- M0ng00se: Hardvert áruhitelre?
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Rap, Hip-hop 90'
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- bitpork: MOD Júni 13 Augusztus 2- szombat jelen állás szerint.
- btz: Internet fejlesztés országosan!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Dany007
veterán
Igazad lehet, kicsit végletes vagyok ez tény.
Én is így indultam. A régi játékaim fussanak jól, tdu, nfs hp, mw1-2 stb... és cserébe van egy takarékos htpc-m.
Csak azóta eltelt egy év és meguntam ezeket a már amúgyis régóta játszott játékokat... látva a sok új dolgot megjött a kedvem hozzá. Na így kerül nálam az apu mellé 270x."Ha már ki tud váltani egy 20k-s kártyát (7750) és normalizálódik az ára 35k körülre miért vennél külön CPU-t és VGA-t, ha ez is tudja azt csak egyben? "
De ugyanezt mondtam én is! Idézem magamat, #13614: "Ha ez lemegy pár hónapon belül 30-35k-ra akkor okés."
De itt is fontos az időtényező, mert ha egy éven belül megy le ennyire akkor addigra már a dvga amit elvileg helyettesít is a felére megy le. Ergo akkor már csak egy 10k-s kártyát fog tudni helyettesíteni.
"A cél csoport valószínűleg azok akik szoktak játszani de nem maxon szeretnének de azért ne nézzen ki ocsmányul egy játék, ez már egy 7750-essel teljesíthető."
Még ezzel is egyetértek. Én csak azt mondtam erre, hogy rendben van, de mindezt már most el lehet érni mondjuk egy 5800k +6670 dualgraphics-szal is.
"Az a baj, hogy a Mantle-ból sem láttunk semmit eddig."
Nem, de azt tudjuk, hogy végső fázisában van, tehát valami már biztosan lesz belőle, kérdés mikor. De ettől még az ellenkezőjére se ad okot.
Tehát arra sincs sok esély, hogy ne legyen belőle semmi.
Mindentől függetlenül egyre többen állnak a Mantle mellé, egyre nagyobb cégek is, nem tűnik reálisnak hogy ne legyen belőle semmi. Az, hogy késik, okés. Nem újdonság ebben a bizniszben. De attól még látatlanban nem kell leírni. : )@stratova:
Oh nekem ezt nem kell bemutatni.
Nálam ugyanez van. [link] Oda a jobb oldalra van beépítve a komplett pc. Persze a kis monitor helyett azóta már egy 42-es LG áll.
De én mondjuk direktbe úgy terveztem a bútort, hogy egy komplett asztali PC is beleférjen 27-28cm-es vga-val meg minden finomsággal együtt.Ha viszont a TV mögé szánod, nem feltétlenül kell stock házakat nézni. Egy kis megerőltetéssel csinál az ember magának egyet. Mivel a tv mögött lesz a külső nem számít csak a hatékonyság. Mezei barkács eszközökkel meg a mai itx-es alaplapokkal már csodákat lehet művelni.
Még csak raiser sem kellene hozzá. Nálam a tévé mögött van ~ 30cm a falig. Egy normál vga szélessége meg ~10cm + alaplap + rögzítés stb... max 15cm vastagságban meglehet oldani hosszúság szélesség meg lehet bármekkora amíg nem látszik ki a Tv mögül.Szóval értem mire gondolsz tényleg van létjogosultsága a kis méretnek htpc esetén, de szvsz ha valaki nagyon akarja megtudja oldani jóval olcsóbban mintha méregdrága készházat vesz.
De a TV-n játékkal azért vigyázni kell. Sok tévének még PC módban is iszonyatos input-lagje van. Mikor én vettem az lg lw5500-at felületesen megkérdeztem, hogy hogy áll a játékokkal. Azt mondták elmegy...
Na most ez nálam azt jelentette a valóságban hogy fps-re játszhatatlan olyan brutális nagy a késés. Mintha jégen korcsolyáznék az egérrel. Autós játék még elmegy, de fps képtelenség. Szóval nagyon meg kell nézni milyen tv-t vesz az ember játékra. Van pár külföldi oldal, ahol kifejezetten erre tesztelnek, de nem sok.
Én a tv-mről találtam egy youtube-os input -lag tesztet és durván 130ms a késése! Ehhez persze hozzá kell venni, hogy ilyen htpc esetén, főleg ha mondjuk a tv mögé rakod valahogyan vezeték nélküli egeret és bill-t kell használnod. Úgyhogy az alap wireless egerek késleltetése még pluszban hozzáadódik a tévéjéhez a kettő együtt pedig kb játszhatatlan-t jelent fps esetén. Persze ha 25-30k-s wireless egeret vesz az ember, akkor ez valamivel jobb. Szóval érdemes ennek nagyon utána nézni, nehogy szívás legyen a vége mint nekem.
Én ezért is veszek egy monitort külön a dVGA mellé +10m hdmi kábelt. : ) Igazából először csak monitort akartam venni, hogy legalább Farcry2-zni tudjak normálisan. Aztán eszembe jutott, hogy okés, de akkor még mindig csak ezeréves játékokkal tudnék normálisan játszani... és akkor találtam ki, hogy egye fene kap egy dVGA-t is a rendszer hogy akkor már legyen igazán értelme (meg persze vezetékes egér is jön).
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
AMD "Trinity" APU topik
- FM2 tokozás
- Négy vagy két mag
- Integrált DX11 Radeon GPU
- Integrált PCIe 2.0 vezérlő
- DDR3-1866 RAM támogatás
- Szorzózármentes "K" modellek
* Trinity (Piledriver & VLIW4):
A10-58xx/57xx, A8-56xx/55xx, A6-54xx, A4-53xx
- Ryzen 9 7900X /// Bontatlan // Üzletből, számlával és Garanciával!
- Ryzen 5 9600X /// Bontatlan // Üzletből, számlával és Garanciával!
- Intel Core I9 14900KF - 24mag/32szál - Új, 1 év garancia - Eladó!
- Intel Core i7-7700K (8M Cache, up to 4.50 GHz) OEM Processor! 27% számlával!
- Csere-Beszámítás! AMD Ryzen 5 9600X Processzor!
- LG 55G4 - 55" OLED evo - 4K 144Hz & 0.1ms - MLA Plus - 3000 Nits - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium
- AKCIÓ! HP Victus 16-R1002NF Gamer notebook - i7 14700HX 16GB RAM 1TB SSD RTX 4070 8GB WIN11
- Keresem : Lenovo Legion 5 16IRX9 83DG0037HV
- Ultimate előfizetés új fiókra akár 2105 Ft/hó áron! Azonnali, automatizált aktiválással, csak Nálam!
- Telefon felvásárlás!! iPhone 15/iPhone 15 Plus/iPhone 15 Pro/iPhone 15 Pro Max
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest