről váltottam és még annál is sokkal jobb a 7850, tehát egy 5770-hez képest nagyon nagy előrelépés lenne.[ Szerkesztve ]
-
sakal83
addikt
érdemes
-
Repsol600
addikt
A táp elég. Megérné lecserélni.
-
szmegma
aktív tag
válasz csucsbicep #11255 üzenetére
Mondjuk azt nem irtam, de nem ez az elso driver amit telepitettem es az asus GPU Tweak-ben is be volt allitva amit linkeltel es tudtam is huzni, 1300/1300-ig is elmentem vele.
A problema akkor jott, amikor a 12.8-as drivert lecsereltem a 12.11-es driverre.
Ekkor jelentkezett, hogy max. 1050/1400-ig engedi a csuszka.
A 12.8-as driverrel 1600/1800-ig is lehetett tolni a csuszkat.
Jelenleg is be van allitva az overclocking range enchancement!TV: JZ1000
-
seederking
őstag
Kicsit off:
Öcsém haverja kérdezi,hogy az 550ti-t mire érdemes váltani.6870 elég nagy előre lépés lenne?Vagy inkább 7850?Procit majd most fogja megírni,így erről infót nem tudok.(de valsz. nem egy combos darab)
-
lapartman
tag
válasz seederking #11281 üzenetére
7850 alá ne adja.
-
Harsonás
tag
Sziasztok van egy Hd 7850 Gigabyte. Hogy tudnám a hangot kivezetni a hdmi-n keresztül? Mit kell beállítani egy AV erősítőbe menne.
-
kisza25
félisten
táp simán elég, nekem i5-el vitte simán a 300W FSP-is amúgy megérné megvenni bele pár játék CPU limites lenne, de ezt később orvosolhatod egy i5-el
[ Szerkesztve ]
Eladó Seat Leon FR multi kormány, szép állapotú (2013 utáni leonokba benzin/diesel jó)
-
BRIKLY
veterán
Szerdán csatlakozom hozzátok egy SAPPHIRE 11200-07-20G HD7850 2GB -al
-
lowzor
veterán
Na srácok belépek a 7870-esek klubjába egy Asus DC2 V2-vel, amit mindössze 59k-ér veszek újonnan, 3 év kisker garral.
Azért cserélem le a 7850-et, mert zavart a zero core kattogás és hogy nem volt rá kisker garim.[ Szerkesztve ]
-
gyuromoj
veterán
Feltettem a Hitmant-t, 3-4 órát toltam is vele. Minden maxon, kivéve az MSAO, az 0.
Így is volt hogy beesett 30fps alá, de játszható. Volt hogy 1970MB VRAM-ot bekajált csak néztem.
AC3-mat is toltam kicsit, Bostonban érezhetően lassabb mint máshol, de számomra nem zavaró, kicsit furcsa bill+egér páros. Első részt játszottam anno PC-n, többit XBOX-on.
beta8 cata van fent, egy hetes win7-el.
az új házban már egyáltalán nem olyan hangos a kártya és nem is melegszik mint a régi kis Mercury Elegant-ban.[ Szerkesztve ]
PSN: gyuromoj | R.I.P. Supernatural 2005.09.13.-2020.11.19.
-
Tomix24
addikt
válasz seederking #11292 üzenetére
Ott van hogy cserélték gariban, és azóta jó..
-
seederking
őstag
válasz Tomix24 #11293 üzenetére
Most ezt nem igazán értem,miért írod
Kérdezték föntebb milyen kattogás én pedig dobtam egy linket.
+ itt is találkozott már pár ember ezzel a "jelenséggel".
De az is kiderült,hogy az energia séma módosításával mellőzhető ez az effekt.
Szóval nem vágom mi ez a gari/cserére való felhívás...[ Szerkesztve ]
-
Tomix24
addikt
válasz seederking #11294 üzenetére
Ja, azt nem néztem, csak a linket azt láttam hogy hibás, és csere után jó lett.
-
-
->Raizen<-
veterán
válasz seederking #11297 üzenetére
Az hogy "jól" van megírva.
-
daveoff
veterán
Sziasztok!
Szerintetek i5 3570k@4ghz, és cooler master silent pro gold 600w táp elég lenne hd7870 cfx-hez?LG 27GL83A 27'' UltraGear™ QHD IPS 1ms Gaming Monitor with G-Sync®
-
sb
veterán
válasz lowzor #11291 üzenetére
Ja, hogy ennyi.
Viszont ezt a köv. 7xxx vga is csinálni fogja szvsz.
Nálam a 7770-nél tapasztaltam, hogy fel-le kapcsolgat, volt olyan, hogy kb. 5mp-enként kapcsolt be-ki és ezzel kattogott.A ZC elég érzékeny bármilyen aktivitásra, így ez szerintem csak sw-sen kiküszöbölhető probléma.
Pl. a Speedfan, vagy Afterburner a fentiek szerint be-ki kapcsolgatja a ZC-t. Ezek mellett nem működik rendesen sajnos. De bármi más, egy aktív böngésző, stb is megfogja, akkor nem is aktiválódik a ZC.
A legszarabb a Speedfan volt. Ez volt, ami 5mp-enként élesztette fel a vga-t. Akkor is, ha a tálcán a hőmérséklet-kijelzés le volt tiltva. Az Afterburner kb. percenként ébreszti fel.Seederking, mi ez az energia séma módosítás? A ZC komplett letiltására gondolsz a win energiabeállításokkal?
[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- iPhone topik
- Robotporszívók
- Microsoft Excel topic
- Politika
- Formula-1
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Már 70 millióan nézik a Netflix reklámos csomagját
- REpont és hulladékgazdálkodás
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- További aktív témák...
- ASUS Expedition GTX 1050 Ti
- KÉSZLETRŐL! - Új - 180 Fokos GPU PCIe Tápcsatlakozó Adapterek - NVIDIA AMD INTEL - A Több Olcsóbb!
- NVIDIA RTX 3060 Ti Founders Edition 8GB használt videókártya eladó garanciával!
- GIGABYTE RTX 2060 OC 6GB (GV-N2060WF2OC-6GD rev. 2.0)
- AMD RX 7900 XTX 24GB EKWB EK-Quantum Vector 2 D-RGB Nickel + Plexi Vizesblokkal Garancia!
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest