Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
Gabor970
addikt
-
- = Zk = -
félisten
az előbb elhangzott, éncsak nyomatékosítanék:
Milyen gépezetet váltottál ezzel az AM3-as csoda fegyverrel?..." Persze, ha elég ideig torzítasz egy "nézőpontot" akkor előbb-utóbb találsz hozzá igazságot. " , "A minőséget meg kell fizetni,minden másra ott az AMD!!! " " Pontosan. Különben is, akkor jó, ha nekünk jó. Ha mindenkinek jó, abban mi a jó" by Zebra
-
- = Zk = -
félisten
öcsémnek akartam venni valami használható ketyerét a mostani P4-e helyett, de nemvan pénz sajnos
sose baj, ha az embernek helyén az esze....tuning volt? (jelenlegi AMD-nek)
" Persze, ha elég ideig torzítasz egy "nézőpontot" akkor előbb-utóbb találsz hozzá igazságot. " , "A minőséget meg kell fizetni,minden másra ott az AMD!!! " " Pontosan. Különben is, akkor jó, ha nekünk jó. Ha mindenkinek jó, abban mi a jó" by Zebra
-
- = Zk = -
félisten
értem...
énis így voltam vele, aztán feltettem magamnak a kérdést:
" ha nem akarok tuningolni, akkor miért vettem BE procit? " ...
6400+ BE, most 940 BE.....a kövi is BE lesz. ha lesz...[ Szerkesztve ]
" Persze, ha elég ideig torzítasz egy "nézőpontot" akkor előbb-utóbb találsz hozzá igazságot. " , "A minőséget meg kell fizetni,minden másra ott az AMD!!! " " Pontosan. Különben is, akkor jó, ha nekünk jó. Ha mindenkinek jó, abban mi a jó" by Zebra
-
- = Zk = -
félisten
OK! de eredményt mindenféleképp kérünk, pls...
nekem léggel megy 3,7-en..
3,8 elméletileg a " lélektani levegő álltali hűtött max határ"... hááát kiderül..[ Szerkesztve ]
-
- = Zk = -
félisten
hát van ez így...
[ Szerkesztve ]
-
Overlocker
veterán
Thx.
Nem szeretem magamat reklámozni, de elsőre úgy néz ki nagyon kis proci. Igazából nem is érdemes jobbat (955BE vagy 965BE-t) venni szerintem, aki nem extrém tuningol, mert léghűtés mellett elhanyagolható lesz a tuning különbség, sőt..vannak ettől rosszabb 965 C3-ak..
[ Szerkesztve ]
-
Scholes9
nagyúr
Hogy-hogy felesleges? Inkább tartsd meg, nagyobbat buksz, ha lecseréled, mivel nem tudod az I7-et annyiért eladni, h ne bukj sztem. Amúgy alapból felesleges volt I7-et venni, mert annyival nem tud többet, mint amennyivel drágább és még finoman fejeztem ki magam, de ez az én véleményem, szóval inkább tartsd meg sztem a mostani procid.
[ Szerkesztve ]
PS5 Pro + PS VR2 <-> XSX <-> 65” S90C
-
pepe363
tag
Szerintem manapság igen kevesen használják ki a 4 magot is nem még a 6-ot.
Fölösleges nem fölösleges megnyugtató maga a tudat hogy van.:-)
Sajnos nekem a 6magosra biztos nem lessz keret de egy négy mag Phenom
az ki van tűzve célnak.Valaki esetleg tud infót várható árról a 6 magnak?"A Monitor vakablak a világra!!"
-
pepe363
tag
Minden tiszteletem az intelenek.Nekem megfizethetetlen az ára.Sokáig volt core2duom
annó.Soha nem volt vele bajom.Kártyát 285 gtx et szeretnék csak ki kéne fogni óccsóé:-)
Et így egy darabig szerintem is elég lehet.Bár ahogy manapság fejlődik a számítástechnika....
Köszi Peti"A Monitor vakablak a világra!!"
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest