Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
Thulcandra
senior tag
Ja! Tényleg, pár száz hozzászólással ezelőtt még a cigiárak, meg a drog volt a téma...
A piával meg vele jár hogy az ember néha hányik is.
Mi is jókat röhögünk a kocsmába, mikor v.melyikünknek eszébe jut a másik egyik paradés hányása, s felidézi a történteket...
Mint pl.:
2000ben lett új b.nőm, s neki vala egy öccse, aki szintén a metal zenét szereté, mint én. És mivel jóban voltunk meg minden, hát elvittem beavatni a srácot.
Ez annyiból állt, hogy egyik havernál fejenként megittunk fél liter kevertet, aztán lemetünk a kocsmába fröccsözni. Na, a srácnak a keverttel gondja még nem volt, de amikor belekortyolt a fröccsbe... Egy állított hordóbol készült könyöklőnél álltunk a kocsmába, a teteje ilyen másfél méter átmérőjű kör falap volt. Na ezt öcsike szépen beterítette az ebéddel. Még a pultos is megtapsolta. Na, itt összetakarítottunk, azt irány másik kocsma. Itt már nem az asztalt, hanem saját magát terítette be a srác, de a pultos csajnak ennyi is elég volt, rögtön kivágott minket, én meg ezt díjazván kiürítettem a gyomromat a bejárat elé. Utána öcsike még fetrengett picit egy tócsában, de mivel ettől sem lett jobban inkább hazacipeltem, este fél 11kor leraktam a lépcsőházba, ahonnan csak hajnali 4körül talált be a lakásba. Na ezóta nem iszik kevertet, már a szagától is rosszul van" Ride away from falling ground, ride away from the big black cloud, ride away until the day come that we all live in a 2 wheel nation "
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Megszületett a hivatalos Xiaomi HyperOS 2 globális terjesztési ütemterv
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Projektor topic
- Asszociációs játék. :)
- Nyíregyháza és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Wise (ex-TransferWise)
- Bambanő háza tája
- Otthoni hálózat és internet megosztás
- Black Friday november 29. / Cyber Monday december 2.
- Az első jel a Galaxy XCover 8 létezéséről
- További aktív témák...
- DJI Mavic 2 Pro drón két távirányítóval- 2 akku +Smart Controller +szűrőkészlet +táska +landing pad
- Braun HC5030 hajvágó
- DJI FPV Racer drón - Fly More Combo FMC szettben
- DJI Mini 4 pro - Fly More Combo - RC2 drón szett + Freewell Mega 16 Filter Pack (46)
- DJI FPV Racer drón - Fly More Combo FMC szettben +koffer +MC +extrák
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest