- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Imilenni: Egy kis depi, remélem elfér itt :) 2#
- hcl: Kelj fel komám, ne aludjál
- GoodSpeed: Samsung 980 PRO 1TB M.2 (MZ-V8P1T0BW) vs Samsung 990 PRO 2TB M.2 (MZ-V9P2T0BW)
Új hozzászólás Aktív témák
-
montedpandur
csendes tag
válasz
westcoastog #7089 üzenetére
Tehát nem tudná kezelni v nem menne ugy ahogy kellene? Ennyire nem értek hozzá
-
montedpandur
csendes tag
válasz
montedpandur #7087 üzenetére
Amúgy erröl a kártyárol egy vélemény és be is fejeztem
http://www.asus.com/Graphics_Cards/GTX660DC22GD5/
köszönöm
-
montedpandur
csendes tag
válasz
westcoastog #7086 üzenetére
az egész pakk monitorral egér billenytyűzettel volt 100 ezer ezelött egy éve kb
-
montedpandur
csendes tag
válasz
westcoastog #7084 üzenetére
Lehet de nem foglalkoztatott annyira gép meg ismerösömre biztam hogy egy adott keretböl hozzon ki egy jo gépet és napok beli példa hogy AC-4 megjelent felraktam stb igy már eléggé érzem h kevéske a gépem és ezért probálom magam összehozni de elfelejteni meg nem akarom még mert nagyon megszerettem ezt a kis gépet és nem volt még vele soha bajom.
-
montedpandur
csendes tag
válasz
westcoastog #7082 üzenetére
Köszönöm a segítséget csak tényleg azért irtam ide mert a dual graphicon is gondolkodtam bár tesztek meg a vélemények mindig mást mondanak és ezért is érdeklödök hogy mi az amivel tovább tudnék nyujtozkodni és megérné még tenni a gépbe, hogy dual v külön kártya.
-
montedpandur
csendes tag
válasz
westcoastog #7080 üzenetére
Cooler Master GX650W
A ház codegen de neten nem talátam még rá és csak vaterás alkalmi vétel volt mert elöl hátul 12 centis ventinek van helye, plussz a hűtöm push/pull ba van 2 ventilátoros, egy irányba visz ki minden hőt, 27 fok alap és 43 fok terhelénél. Tehát ezzel nekem nincs problémám. Álmodni álmodok mert igy veszem a játékokat dobozosan és mindegyiken irják h physicsel ilyen olyan stb és ezért érdeklödök h nekem jo lenne e lapba de akkor jo ami már jo hir, de mit is vegyek ugy pontosan ami még jo, gondolom ha nagyon nagyot akarok az tápcserével járna de megoldanám akkor azt is.
-
montedpandur
csendes tag
Sziasztok.
Lehet hogy már elcsépelt és lehet hogy nem voltam figyelmes de pár dologban segítséget szeretnék kérni pár tapasztaltabb forumozótól, felhasználótol.Van egy ilyen konfigom jelenleg:
AMD 3870K
Asrock A75 Pro4-M 1.9 BIOS
kingston hyperx predator 8gb 1866mhz
cooler master hyper 212 evo
Kingston HyperX SSD 120GB
Codegen ház
Medion 23" led monitor jelenleg DVI-on keresztül megy.Nem én állítottam össze a konfigot de panaszom nincs is rá, mert jó a hütés és halk, gyors nagyon, minden érték alapon tehát huzva nem volt. Nem vagyok annyira tapasztalt de kérdésem lenne így hogy most pl ujabb játékok jönnek hogy jobb beállítás elérése érdekében mit hogyan tudnék állítani (órajel stb) illetve dual graphic.nál jo választás lenne amit ajánlottak nekem ami egy Sapphire radeon 6570 2GB DDR3.
Plussz milyen videókártyát érdemes néznem,vennem amivel jobb teljesítményt érek el, 1-2 évig még megfelelő olyan 50 ezer forintig.
Előre is köszönöm és elnézést a megkövezőktöl.
Új hozzászólás Aktív témák
AMD "Llano" APU topik
- FM1 tokozás
- Négy, három, vagy két mag
- Integrált DX11 Radeon GPU
- Integrált PCIe 2.0 vezérlő
- DDR3-1866 RAM támogatás
- Szorzózármentes "K" modellek
* Llano (Husky/K12 & VLIW5):
A8-38xx, A6-36xx/3500, A6-34xx/3300, E2-3200
- Fotók, videók mobillal
- Megjött a jubileumi Pixel széria
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Nintendo Switch 2
- OLED TV topic
- Kiderült, hogy melyik AI-cégeket venné meg az Apple
- Apple MacBook
- SörcsaPH!
- Hogy is néznek ki a gépeink?
- A Bugatti Veyron megleckéztetésére készül a Dreame első villanyautója
- További aktív témák...
- Samsung Galaxy S9+ 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Clevo 1060 6GB Mxm 3.1 laptop videó kártya ingyen házhoz szálitással
- Eladó ÚJ BONTATLAN Honor Magic6 Lite 8/256GB / fekete / 24 hó jótállással
- MacBook Pro 13, 14, 15, 16, MacBook Air M1, M2 M3 M4 bill magyarosítás lézerrel / sapkacserével
- Azonnali készpénzes AMD Radeon RX 6000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest
Cég: FOTC
Város: Budapest