Hirdetés

Aktív témák

  • NorDezs

    senior tag

    válasz misirulez #9714 üzenetére

    Hagyuk már ezt a kamu dumát :((( . Nem is kerested a csomagot, van egy privi amiben említetted, hogy nem tudod felvenni a csomagot, mivel nincs rajta a neved, holott direkt ráírtam a te neved, illetve azt a nevet is amit mondtál. Egy szóval nem említetted, hogy nem tudnád felvenni, mert nem adják ki neked. Igaz ezt nehéz is lett mondanod, mivel a privát üzenetekre nem nagyon válaszolgattál, telefonon pedig 1x tudtunk beszélni, mivel utána akármikor kerestelek nem vetted fel.
    Egyébként köszi, de nem fogsz mégegyszer megszívatni, már eddig is majd 4k volt a posta (2500 a feladás, plusz 1300, amiért visszahozták, mivel a címzett nem kereste).
    Sajnos nincs ennyi felesleges pénzem, hogy ide-oda utaztassam az országban a csomagot, persze, ha tudsz más megoldást rendben van, de nekem ez már sajnos csak további pénzkidobásnak tűnik.
    Egyébként, ha napi szinten jársz postára, akkor hogyhogy nem tudtad, hogy csomag felvételkor kérnek lakcímigazoló kártyát??? :U

    Egyébként nem volt kérdés, hogy hogy van anyukád, egyszerűen csak kellemes ünnepeket kívántam neki is, de örülök, hogy jól van.

    [ Szerkesztve ]

Aktív témák

Hirdetés