Hirdetés
-
LOGOUT.hu
AMD FX processzorok topikja
- AM3+ tokozás
- Nyolc, hat, vagy négy mag
- DDR3-1866 RAM támogatás
- Szorzózármentes modellek
Új hozzászólás Aktív témák
-
lovas001
aktív tag
válasz eastone1 #51584 üzenetére
Igazából sokat ment a vita itt hogy mely fx mit tud kihajtani. Vannak táborok és ellentáborok. FX et nagyon meg kel cibálni véleményem szerint hogy rendesen ki lehessen aknázni a kártya képességeit . Viszont én úgy látom hogy ha ez a lehetőség adott akkor jobban jársz fx el ha nem úgy talán i5 ben gondolkodnék
Nem tudta, hogy lehetetlen, ezért megcsinálta.
-
Bossp
addikt
válasz eastone1 #51576 üzenetére
Ha két 7970-et Crossfire-ben ki tud hajtani akkor azt is gondolom!
http://www.overclock.net/t/1333027/amd-fx-8350-vs-i5-3570k-delidded-single-gpu-and-crossfire-gpu
Qmi
Nem hiszem hogy gondot okozna neki főleg ha húzod márpedig fogod!"1 lehetsz vagy 0 vagy élő vagy hulla!"
-
Habugi
addikt
válasz eastone1 #51612 üzenetére
Azért az egy csúnya baleset lenne, ha valaki egy 290X-et mondjuk Metró LL Redux közben megpróbálna passzívan lehűteni..
Csernobil szindróma..Vízet lehet rá tenni, a topicjában páran egész jófajtát építettek rá emlékeim szerint, érdemes rákeresned.
FX szinten szerintem Orrmányos az, aki az eonok óta készülő épített vízével momentán passzívan hűtí a 9***-es szörnyet, de lehet rosszul emlékszem.[ Szerkesztve ]
..játékokban a Depth of Field bizonyos szempontból olyan mint a zöldborsó.., szükség idején valami állat kitalálta hogy ehető...
-
Habugi
addikt
válasz eastone1 #51614 üzenetére
Lehet ám szupercsendes vízes rendszert is csinálni, ahol egy rendszer hűt mindent ami a gépben van, akár házon kívülről is, csak komoly zsebbenyúlos, utánajárós/beletanulós hadművelet.
Ajánlom a vízes topicot ezügyben, de tényleg csak akkor ha komolyan foglalkoztat a dolog mert, engem pl mint abszolúte laikust simán bevisznek az erdőbe egy pillanat alatt ha néha-néha beleolvasok.
..játékokban a Depth of Field bizonyos szempontból olyan mint a zöldborsó.., szükség idején valami állat kitalálta hogy ehető...
-
ViZion
félisten
válasz eastone1 #51720 üzenetére
Nincs, de szvsz nem is volt ott igazán probléma. Ha megnézed minimálisan _lehet_ gyorsabb ott a VGA.
Hold on, trying to give a fuck... Nope, not Happening • Powered by Linux • "Az élet olyan sz@r, szerencsére a felén már túl vagyok" Al Bundy Eladó Roccat, GoSund, SonicWall: https://hardverapro.hu/aprok/hirdeto/vizion/index.html
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
A nem témába vágó beszélgetésekhez keressétek fel a (nemcsak) FX-tulajdonosok bazi nagy OFFolós topicját, vagy az AMD offtopikot!
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest