Hirdetés
-
LOGOUT.hu
Új hozzászólás Aktív témák
-
törölt tag
-
bagyusz
őstag
válasz #35202114 #202 üzenetére
Nekem is csak ez van akkor fel sem rakom, ez nem a legújabb, de lehet frissíteni fota-n.
(#203) fadam1991: ezt rakd fel eszközkelőn belül, ha nem megy akkor rakd fel gyári oldalon megtalálható programokat mellé.
[ Szerkesztve ]
-
bagyusz
őstag
válasz fadam1991 #207 üzenetére
Egy másik ötlet. 1. hsz-ből töltsd le Root progit(SuperOneClick), utána menny az eszközkezelőbe -> jobb klikk az ismeretlen eszközre -> tulajdonságok -> frissítés -> illesztőprogram keresése a számítógépen. Kitallózod a SuperOneClick.... progin belül a Drivers mappát és nyomsz egyet a továbbra.
(#208) fadam1991: Nincs nagy probléma, símán menthető, csak driver bajos a windowsod
[ Szerkesztve ]
-
bagyusz
őstag
válasz fadam1991 #210 üzenetére
C:\ONE TOUCH Upgrade Q 2.X.X\usb_driver\installdriver\win732\ (windows verziónak megfelelően) és innen tallózva?
Ha így sem menne akkor az említett két helyről ezeket kellene összeszedni és bemásolni a C:windows\system32-be a .DLL fileokat a .SYS kiterjesztésűeket meg a C:windows\system32\Drivers-be.
androidusb.sys
wdfcoinstaller01005.dll
winusb.sys
WdfCoInstaller01009.dll
WinUSBCoInstaller2.dll[ Szerkesztve ]
-
bagyusz
őstag
OTA frissítés miatt szált el, CW-t kellene valahogy felrakni, hogy visszarakjon egy backupot, de ehhez még fel kellene rakni a drivert is amiben próbálok/tam segíteni.
(#221) fadam1991: Ne vidd el, még a végén rád fogják, vagy karcosan jön vissza.
A gyártók zöme nem vállal felelősséget az otthon frissítés közben elszállt telókért
[ Szerkesztve ]
-
Ted-Mosby
senior tag
sajna nálam is megállt a tudomány
utoljára ezt tettem fel de semmimost meg már le is merültem
érdekes, hogy kivettem az akksit aztán vissza és így kikapcsolt állapotban tettem töltőre, aztán úgy 1 percenkét próbál bekapcsolni a telefon, eljut a boot logo-ig aztán kész, egy idő után kikapcsol és kezdi elölről az egészet
asszem holnap szerviz lesz, aztán meglátjuk, hátha szerencsém lesz
-
qltsar
veterán
Nem kell ferakni, ha trés a telefonod jó a linkelt backup, ha nem akkor szólj, mert van függetlenre is v616-os backupom.
A CWM-et nem kell flashelni, elég bootolni, úgy indítod a telefonod, hogy bootloader-be menjen kapásból tehát. Hangerő le + bekapcs, vagy hanger le + usb kábel. Folyamatosan nyomva tartod a hangerő le gombot, amíg egyszer csak nem érzékel egy eszközt a pc.
A legegyszerűbb módja, hogy felrakd a drivereket, az OTU installdriver mappájában van két bináris, ami os-től független, felrakja a neked megfelelőt tehát.
Legújabb OTU esetén:
1. C:\ONE TOUCH Upgrade Q 2.5.4\usb_driver\installdriver\uninstall.exe, majd telefon lehúz, visszaköt.
2. C:\ONE TOUCH Upgrade Q 2.5.4\usb_driver\installdriver\install.exe, majd telefon lehúz, visszaköt.
Így fel kellene raknia a drivereket a gépnek, viszont ha bedarálta az amss.mbn-t az update akkor fújhatod a telefont, és cserélik az alaplapot.
@Ted-Mosby: ha teheted ne a trébe vidd.
[ Szerkesztve ]
-
qltsar
veterán
válasz fadam1991 #229 üzenetére
Szerviz, megsérült az AMSS.MBN !
De azért a részletek; hardwareazonosítóról küldj mégegy képet, és mégvalamit próbálj meg kérlek.
Akksi ki -> Akksi be -> Hangerő fel + le (tartsd lenyomva) -> Kösd rá a kábelt, és várj, küldj az azonosítóról egy képet (részletek, hardverazonosító).
Nekem egyszer OTU darálta le az AMSS.MBN-t, és fújhattam a telefonom !
[ Szerkesztve ]
-
qltsar
veterán
válasz fadam1991 #236 üzenetére
Ha a t-be viszed kapsz valami ócska telefont, de hetekkel több ideig fog tartani a szervizelés, ha a telemaxhoz viszed akkor egyrészt online nyomon tudod követni a szervizelés állapotát, másrészt a szemed előtt csinál 3 fényképet az ügyfélszolgálatos a telefon leadáskori állapotáról, és ezek nem utolsó dolgok...
Ugyanis volt olyan fórumtárs, akinek lekopott hátlappal jött vissza a telefonja a szervizből, és persze a képeket nem tudta elkérni, mert a trétől jött vissza, és persze, ott is történhetett a kopás, ki tudja mit csinálnak vele a t-mobilenál...
Úgyhogy ha rám hallgatsz, akkor vidd a telemaxhoz, a negatívum, hogy ők cseretelefont nem adnak, és ki kell túráznod (ha budapesti vagy), Budaörsre.
@hokins: mondjuk recovery indítása, hangerő fel + bekapcs, vagy hanger fel (kikapcsolt állapotban) és usb kábel rádug a telefonra. (a kábeles rész fastbootnál is jó).
Valamint a telefonnak van egy olyan módja, hogy hangerő fel + le és bekapcs / kábel ráköt, ilyenkor OTU látja a készüléket pl. .
Hirtelen ennyi jut eszembe.
[ Szerkesztve ]
-
Ted-Mosby
senior tag
nálam a készülék már szervizben van, 1,5 hét aztán meglátjuk
reggelre már odáig jutottam, hogy be sem tudtam kapcsolni semmilyen módon,
de a szervizes sem -
Heimdallr75
őstag
Ma volt pici időm tehát ezt próbáltam:
Recovery, Terminal Emulatoral /nem szükséges számítógép/
Letöltöd ezt
Kicsomagolod a rar-t
Másold a recovery.img-t a memóriakártyára, töltsd le PlayStore-ból a Terminal Emulator-t és írd bele ezeket:
su
dd if=/sdcard/recovery.img of=/dev/block/mmcblk0p18
reboot recovery
Forrás: XDAViszontreboot után megáll a telnor logonál, és semmi, valami alternatíva?
الغريبة في هذا الكوكب
-
hr2
őstag
válasz Heimdallr75 #243 üzenetére
Szedd le: [link]
Próbáld, hogy nyomod a hang lefelét és a bekapcsológombot 5mp-ig, rádugod a gépre utána.
Elindítod a flash-cwm-recovery.bat -ot ha végzett akksi ki utána akksi be és kapcsold be.
-
hr2
őstag
válasz Heimdallr75 #245 üzenetére
A csomag tartalmazza az eredeti gyári recovery-t is, akkor próbáld azt elsőnek ugy hátha elindul a teló.
Ebben az esetben is ugy csinálj mindent, mint ahogy előbb írtam, csak most a flash-original-recovery.bat -ra kattintcs.[ Szerkesztve ]
-
qltsar
veterán
Ide is leírom, hátha többen olvassák !
Kérlek benneteket, hogy akinek bármilyen problémája volt a Telamax-szal (hivatalos Alcatel szervizközpont), küldje el nekem e-mail-ben az erik.kulcsar@gmail.com címre!
A fejléc a következő legyen 'OT-995 szerviz'.
Köszönjük!
[ Szerkesztve ]
-
ux1
addikt
-
lazlora
tag
Sziasztok,
Mikorra várható Telenoros ICS frissítés?
"A lot of times, people don't know what they want until you show it to them." S.J.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Hozzászólás előtt olvasd el az összefoglalót!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest